Snart byter vi år!

Hej! Jaaa.. snart är år 2010 slut. Sitter och funderar på vad jag ska ha för nyårslöfte. Jag har inte haft det innan, det här kanske blir första året! Har ni något nyårslöfte? :D  Imorgon ska vi fira hos Thomas kompis nånstans i Väsby! Så kommer inte vara hemma. Jag skulle hels vilja fira hemma om jag fick välja men tydligen fick jag inte bestämma så det blir inte så!


2011 väntar på oss! :D

Nu ska jag lägga mig, sov gott allihopa!



Torsdagen Den Trettionde December År Tvåtusentio!

Heej Svejs! hahahahaha!>.<

Woohooo! 28 timmar kvar till år 2011! :D Vad ska ni göra på nyårsafton dåra? Vi ska iallafall fira nyår hos Thomas kompis i Väsby. Jaaaaa.. Igår sov jag ju hos Yuna och klockan ett så kom ju nåra kompisar och då kollade vi på film. Vi kollade på The Hangover^^ efter filmen så chillade vi bara i Yunas rum och jag vet faktiskt inte vad vi gjorde hahaha XD och alla gick hem nån gång vid fem tror jag... När jag kom hem så åt vi och snart ska vi kolla på Inception och äta ännu mer! Gaaaah jag tror att jag kommer med i Biggest Loser om nåra år T.T hahaha aajaaa ni få ha en trevlig kväll dåå. CYA!♥


Puss!♥



Mina drömmar!

Hej hej! Jag vet att alla vill och drömmer om många saker.  Mina stösta drömmar är  att får ett bra jobb/framtid. Jag vill jag blir en läkare för jag vill kunna hjälpa människor. Jag vill åka runt världen, fattiga länder som behöver sjukvård och hjälpa dem. Jag vill plugga någonstans i USA. Kanske (New york) Det skulle vara kul att få göra det för jag har alltid drömt om att få åka till USA. :D Jag vill ju såklart åka till många andra länder också. Men nånstans i Usa är en av dem. Resa runt hela världen är kul. Jag skulle vilja starta ett barnhem i Thailand. Barnhemmet med skolan.Så att barn har chans att lära sig saker. Jag är född där och skulle gärna vilja hjälpa barn som inte har boende eller föräldrar. I somras när jag var i Thailand så märkte jag att det finns jättemånga som tiggar. Det fanns överallt. När jag var där så var det många barn som gick efter mig och försöker tigga och säger att dem inte har några pengar. Att dem är hungriga.. Jag brukar inte ger pengar till dem som tiggar men jag tycker ändå att det är synd om dem. Mest synd om barn som behöver tigga för sina föräldrar. Vissa barn blir tvungen av föräldrarna att tigga på gatan för att det ska ser ut som att det är mest synd om barn! Hm.. Sen vet jag inte mer! Jag önskar väl att jag är frisk och inte har jobbiga sjukdomar och så.. såklart kommer inte allt jag önskar blir så men man kan alltid drömma om det:)

Nu har jag inte nått mer.. Nu ska jag lägga mig. Klockan är ganska mycket. Men skönt att det är lov! :D


 







Fattiga människor och barn! :(



Låten är bra men texten är bäst! <3 Jag tycker om den låten jättemycket.. Den betyder bra och han sjunger bra.
Varje gång jag lyssnar på den låten tänker jag på alla fattiga människor och barn. Det måste verkligen vara hemsk utan mat, boende och sina föräldrar. Livet är inte alltid rättvis.  
Tänk dig: 

        1    miljard lever på mindre än en dollar om dagen
        2    miljarder har inte tillgång till rent vatten
        1    miljard barn kan inte gå i skolan
        2.4  miljarder saknar sanitär förnödenheter
              
             Verje 5 sekund dör ett barn därför att han är hungrig!
              På grund av undernäring så är barndödligheten 8 gånger större i Afrika än i Europa!
            Det finns 11 miljoner föräldrarlösa barn i Afrika pga AIDS
              800 miljoner människor går till sängs hungriga! 
           Fattiga familjer spenderar 70 % av sin inkomst på mat,
            i USA spenderar en familj 10 %



Barn som inte kan går i skolan.

kids
Föräldralösa barn efter krig eller kastrastof.



575
Barn svälter och dör.
 
Varje dag dör 30 000 barn runtom i världen, ett barn var tredje sekund.








Badat i Eriksdalsbadet!

Heej allihpa.. Har varit och badat i Eriksdalsbadet idag vid 14.00. Var där med Gamm och hennes kompisar. Kom hem vid 20.00. Nu är jag hemma. Gamm sover över hos Tanzila idag. Just nu gör jag ingenting speciellt.. Ska äta kex med ost:) Det känns skönt hemma. Det är bara jag som är vaken här hemma. Mamma och pappa sover. Ska nog lägga mig ganska tidigt idagjag också  för jag känner mig trött efter jag har badat och efter har suttit i tunnelbannan i ca 40! Sitta i tunnelbannan känns inte så skönt. Jaa.. mer än så har jag inte att säga. Hoppas att ni har en bra och jag tror jag kommer att blogga mer idag innan jag ska lägga mig, men tror inte att Gamm kan. Hon kommer säkert att blogga imorgon:)

Ses!





File:Eriksdalsbadet 2006a.JPG

Bada ute fast det är snö och iskallt ute. 

Bubbelpool var skönast:D
 


jaaag älskar glass (isglass) ett måste.....

heej!! jag är tanzilas lillasyster som är 10 år och älskar isglass det är det godaste som finns ... (men bara på sommaren) <3333333333


JAG gästblloggar i systrarnas blögg!!!! tack for moa!!


Bada!

Good Morning!

Jag vaknade för typ en halvtimme sen. Måste börja fixa mig snart för klockan två så jag och några av mina vänner gå och BADA! Det var länge sen jag badade i en pool faktiskt, sista gången jag minns var det i Thailand.. Aaahhhh JAG SAKNAR THAILAND! T.T Vädret ser som vanligt så borring ut :/Juste idag ska jag sova över hos Yuna och imorn så ska vi kolla på film. YAAAAY snart nyårsafton! hahaha nämen VI SEEES! :3


AYU&YUNA♥



Vill bara säga...




SÅ SÖÖÖT! ^O^


Hittade den här på youtube. Så sööt! :D



Neui ritade på mitt face! ;@

Haallå på er!
Imorse när ja låg och sov i min sköna säng så kom Neui men en penna i handen och så ritade hon ett streck på mitt ansikte! Oh My Gode! JAG FICK DAAAMP! hahaha Men jag kunde ändå somna om. XD Som tur så gick det ganska lätt att tvätta bort annars tänkte jag slänga ut Neui i snön moohaha. Idag gjorde jag INGENTING hemma bara chilla med livet :D men nu ska vi käka middag tror jag sååå SES!<3


Saknar sommaren T.T



Yasmin sov över!

Hej hej!  Hoppas ni har en bra morgon. Yasmin sov över här igår. Vi har nyss vaknat och klockan är 11.30. Det kanske ni inte kallar för morgon riktigt. Snart ska vi  i alla fall äta frukost. Yasmin ligger och sover fortfarande. Hon måste vara jättetrött, och det förstår jag för vi sov klockan 4.30. Jag vill inte väcka henne än men ska säkert snart. Vi hade tänkt att tävla om vem som kunde vara vaken längst.. Men det blev inte så för ingen orkade mer efter klockan 4. Så båda sov nog samtidigt. Annans har jag ingenting planerat idag. Kanske vara med kompisar eller nåt sånt.

Nu ska jag väcka Yasmin och så ska vi äta frukost!

Ses! :D



Yasmin och jag! <3



Ett till namn..

Heelllooooo!

Jag sitter och kollar på en thaiserie just nu^^ Det är min vardagsgrej. Alla säger "Åhh du o din thaiserie Gamm!" hahaha >.<  Som rubriken säger så har jag ett till namn och det är AYU! haha ett japansk namn som min söta vän Yuna gav till mig! Tack sötaste Yuna! Här kan ni se Yunas, Hanas o Haneens blogg.. http://fagliferawks.blogg.se/ De tre är så söta o de är också de närmaste vänner t mig!♥

Jaahaaap! Nu ska ja fortsätta kolla hehe.. Seeees!<3





Är med en kompis:)

Hej hej! Är nu med en kompis (Yasmin). Vi ska snart gå ut och äta på McDonalds.
Yasmin gästbloggar: Heej! Precis kommit in från dörren efter varit ute med Neui och Kenji!! ISKLALLT! Vi kom inte på vad vi skulle göra(som vanligt).
Just nu så är jag utelåst för mamma & pappa är hemma hos några vänner och jag glömde nyckeln...Och jag blir mobbad av Neui just nu för det :P Hoppas ni alla haft en Awesome Jul!!

Bye bye, nu ska vi spela Tv- spel :)


&YASMIN


Gamm

Ditt namn? Gamm Phakaikan Burom Injonglan (Gamm Burom)
Ålder? 15
Vart bor du? Vällingby/Stockholm
Bor tillsammans med? Mamma, Styvpappa o Syrran
Husdjur? Nepp.
Färg på ditt hus? Grått.. tråkigt
När du är född? 16 April 1995
Klass? 8B
Har du många vänner? Jaa^^
Singel? Jepp
Bästa film? svåår
Bästa låt? hmmm.. d finns tusen
Bästa mat? Thaimat
Bästa dryck? Cola!
Bästa färg? ROSAAA!
Bästa stad? New York
Bästa land? Japan ><
Bästa ämne i skolan? Matte.. lättast
Bästa människa? JAG! XD
Vad gör dig glad? Presenter&Julklappar
Vad gör dig ledsen? Aldrig ledsen^^
Vad vill du helst göra nu? hmm.. BADA i havet!
Vad vill du ha nu?  moneeey :D
Vad önskar du dig i födelsedagspresent? NY MOBIL!
Vad längtar du till? Fylla 18 år
Vad tycker du om dina betyg? Sååå NÖJD! :D
Vad ångrar du i ditt liv? Vet faktiskt inte
Hur mycket är klockan?

EYEY JUUSTEE!
Jag älskar rosetter ska ni få veta^^ hahaha XD

Seeeeees!<3


Kort om mig (Neui)

Hej allihopa! Jag heter Neui och är 12 år gammal. Jag kommer från Thailand. Jag har bott i Sverige i ungefär 4 år. Jag gillar att vara med kompisar, simma, spela data. Jag går i Vällingbyskolan. Jag brukar läsa Fokis blogg! Fyller år den 18 april.

Favorit mat:  Tacos och spaghetti med köttfärssås..
Favorit djur: Jag tycker ekora är väldigt söta:)
Favorit godis: Marabou, och tuggummi är det bästa!
Favorit kändis: Justin Bieber, Jaden Smith, Zac Efron oh många fler.
Drömresa: USA (New york), Japan, Sydafrika

Ogillar: Jag gillar inte ÖDLOR! Dem är läskiga.. 

  




Välkommen till bloggen!♥

Heeeeeejheej!
Välkommen till vår nya blogg! Vi två systrar Gamm&Neui kommer att blogga här. Vi kommer att skriva allt om oss själva, vårt liv, känslor, vänner, vardagsgrejer och allt annat! :) Följ våran blogg och kommentera gärna. Här bjuder vi på lite bilder på oss!



Neui..


Gamm..



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!