BILLYS PAN PIZZA

Just nu mumsar jag på en sån. SÅ SJUUKT GOTT!! Hawaii smak också! namnam!! Har varit jättedåligt på att blogga den här helgen. Jag är ju aldrig hemma. Man måste passa på att vara ute med kompisar och umgås med de så mycket som möjligt. DET ÄR JU LOV!!! Igår var man med Yuna&Hanna&Vilmer&Joel&Kareem&Marcus. Vi var hos mig och chillade. Sen så gick killarna. Sen gick vi till Yuna&Hanna för att hämta deras saker därför att de skulle sova över hos mig. Sen gick vi till Donken och åt. Joel&Marcus kom. Efter vi hade ätit gick vi till skolan och mötte upp Vilmer. Sen gick vi till Ådalen och lekte den där snurrgrejen. Guud jag trodde jag skulle spy :O Men jag som tur så gjorde jag inte det. Efter vi hade lekt klart så gick vi hem till mig och hämta en film och Vilmers tröja som han hade glömt hos mig och efter det gick vi hem till Vilmer och kollade på film. Världens skummaste film. My soul to take heter den. Hängde hos Vilmer till typ halv elva vi hade super mysigt. somnade flera gånger också. haha När vi kom hem kollade vi på en till film. Charlie St. Cloud. Gaaah Zac Efron så så jävla snygg!!! haha sen somnade vi vid halv fyra ungefär. orkar inte skriva mer. hejdå!
orkar inte ladda upp bilder från kameran heller sååå jag bjuder på de två normalaste bilderna från igår ;)




Halloween

Jaaa det är ju halloween idag! Är det någon som ska klä ut sig till nåt? och går man runt och säger ''Bus eller godis'' ^^ haha det verkar skitkul!


Awesome säger jag bara!

Yooo! Hahaha vad kul jag hade igår med Yasmin. Som jag skrev i förra inlägget igår så skulle jag på bio med Yasmin igår och så blev det också!
Läs här nedanför så fattar ni allt ^.^
Hahaha det funkade bra iaf, även fast man inte ska göra!


kanske?

Hellluuu! ;) Har inte bloggat idag för jag vet inte vad jag ska blogga om. Har haft det skiittråkigt. Men hoppas att det blir kul senare på kvällen! Först idag så ringde jag Yasmin men hon var inte hemma. Men nyss så ringde hon tillbaka och sa att hon kommer hem idag, då hade vi pratat om att vi KANSKE  skulle gå på bio idag. Eller nån annan dag. Jag vill se Paranormal activity 3 men eftersom det är 15 årsgräns så kommer vi säkert inte in men man kan alltid Hoppas! Annars hade jag tänkt mig ''In time'' Den är 11 årsgräns och den går samtidigt som  Paranormal activity 3. 19.30 i Vällingby! Själv hoppas jag på skräckfilm :P Håller tummarna!



Jag idag

hejhej! Ska sova nu! skööönt det ska bli! men först kommer lite bilder på mig idag. godnatt. puss!♥
vanliga kläder men lockigt hår. det var länge sen. hihi vad tycks?

PS. Vill tackar min syster så mycket för inlägget hon skrev till mig, det värmer.♥



HEMMA!

TJOOO!
Kvällen var jättekuul! :) har inte lust att blogga nu för att Hivron är inne så ska snacka med henne så mycket som möjligt! Det var länge sen vi snackade så har saknat henne väldigt mycket! men vi ses hörni!♥


Till min älskade syster!

Tumblr_lk35uildbw1qzh8y0o1_500_large
Jag vet och förstår hur du känner dig men glöm honom och går vidare. Han är inte ens värd dig! Sparar dina tårar och kärlek till någon som bryr sig om dig! Du hittar någon som passar dig bättre, tror mig..



huvudvärk

Heej! Har huvudvärk nu.. Har legat och vilat jättemycket idag. Jag har inte gått ut nånstans men nu ska jag det. Ska gå till cetrum med mamma och köpa mat så att jag kan få lite frisk luft. Få se om jag mår bättre då :)
Hejdå<3



tjarå

Måste kuta nu. SES! Ha en superdupermysig lördagskväll alla!♥


Tjejmiddag

helllooo!!
Ska dra om ca en timme. Tjejmiddag + skräckfilm hos Sara! Kulkul! Detta har vi gjort tidigare när Sara fyllde år. Vi firade i Kanaan och sen sov vi över hos henne. Men jag ska inte sova över idag men det kommer ändå bli superduper kul!. :) ÅHH jag vet inte vad jag ska ha på mig. Nu kommer lite bilder från när Sara fyllde år som jag inte har lagt upp här i bloggen. Bildbomb på bloggen idag hahaha!
Yuna&Sara


Jag&Yuna&Helena&Olivia&Sara H&Sara V


Yuna&Helena&Olivia&SaraH&SaraV&Elin


KORV!


grilla!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAA snyggt. jag vet!







V A R FÖ R ?

DBSK - Why did I fall in love with you




hello sunshine

Img_9835_170458815_large166397_1792990861758_1149249738_2132027_2475875_n_large12913672368495_large_largeTumblr_ltibay1uas1qh81keo1_500_large
You are my sunshine. You light up my ways, wherever I go...♥



HAPPY BIRTHDAY MY LOVE!♥♥♥

MIN ÄLSKLING FYLLER 16 ÅR IDAAAAAAAAAAAG!!!! HAPPY BIRHTDAY!! I LOVE YOU AND I WILL LOVE YOU FOREVER!
Hittade den på youtube. Tänkte göra en video själv med orkar inte.
KAO JIRAYU IN MY ♥


B I L D E R

torsdag @skolan
ska absolut inte klippa mig sådär kort. haha fuling

Torsdag Djurgården-HV71 @Hovet

klacken


Yuna&hulliganerna


forever alone


fick inte många bra bilder alls. ett, min mobilkamera är inte världens bästa. två, Kareem och Vilmer låter inte oss ta bild i fred!

fredag @skolan


SES!





natti


293361_276324332408304_100000922189597_861982_1132562346_n_large



sorry sorry

halloj!
Skriver från laptopen just nu. Datan blev överhettad och stängdes av. Jag blev skit rädd för när skärmen släcktes så såg jag mig själv i skärmen. hahahha scary! såå orkar inte ladda in alla bilder till laptopen och lägga upp de så ni får se de imorn eller något. ska nog ligga i sängen och lyssna på musik tills jag somnar. vi ses imorn,godnatt♥


SHIT! Hittade de i laptopen. gaaanska länge sen va? @England 2009



hmmm vad ska jag göra nu?

tjatja!
Har kollat klart på den nya serien. Sjukt bra! Gulligaste paret! jag döööör! blir så jävla avundsjuk! :( Det är de två som är huvudpersoner till min absoluta favorit serie, som jag kan se till tusen gånger om och gråta alla gånger jag se den! hihihi men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... kolla på idol, kolla på en annan serie eller ladda upp bilder på bloggen? hmmm har lust att lägga upp alla bilder nu och bara lyssna på musik. soft. bilderna kommer i nästa inlägg ;) cya!
JAG DÖÖÖÖR!! så söta!
Tjejen är thai/norsk och killen är thai/japansk. Kärlek!


thaiserie!

GAAAAAAAH jag sitter här i mitt rum själv, alla lampor tända! GUUUD PARANORMAL ACTIVITY 3 VAR SÅ HEMSKT!!! om ni vill bli skrämda såå GÅ SE DEN!! Jag gick hem REKORDSNABBT! Sprang upp för mina trappor på typ tio sekunder. Nu snackar vi om ungefär 100 trappsteg! jag driver inte! vet inte om jag kommer kunna sova inatt. Kommer iallafall aldrig vara hemma själv från och med nu! NU är det dags för en ny thaiserie som just har kommit ut idag! Har längtat väldigt länge efter den här serien! sen blir det idol! hahaha nu har jag saker att göra så jag slipper tänka på den där hemska filmen. tjarå!
Yuna&Hivron var så rädda så att de fick tårar i ögonen. Jag fick inte därför att jag var en man! ;)
(men jag skrev som en riktig kvinnlig thailändare)
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA




Friday time

WOOOOHHOOOH! Guuud va sköönt det är med en mysigt fredag och så har man heeela höstlovet framför sig! Nu sitter jag äter glass och kollar på idol på datan och blir det paus så har jag en thaifilm som jag kommer kolla på hihih har precis hittat den.  Jag har ringt och beställt godis och choklad med mamma. Jag sa att hon ska köpa hem de när hon är påväg hem så sitter och väntar på de nu :D
Ha det bääst ni med ♥
Tumblr_lsgp3cdgfh1ql7d7ko1_500_large


I FEEL SO GOOOOOOD!!

YAAAAAAAAAAAY ÄNTLIGEN LOOOOOOOOOOV!!!!!!
känns skiit skönt! har precis kommit ut från duschen. ska fixa mig nu och snart blir det bio!!!! moahahaha Paranormal Activity 3 men Yuna&Hivron!! Vi kommer kissa, bajsa, spy hahaha och tillslut så dör vi! Sååå om jag inte skriver nått efter detta inlägg så betyder det att jag är död. Är sjuukt taggad inför denna lov! ska bli så kuuul!! Bilderna från igår kommer senare när jag kommer hem. men nu måste jag dra! peeeeace!
Paranormal Activity 3 Trailer

Har sett trailern med Hivron&Yuna för ganska länge sen. Kommer inte ihåg den så mycket men kommer ihåg att den var läskigt, vågar absolut inte kolla på den igen :( hur ska det gå på bion då? :O aja, får väl ha på mig en blöja eller nått...




sova sova soooovaaaa!

shuulululu!
nu har jag äntligen pluggat klart. det känns helt ok faktiskt. inget IG för mig iallafall meeen kanske för Yuna och Vilmer! Hahahahahaha äh, skojar bara. det kommer säkert gå jättebra för oss! hoppas det iallafall! ska bli skit skönt att äntligen få sova. igår sov jag kl tolv och idag halv ett! och på morgonen är jag suuperduper trött. Satte på alarm kl 6 imorse men vaknade 7.10 haha inte seg alls! ÅHH bajs på prov! måste bli bättre på att INTE plugga sista dagen/natten! amen måste nog ta och stänga av nu. berättar mer om idag sen. bilder kommer också. supergodnatt!♥


Jag just nu. puss



Sommarbilder med familjen :)

Mamam leker modell :P
Vem är finaste? :) Joo det är jag såklart :P


Vikarie dagen

Heeej :) Sitter nu och lyssnar på musik och kolla på läxor samtidigt. Är nu hemma själv eftersom mamma och Thomas inte har kommit hem ännu och Gamm är på en hockeymatch med kompisar. I alla fall så har vi idag i skolan haft vikarie igen. Kaoz var det!  Men imorgon kommer äntligen våra lärare. Det ska bli skönt imorogn för det är fredag och det betyder att det är sista dagen innan höstlov! Yeeey! ;)
Nu ska jag fortsätta med läxorna innan mamma ringer och frågar om jag har gjort mina läxor :P Har det så bra ♥
<3
Hjälper dom andra som inte har redovisat med sina redovisning. Tur att jag redan har gjort det ;)
Paisan: Belgien :)
Roberts flygplaner :P


Djurgården - HV71

tjaaaaaaa!!
ska plugga lite engelska innan jag drar till matchen. kul! Hade NOprov idag och det gick åt skogen!!! gaah jag blir så sur på mig själv! aja ska göra bättre nästa gång. Hoppas det går bättre på engelskaprovet då! Imorn är det sista dagen före lovet. sköööönt! Det kommer hända en del roliga saker i helgen. Bio, tjejmiddag osv. kulkul! hinner nog inte skriva mer just nu. bajsbajs!
Riktig höstbild. vacker.
Bild : från i måndags, påväg till skolan efter tandläkarbesöket.




bajs på proven!

snackar med Hivron i telefon. om plugg och allt skit. har suttit vid datan typ i en o en halvtimme nu. inte bra! meen måste plugga nu! tjadåååå!
coola bree!




De bortglömda.

Shululul :) Guuud jag doog nästan idaag! Jävligt tråkigt med vikarie asså. Hon gör antingen fööör lätta saker eller föööör svåraMen jaja sista dagen i morn så man få väl stå ut med det! På bildlektionen idag var det konstigt? Skulle gå runt i hela korridoren och kolla på konst som vi har på väggen och skriva ner vad vi såg. Alla kollade snett på oss hahah..I alla fall idag så har jag, Yamin, Agnes och Ida varit hemma hos Alicia. Vi kollade på en skräckfilm.
'' De bortglömda'' heter den. En skräckfilm är ju alltid kul att se med sina kompisar ;)
Nu måste jag göra spanska läxan, bläää. Ses♥


D

Vafan håller du på med? jag fattar inte vad ditt problem är?!?! ÅHHH






ÅHH jag orkar inte!! :'(

hej!
vilken tråkig dag idag! eller aa, alla skoldagar är ju tråkiga! Efter skolan var jag i centrum och köpte middag. Sen kom jag hem och var så taggad inför pluggandet ( har ju prov imorn) meen efter en kvart så somnade jag! FAIL! Sen gick jag och la mig i ungefär en halvtimme. Sen ville jag äta nått därför att jag trodde att jag skulle bli piggare. Men nej! är jättetrött just nu. ÅHH! Hur ska jag klara provet imorn?!?! aja jag får väl göra mitt bästa! juste! utvecklingsamtalen gick brabra! tur! KANSKE skriver mer idag, men nu, HEJDÅ!
jag nyss.
Ni ser att jag ler men egentligen gråter mitt hjärta just nu. Tack vare honom.




gaaah jag är kissnödig!!

tjaaaaaaaaaa!!!
ska skriva det här inlägget snabbt för annars kommer jag kanske kissar på mig. jag hoppas verkligen inte att det händer! haha jag har ju som sagt lagat mat idag. thaimat. hihi duktig flicka jag är! nu är jag skit mätt för efter maten åt jag flingor med yoghurt. varför? hahaha jag älskar att bara stoppa i mig mat även om jag är mätt! nu ska jag nog lägga mig i sängen och börja plugga igen! kan fortfarande typ ingenting. Kom igen Gamm! måste skärpa mig nu! gaah måste springa till toan nu! hejdå!


ta en paus

Hej! Tisdag kl 20 , gissa vad? Top model 16! :D hihi ska hitta nått att käka snart när det blir reklam. Ha det bra! Puss // Gamm den coolaste♡


Skoldagen.

Shululul♥ Hoppas att ni mår bra! Snart är det höstlov! YÄÄY! Idag så har vi haft vikarie. Hon är lite kontigt tycker alla typ. Hon säger knappt till oss när vi är högljuda i klassrummet. Vi kunde göra allt fritt. Fattar inte hur hon stod ut med det. Till och med jag blev galen av alla ljud runt om kring. Troligtvis så kommer vi ha henne som vikarie imorgon med. jaa men annars var det inte så mycket mer än så så. Nu ska jag äta. Vet inte om det äns gå att äta :O Dör det är ju Gamm som har lagat maten för idag haha! Vi få ser hur det smakar.. SES ♥



Klassen

Tråkigt jag har det i skolan nu för tiden. När jag typ kollar på  bilderna där folk lägger upp på Facebook när dom skrattar ,leker, busa och sånt i skolan. Helt ärligt. Avis jag blir! Förut i 5an så var min klass det bästa klassen. Fanns liksom ingen annan jag skulle vilja byta till. Vi var en sånt klass alla lärarna tyckte om. Vi höll ihop. Vi gjorde allt ihop både i skolan och efter skolan. Tvärttom mot andra klassen. Men nu är ju allt upp och ner. Alla lärarna typ hatar vår klass. Tjatar varje rast på oss och ''klagar'' varenda lite grej vi gör? och klassen har spritat en hel del. Det var mytcket förändring nu i 6an. Men ännu mer blir det i 7an. Men innerst inne så vet jag att alla älskar varandra och kommer sakna varann i 7an.. ♥
Här skrev Albin när han bytte skolan.. <3
Och nyss skrev Annely att hon ska flytta till Chile! Faan.. Ingen vill ju att det här skulle hända?

Hur som helst! Så som jag skrev. Det är ju sista året alla tillsammans. Det är bäst att man håller ihop♥




man måste ju!

hallojhalloj!
ska sätta igång och plugga hårt nu! har prov på torsdag och fredag. Egentligen brukar jag plugga sista dagen men nu måste jag skärpa mig! ska kanske gå på match på torsdag också såå... gaah ska laga mat idag också. haha men behöver inte diska. yay! Har utvecklingsamtal imorn. kommer säkert gå bra. Hoppas det iallafall! måste dra. ses!
jag idaaaaag!




Sova sova!

shuuulululu!
Nu ska jag krypa ner i min sköna säng. Ska inte vakna försent som jag gjorde idag. Kom typ fem minuter försent till matten imorse. Jag kan säga att min lärare var inte så glad då. Sen vart jag hos tandläkarn. Gick bra! Sen flyter måndagen på som vanligt. Höll på somna de sista lektionerna också. Det pinsamma var att mina kompisar såg när jag somnade. haha tur att läraren inte såg mig! Hade hemspråk också. GAH! Men fick reda på att det är lov nästa vecka?!?! YAAAY! haha *efter*! menmen faan va skönt det ska bli!!! nu ska jag sova! natti! puss♥
GAMMAL, som ni kanske ser! @Londoneye 2009. omg, mitt hår!






TV!

tjotjo!
ska dra o kolla på tv. mitt stora feta syrianska bröllop. hahaha bloggar mer sen när jag ska gå ock lägga mig. cya!
I'm heartbroken.




Så sant!

Tumblr_lruzx5foxp1qe9or5o1_500_large

Snacka om sanning asså! ;) Det säger jag vaaaaarje dag! <3




Jag idag

Måndag måndag! Skönt att det är över. Just nu så sitter jag och chattar med Yasmin. Har läxor men orkar inte göra det nu för det är inte till  imorgon så who cares? ;)
Hade inte mjukisbyxor idag egentligen men efter idrotten orkade jag inte byta ^^ Det är rätt skönt i det. Nu är det inte så ofta man går ut eller till skolan med mjukisbyxor längre.


LÄXA

HEJ! vill bara säga att jag ska göra min läxa nu. hahahaha bläää orkar inte! tack för att ni läste detta inlägg. bajsbajs!
Tumblr_lpuvirmksh1r1071mo1_500_large
fan vad jag saknar glass med jordgubbar! fan vad gott det ser ut!! VILL HA!!!! (jag vet att ni också vill ha såååå säg inget!)




Without You♥

I can’t win, I can’t wait
I will never win this game without you, without you
I am lost, I am vain,
I will never be the same without you, without you

I won’t love, I won’t love
I will never make it past without you, without you
I can’t rest, I can’t lie
All I need is you and I, without you

Without You…♥

David Guetta - Without you ft. Usher




ÅHHHH!!!

JÄVLA CP MOBIL!!!! har lust att kasta den i väggen nu!! Köp aldrig den här skiten, HTC Wildfire! Den är faktiskt ganska okej om man inte räknar med att det är superduperduperdupermega seg!!! snart tar mitt tålamod slut. jag försöker rensa lite av mina sms så det kanske blir mindre seg menmen det tar tio år innan den här segisen tar bort EN konversation! irriterande! kanske ska köpa ett nytt minneskort så det blir mindre seg? eller köpa en billig mobil som jag bara smsar med den? aja nog om den här skiten. Jag tror jag ska stänga datorn nu och lägger mig i sängen och läsa en läsläxa. kommer somna på direkten men ska försöka iallafall. godnatt!
bild : Jag i Grisslehamn vid Midsommar
sov gott!♥




Helgen går såå fort..



MUUUUMS!!!

Gissa vad jag äter nu?? Äppelpaj med vaniljglass!! GODASTE!!!! kan ni se det framför era ögon? en mumsig paj med vaniljglass. hahaha jag skulle dö om jag var ni. :P nu ska jag läsa lite bloggar. hejdå!
Ny profilbild




STORT STORT GRATTIS!♥

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HANEEN! HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG! PUSS!♥♥♥♥
Sötis!!!




Glass = Sommar

heeej!
oj, är klockan redan 3??! :O haha har ingen aning av jag ska göra idag. Förmodligen vara hemma och tråkar och plugga lite. åhh jag vill ha lov!!! just nu sitter jag och äter chips och dunkar musik. Hampus Engelhardt & Emil Elton!♥ ska hämta lite glass snart hihihi gud va gott! solen skiner också! ^^ men tror inte att jag kommer gå ut idag sååå aja skriver sen bajsbajs!
24832109_largeTumblr_ltir2clsb81r0z7jgo1_500_largeTumblr_ltgzw0gcmv1qmeyq8o1_500_largeTumblr_ltfesiy3dn1qgw6cwo1_500_large300183_308092159206714_100000177982882_1475221_1938735099_n_large352098489_mffkatgk_c_large_171290760_large


otur i kärlek

tja!!
Mamma kom nyss in och sa att vi ska gå lägga oss. åhhh! orkar inte! men tydligen så måste jag det för annars kommer hon säkert dampa. haha har tittat på en thaiserie som jag har sett förut men kan se den tusen gånger om. Den är bäääst! Har gråtit skit mycket också. hahaha jag gråter när det kommer en romantisk scen. Jag är "allergisk" mot romantiska saker. hahaha därför att mitt liv är inte lika perfekt som deras liv! gaah! men godnatt på er!♥
Tumblr_lt2u36lu7j1r2wxazo1_500_large
Jag skulle dö av lycklighet om någon skrev en sång till mig. DÖ!




Hoppas du ser det här!

Jag vill inte gråta nån mer men det är inte heller så jävla lätt att bara glömma dig :'(

Bild : Neui i Danmark



besviken

heeellloooo!!!
Hemma nu. Funderar på att äta men fråga är... vad ska jag äta? hmmm vi får se. Matchen var hmmm vet inte vad jag ska säga. Att vara i klacken var kul med Djurgårn var inte så bra på hockey idag såå de förlorade med 3-1. Synd! Jag blev så besviken därför att för en gångs skull så hejar jag på de och så förlorar de. aja kanske ska på en till match på torsdag. Djurgården mot HV71. haha om jag får av mamma. ses!
Samir & Vilmer
Det blev bara två bilder från idag. tyvärr.




Nudlar till frukost

godmorgon!!
Just nu sitter jag och äter frukost. En äkta asiat. nudlar till frukost. hahahaha men jag skriver sen när jag har ätit klart så vi ses!
Tumblr_lrg2zis2jl1qm6h14o1_500_large
En sån här käkar jag på just nu. so delicious!
Blid från weheartit




Sweet dreams

tjatja!
Ska lyfta min rumpa till sängen nu. guuud det ska bli sååå skönt att äntligen få sova ut! Hoppas mamma inte väcker mig tidigt bara! hahaha Först måste jag borsta tänderna. Har ätit massor med choklad & chips & druckit massa läsk idag. Juste! på tal om tänder så kom jag nyss på att jag har tandläkartid på måndag :O gaah! Jag är lite hungrig juste nu. Det skulle sitta fint med en sån...
Dumlecupcake som jag åt i Junibacken. Himmelskt gott!




Jessie J - Who You Are

Jessie J - Who You Are




Stars

Bild på Joel & Yuna




NEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!

Idol kommer inte bli lika rolig längre. EMIL ÅKTE UUUUUT!!!!!!!!!!!!!!!!! gaaaaaaaaaah!! :(
Åhhhh kärlek till honom!♥




Minne för livet!

Hanna har hittat en bild som påminner om när jag var förbannad på min mattelärare och började gråta. När hon såg mig så såg hon jävligt förvånad ut och när jag hade berättat vad som hände så garvade vi ihjäl oss! kommer aldrig glömma den dagen!♥
hahahahahahahahaha sjuuukt lik!


Har bara de här superduper fina bilder på mig och Hanna! hahahaha fett snygga vi är!




Idol <3

Helluu! Dags för thaiserie nu 10 min  innan Idol börjar. Så då ska jag sätta mig framför TV. Äta godiiis och dricka cooola! Har varit sugen på det hela dagen och äntligen får jag dricka det nu ;)
Ha en underbar fredskväll ni med SES♥
Gammal bild från i somras!



ÄNTLIGEN FREDAG!!!!!!!

yoyoyoyo!!!!
FRIDAY FRIDAY!!! hihihi någon är glad! nu börjar mitt liv! hahhaa ska börja med thaiserie på en gång! moahahaha Spanskaprovet gick bra! gaah två prov nästa veckan men det ska vi inte snacka om nu såå tjarå ha det bäst på den bästa dagen! älskar fredagar!
glada jag idag




Fredag=Chill

Heej, har precis kommit hem. Fredag är det dåå! YÄÄÄY! Har spelat fotboll med killar på fotbollsplanen idag. Har inte varit där på länge tanken på att jag var där varje dag förut. Nu börjar det blir kallt och det regnar ganska ofta sdå det är inte kul att gå dit. Nu ska jag sätta mig framför Tv och se om det finns nåt kul att kolla på :) Ha det bäst ♥
Sommaren är saknad! <3


Att hitta på rubriker är det värsta jag vet!

YO!
Ska nu stänga av datorn och fokusera på pluggandet! hahaha det går inte sååå bra. jag kan inte att sitta framför datorn och plugga. tappar koncentrationen! haha  tjarå
Tumblr_lm2wmfphzq1qknd5ao1_500_large_152666940_large
det kommer aldrig hända :'(




The worst kind of pain...

Pain2_large
Gud... det där har hänt mig flera gånger.


mobilblogg

Heej! Sitter nu framför tv med mamma och dricker te, och hoppas på att min hals blir bättre + att jag slutar hosta nångång ! Jag har inte skrivit nåt inlägg om att jag gar varit hemma idag, men jag har de. Vill inte sitta i klassrummet och hostar24/7 så de var bäst att vila. Skönt! Tanken på att år fredag imorgon :) Ha de så bra! <3 //Neui


Español!!!!

HOLA!!
Pluggar spanska för fullt just nu! GAAAAH det känns som att jag kommer faila på provet :O NEJ! det får INTE hända! Som tur så är det fredag imorn! Jag tycker att veckan har gått jättefort! Kanske för att jag har pluggat ihjäl mig nästan varje dag den här veckan. hahaha tycker synd om mig själv. men iallafall, det ska bli sjuuukt skönt med helg! Idol imoen och efter det ska jag sitta vid datan och lana thaiserie hela natten lång. hahaha fan va kul! Sen på lördag ska jag sova halva dagen och senare på kvällen bli det hockey!! superkul det ska bli! jeppjepp ska fortsätta med plugget nu. ses!
coola jag idag ;)




PLUGGA

Yoooo!!
Sitter med spanskaböcker här framför mig och lyssnar på musik just nu. hahaha jag kan inte koncentrera mig! hahahaha Det gick superduper bra för mig på NOprovet idag. Vet inte om det kommer att gå lika bra på spanskaprovet imorn. Hoppas det! hehehe hejdå måste börja plugga nu! lycka till Gamm! hahaha
Love-songs_largeTumblr_lr09k82prd1qiotnuo1_500_large_large372574_460s_v1_large
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHA
bilder från weheartit.com




Godnatt♥



Jag idag

Har pluggat. men ska plugga liite mer för säkerhets skull. Har druckit varmchoklad idag, inte te. hahaha faaan va kallt det är! aha, mitt fönster är öppet. hahaha ses!
jag idag




Ny JB låt <3

Justin Bieber - Mistletoe ♥



Host host

Jaa läxorna är klara och jag har tränat lite om det jag ska redovisa framför klassen på fredag. Nu så sitter jag och lyssnar på musik och kollar bloggar så där. Jag mår sådär. Hostar typ hela tiden. Det är säker mamma som har smittat mig eftersom hon är sjuk och har varit hemma i 2 dagar nu. Men skönt att det snart är fredag så man få vila upp sig lite!♥ Hoppas att ni håller er friska iaf :)


DIF-Luleå bokat

Tjaa!
Vet inte varför jag sitter här vi datorn... måste egentligen plugga ihjäl mig nu. hahaha har prov imorn och i övermorgon. Kan redan ganska mycket till båda proven så det är ganska lugnt. Efter skolan idag åkte jag till Globen med Kareem och köpte biljetter till en hockeymatch på lördag. Djurgården mot Luleå. Hahaha jag hejar inte på någon av lagen om ni undrar med det ska bli kul att kolla på hockey. Ska stå i DIFs klack. Känner mig som en svikare hahaha menmen Bajen i mitt hjärta! aja ska dra och plugga nurå. HEJDO!
Bajenkväll 2011


You let me go

Luckyoptimist-rain-sun-life-love-hope-15_large
OM du börjar saknar mig... OM.




TOP MODEL 16

HELLO!!
Pluggar NO just nu och om tio minuter ska jag sjunka ner i min soffa med min mjuka filt och dricka te och äta lite muffins och kolla på top model 16! Dagen har varit som vanlig. riktigt skitväder! man vill sova i sin säng eller sitta i soffan men en pojkvän och kolla på film eller nått. åhhhhh!! fan! aja HEJDÅ!
jag idag. nya klippta svarta naglar. haha emo!




Blixtsnabbtinlägg

tjaaa!!
ska hjälpa mamma laga mat nu!!! hahahhaa det var allt jag ville säga! TJARÅ!!! vi ses!
Juste! Vill bara säga nått till Benna angående denna kommentar...
Benna! Ajjabajja på Shamma. SLÅ HENNE!!!!!!!!! ett slag från mig också! ;)


Daamp om igår..

Herreguuud! Jag höll på att dööö igår kan jag säga.. Vi hade oriegentering i grimstaskogen igår. Jag haaaatar orientering! Jag fattar 0.. Första och andra banan gick ju bra men tredje så gjorde jag typ inte alla kontroller. Mina fötter var bara sååå blöta! Vill inte göra om de igeeen!
Men här kommer några bilder från igår :)
Sööta <3
Yasmin och apan
Coola tjejer ;)
hahaha vaa gjorde jag och Ida dåå? ^^


Prov och grejer

Halloj!
Det luktar mat!!! Guud vad jag är hungrig! Det när blir nog det sista inlägget för idag. Kanske slänger in ett godnatt-inlägg om jag orkar/hinner. Har ju prov imorn. Hemkunskapsprov. Gaaah jag kan typ ingenting :O Har NOprov på torsdag. Spanskaprov på fredag sååå det är bara att plugga på vaa? Blää! Maten är klar! Det blir Sukiyaki idag! Japansk. Fan vad gott!!! MAT MAT MAT! hejdo!
jag idag




:'(

M201663076_large


Helgen i texter&bilder!

Fredag
Orienterade i Ängsjö. Gick 10 km hahaha stolt! Gjorde även VG-banan. Kanske bli klassresa där. Det blev inga bastu för det var avstängt. Buuu! När vi kom tillbaks så var jag&Yuna&Joel hos Vilmer. Vi chillade, åt, sov och kollade på Playa del sol. Skit kul! NOOT! hahaha joo men lite skojig var den. Sen drog Joel hem för hans syster fyllde år. Jag och Yuna åt middag där med Vilmer&hans familj. haha trevligt var det! Efter middagen tog vi en lång promenad hem till Yuna och vi var där och kollade på idol & drack te. Joel kom dit också. mysigt var det! och som sagt så orkade vi inte gå hem så jag & Vilmer fick sova över. hahaha japp där var fredagen slut.
Jag&Haneen på bussen


Yuna&Hivron


Hanna & Hivrons rygg på vår uppvärmning


Brasan


Yuna & Kareem


Gruppbilder


trötta men glada flickor


suuperduupertrött hahaha sötis


hahaha


hahahahahahahahaha va fuuul!!! hahahahahha

gröngölingen i den gröna skogen


duktiga tjejer! vad glad jag såg ut jämfört med de andra hahaaa


aa, vad ska man säga?


the girlz


Hakan den coolaste. hahahaha varför ser Hivron så himla trött ut på alla bilder? o.o


röksvamp!


Emelie & Hivron


gansters


skelettet som vi hittade. scary!


Medans vi väntade på bussen. Detta är Rasmus. Min coolaste kompis!


Den gulliga Vilmer kom med en mugg med brocolli&ost soppa till hans bästavän Joel.
Det står FOR MY BEST FRIEND på muggen. aaaww


kolla vad som finns i muggen!! HAHAHAHAHAHHAHAHA


Svennebananen i pyjamas


öhhhh aa.


kawaii


HAHAHHAHAHAHAHA vi kom in i rummet och såg Vilmer stod och städade och vek alla kläder. Dog av garv!

Lördag
Var tvungen att gå hem klockan tio för vi hade städdag och jag fick plocka alla löv på gräsmattan osv. Sen fixade mig och drog till Vällingby och träffade Yuna&Vilmer&Joel. Köpte presenter till Joels syster. Köpte nudlar och drog hem till Yuna och åt och fixade oss. Sen drog vi till Joel. Mat & tårta & tv-spel och trevliga människor. Vi drog ut och chillade ute en stund & drog hem till Marcus en liten stund. Promenerade & sjöng. HÄRLIGT! Kom hem och åt ännu mer. haha
Yuna & söta Milo


Vilmer & Yuna med Vilmers fina cykel


lite höstbilder o så..


Joel & Yuna ligger på den höstiga marken och kollar på stjärnor. Vilmer ville inte smutsa ner hans jacka, med ett annat ord...GAY!

ha-ha


cooling


tårta är gott! syns det på bilden?


HAHAHA


eeeeuuuuuwwww min dubbelhaka!!!


servicepojken


Marcus&Vilmer&Yuna. Glada miner


Jag vet inte miner


efter jag hade ätit tårtan. Gravida Gamm. 3 månader


Gravida Yuna. 2 månader


haha

Söndag
Ganska tråkig dag. Vaknade kl halv tio för att tvätta kl tio. Åkte till mammas jobb därför att de har en sån där Familjedag så barnen kan gå och kolla hur foräldrarna jobbar. Ganska tråkigt. Småbarn hade roligt. haha men jag åkte dit bara för att se hur mamma jobbade och för att få gratis saft och bullar! hahaha fick med andra saker också t.ex. en ny tandborste, ultrasöta barnplåster! Precis det jag behöver! Köpte Hello Kitty plåster för ganska länge sen och hade knappt använt de men nu jar de försvunnit så det blir perfekt med de nya. Det är superhjältar på de! hahaha Superman & Batman!
har inte tagit några bilder idag men ni får en bild på jag idag ist.

ska diska nu. vi hörs!













på G

Håller på att skriva et megalång inlägg om min helg! Det har ju hänt en del saker. Många bilder har jag också. Faaan måste plugga sen men aja ska skriva klart det långa inlägget först! ses!


Thaifisken ska sova nu!

GODNAAAATT!!!!!!! Undrar om fiskar sover?!?! o.o
Hivron den coolaste skickade den till mig idag. Jag var ju ganska söt där. Håller ni med?




JUST NU...



HELG!!

TJAA!!!
Det är helg! och då ska man vara ute med kompisar! Var hos Vilmer nästan hela dan igår sen gick vi hem till Yuna och kollade på idol och vi sov över där för vi orkade inte gå hem. Haha det var kul! Kan berätta mer sen. Idag kommer jag inte heller vara hemma därför att snart ska jag till centrum och köpa present och senare på kvällen ska jag till en kompis systers födelsedagsfest. kulkul! aja berättar mer om igår och idag sen. Vi ses ikväll!
Newkid - Jag gråter bara i regnet (Akustisk version live)




Vänner betyder mkt <3


Tumblr_lnsc8l7vgs1qlhbbxo1_500_large

Var dig själv! Jag älskar alla mina kompisar som dom är. När dom är sig själva. Vissa tror att jag gillar dom mer när dom tycker och tänker som jag. Visst är det kul om någon tycker samma sak som än själv men vissa saker tycker man helt olika. Jag tycker inte att det är nåt konstigt med det. Ibland är det bara kul att höra andras åsikt. En vän som är sig själva visar sig att det är den bästa kompisen någonsin. Att dom vågar säga vad dom tycker och att dom är helt ärliga. Jag märker på vissa som alltid vill hålla med andra på allt dom säger. Det visar sig att dom kanske inte alltid tycker som dom flersta men för att andra inte ska tycka illa om en så måste den alltid hålla med dom andra. Vilket är väldigt synd för hon/han kanske har bättre åsikt men vågar inte säga det. Det sänker ens personlighet väldigt mycket.. Men visst gör alla väl det nångång, och på nåt sätt så ska man vara glad. Jag själv tycker inte illa om såna personer för det bara visar sig att dom vill vara mina vän. Det betyder hur mycket som helst egetligen fast om det blir för mycket tycker jag att  det kan vara lite irriterande. För ändå tycker jag att man ska vara sig själv. Personen som går efter andras åsikter hela tiden fast inte tycker så är ju inte en äkta kompis, men bara falsk. Och att gå runt och vara någon man inte är hela tiden verkar ju lite jobbigt, båda för andra men mest för sig själv!
Jag älskar er för den ni är inte för den ni borde vara! ♥



REDO!!

GODMORGON!!
Sitter här och laddar ner lite låtar. Måste fixa mig snabbt nu! Har inte ens ätit. Hur ska jag kunna orka springa i skogen hela dan? aja får väl leva på choklad då! hahaha! Måste fixa mig nu. SEEES!<3
gammal




Godnatt

heeej!
Historien som jag berättade i det förra inlägget kommer jag komma ihåg hela mitt liv! Efter skolan idag så gick Jag&Yuna&Vilmer till Coop för att handla energi till imorn! Haha Jag&Yuna gjorde det iaf. Vilmer köpte energi till honom idag för han måste ha energi innan han går och tränar. Energi som vi pratar om nu är inte energidricka om ni tror det! Jag menar choklad, godis & läsk! HAHAHA Vi ska nämligen åka till Ängsjö och orientera på en okänd mark med skolan imorn. Hoppas det blir kul! Men jag kanske måste gå lägga mig nu för att jag ska kunna gå hela dan i skogen imorn? Godnatt då! puss!
The Middle East - Blood

En låt som man lyssnade på i början av denna höst. Den är så höstig! haha

HÖÖÖÖÖÖST!!!




HAHAHAHAHA sinnessjukt!!

Torsdag! Otursdag kanske??! HAHAHAHAHA har en rolig sak som hände mig idag att berätta för er! På matten idag så frågade min lärare en fråga, jag ville svara så jag räckte upp min hand. MEN JAG FICK ALDRIG SVARA!!! mina armar typ dog?! alla i klassen fick svara typ tre gånger var!! Jag fattar inte vad hennes problem är?!?! Sååå jag var sjuuuk förbannad! Och när jag blir superduper arg så GRÅTER jag!! HAHAHAHAHAHHA tårarna kom bara ut?! wierd XD Sen när vi slutade så kom jag ut från dörren och så stod Yuna där. Hon ba : Vad har hänt?!?! Vem har gjort dig?!??!! :O Sen sprang hon upp till dörren och knackade. Sen sa jag : Det var min lärare. HAHAHAHHA ska hon gå in och slå henne eller?? Sen gick jag ner och så stod Hanna där. Hon såg ut som om jag hade blivit slagen eller nått. Sen säger hon : Vad har hänt?!?! Så jag sa : Jag fick inte svara på en fråga. sen började vi GARVA som faan!! HAHAHAAHAHHAHAHA och när jag garvar jättejätte mycket så brukar jag gråta! HAHA det är sjukt! Så det kom mer&mer tårar! hahahaha jag såg ut som ett spöke! mascaran och eyeliner bara rann på facet. hahahahaha När jag berättade för mamma och Thomas på kvällen började jag gråta och garva ännu mer när jag tänker på det. hahahhaa fyfan! Jag gråter när jag är superduperARG. Är det konstigt??^^
Bild från arkivet




Dagens..

Humör: Sådär..

Kläder: Leggings och mjukiströjan :)
Frisyr: Både uppsatt och utsläppt.
Plus: När vi lyckas hålla oss inne en hel rast och spelade kort utan att lärarna upptäckte (Vi får inte vara inne)

Minus: Låångdag + spanskan :O Tråkigt som faan

Ser fram emot: Imorgon! Händer inget speciellt men det är FREDAG<3
Måste: trääna mer på eng läxan snart -.-
Önskan: Hemligt ;) <33 haha nää men typ inget


GOTTI!

YOOO!
Sitter här och äter pyttipanna med röbetssallad & dricker cola & fryser & lyssnar på musik & sjunger & andas & skriver på tengentbordet & tänker på vad jag ska göra just nu! HAHAHA många saker samtidigt! :D jag skriver mer snart cya!
Tumblr_le9ij4jgdw1qanpw1o1_500_large


Iskallt som ditt hjärta

ska diska nu. efter det ska jag ta en snabbdusch! Skönt det ska bli! sjuuukt kallt ute nu för tiden. även om solen skiner. funderar på att jag ska börja använda vinterjackan snart, eller? Hmmm jag vet inte. men hörni, ska dra nu och göra det jag måste göra nu. Bajsbajs på er!

förra vintern. Iskall och nästan kolsvart ute när man går hem. ÅHHH!!!




I ♥ Pink



Nya kategorier



F Rubrik

TJAAAA!
har ätit. sitter nu här och lyssnar på musik & läser lite bloggar & snackar med Hivron om gymnasium. GAAH! jag är osäker på min själv nu att jag inte kommer få det slutbetyget jag har förväntat mig :O menmen som sagt, det är bara att kämpa på!! Dagen har varit som en heeeel vanlig onsdag! Längtar sååå mycket till gymnasium! Det händer ju inget i mitt liv längre! såå har inget mer att skriva om, sees!
arkivbild




Lugg ^^



Heej igen :) Nu är jag tillbaka! Har inte blogga på några dagar, orkade inte.. Men nu ska jag komma igång igen! Som ni kanske har märkt på bilden så har jag klippt mig. Kilppte lugg i lördags! Vad tycker ni? Passar jag i det? :D



GODNATT

YAAAY! Sverige krossade en av de bästa i världen, Holland! Bra jobbat! SVERIGE TILL EM!!
GODNATT!





Rihanna - We Found Love



Dags för thaiserie!

hejhejhejhejhejhej
diskuterar en sak med Hivron på skype nu. SHIT, VI ÄR TYP TVILLINGAR! Tänk om vi inte hade gått i samma klass. Jag skulle aldrig fått veta att jag en tvillig då. Tack Gud. haha aja ska kolla på thaiserie med Kinesen nu. Hon hälsar er och ber om ursäkt att hon inte har skrivit på länge p.g.a att hon är vaäldigt väldigt lat. HAHAHA jepp, vi ses!

Längtar verkligen till Romme! Fan va kuuuuuuuul!!!



Mer&mer läxor

tjaaaaaaa!
Äter chokladmuffins som vi gjorde på HKK. haha gött! Ska nu göra en läxa och lyssna på musik på högsta volymen. Dagen har varit okej. Ganska jobbigt. ÅHHH jag är så himla trött på mitt liv! Tur att man har vänner som gör att man vill leva! aja inget mer snack om mitt tråkiga liv nu. Kanske lägger upp några bilder från Junibacken senare på kvällen. Ska laga mat ikväll också. Ha det bra hörni!

Jag idag. Kärlek till er!



Lite bilder från gårdagen

Innan jag går och lägger mig får ni lite bilder från igår.


Spelade lite pingis, jag ägde!


Chill med lite sång och musik. Leker lite gangster och så.


Gungade lite. Bilden skulle vara en forever alone-bild men jag var nog för glad så jag skrattade.
Haha.

GODNATT♥



JAG VILL ÅKA TILL BANGKOK NUNUNUNUNUUU!!!!

HEEEEJ!
Har inte mycket att säga nu. Jag har inte gjort klart min läxa riktigt än så ska göra klart den innan jag går och lägger mig. gud vad jobbigt! ska vakna tidigare än vanligt och duscha imorn. åhh! Juste! har sett på Fokis blogg att CN BLUE ska ha ett konsert i Bangkok! OMGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG VILL ÅKA DIT!!!!! TT________TT FAN va sur jag blev när jag fick veta! Bajs på henne! :( HEJDÅ PÅ ER!


Varför kan inte de bara komma till Sverige?!?!?!?!



CN BLUE - LOVE



10/10/11

hejsansvejsan!
ska börja göra min läxa nu, om jag kan koncentrera mig. hahaha sen ska jag nog äta, sen kolla på thaiserie ELLER top model 16! :D hihihihi måndagen har varit seeeg och jag var super trött. imorn väntar ennu en lång dag till. åhhh! jag behöver lov nunununu!!! har hört att det ska snöa denna vecka??!? shit va kul! hahahahhaa mysigt med snö. älskar när solen lyser på snön och så glittrar det! Vackert! men kylan gillar jag inte lika mycket. aja vi ses!

Och skidor, en av de bästa sakerna med vinter! LÄNGTAR TILL ROMME!!!!!!!



boring!!!!!!

Guuud vad tråkigt! *Gäsp* sitter i svenskan och lyssnar på när min lärare läser. Haha aja bättre än att vi får läsa själva iallafall! Yuna sitter bredvid mig och sover. Fan vad jag saknar min säng! Perfekta vädret för att sova ju. Och idag slutar jag kl fem för att jag har hemspråk. Faaan! Thaiserie kommer idag. Vill hem!!!! Hejdå Seees! // Gamm den coolaste


The three musketeers

Handlade present till mamma med Yuna idag. Sen träffade vi Vilmer&Joel&Kareem. Chillade med de typ till klockan halv sex. Gjorde olika saker. haha men chill dag var det! Sen åt man middag och vart på bio med familjen. Vi såg The three musketeers. Sjukt bra film tycker jag. Logan Lerman så så jävla snygg!!!! Vill bara skrika när man ser honom i filmen men alla skulle nog tro att jag var lite galen. aa jag tycker ni ska ta och se den iaf. nu ska jag göra mig iordning och sova! Gud va skönt det ska bli! godnatt!


Trailern


jag dör!



STORT GRATTIS!!!!!!!!

GRATTIS MIN ÄLSKADE MAMMA! ÄLSKAR DIG MEST!!! (älskar dig mer än choklad, ris & nudlar)  TUSEN PUSSAR!♥♥♥♥♥♥♥



Tårtan och min present. och i paketet finns.......


en söt skål och lite godis till världens bästa mamma!



Mammas present

Heej! Är nu hemma. Har precis varit i centrum med Thomas och köpt present, tårta och blommor till mamma eftersom hon fyller år idag! Thomas visste precis vad han skulle köpa till henne men inte jag så Thomas hjälpte mig och till slut hittade vi nåt.

Så det blev en stegräknare till mamma! 450kr kostar den men eftersom jag delade med Thomas så jag fick bara betala 200 kr ;)

stegräknare silva pedometer ex3 plus rosa
 



Grattis mamma :*

Grattis till min älskade mamma som fyller 41 idag!

Älskar dig



Centrum

HELLO!
Jag och Yuna ska dra till centrum nu. Först måste jag gå hem och hämta min plånbok. Ska köpa några saker. Hejdå!



Jag tror Yuna kommer döda mig inom en snar framtid

HEJ!!!
Är hemma hos Yuna nu. Ska sova här också. Kuuuul! De körde mig hit till grimsta och så åkte de hem. Yuna har fått lite damputbrott. ganska läskigt faktiskt. hahaha men jag kan säga att jag är läskigast när jag får damp. MAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA aja vet inte vad vi ska nu men jag ska iaf inte skriva mer. så hejdå!

saknar sommaren



iväg igen!!

yooooooooooo!
Klar att åka nu. Ska på en födelsedagsfest i Hässelby. Thomas kompis feller år. Har precis vaknat för 10 min typ. hahahaha vart i Junibacken idag ju. När vi kom hem så fikade vi och sen gick jag och la mig typ en timme och vaknar nu typ. känner mig nyvaken! haha eller jag ÄR nyvaken. aja har inte mer tid att skriva så hejdå. vi ses!<33



vakna tidigt som en vanlig skoldag

tjatja!
Åhh nu börjar jag bli lite trött och hungrig! Måste vakna kl8 imorn. Nästan som en vanlig skoldag Vi ska till Junibacke. Thomas mamma frågade om jag och Kinesen ville följa med och tydligen så sa jag... Visst varför inte? Glömde förmodligen bort att jag är 16 år gammal. HAHAHA fan! aja vi ska nog bara vara där en stund. Och när jag kommer hem ska jag sovaaaa! Senare på kvällen ska vi åka till Thomas kompis som fyller år. Jag kan tänka mig att jag kommer vara riktigt riktigt trött imorn. haha såå nu tänker jag gå lägga mig så jag får sova några timmar iaf. GODNATT! puss


puss från igår



Don't feel sad...


Jag är inte ledsen, eller?



Because of you

 



idol är så himla kuuuel!

halllloooj!
Då har man diskat klart. Idol var fett grym ikväll! Jag skrek när Emil gick vidare. moahahaha galning! Höll nästan på att gråta för jag trodde han skulle åka ut. men jaja nu är idol slut och nu ska jag måla om mina naglar och hitta någon film som jag kan kolla på kanske? hmmm vi får se. bloggar igen snart för jag ska vara vaken ganska länge idag. om jag inte somnar framför data skärmen. haha. ses!

bild från igår


 



Fredag.. <3

HEEEJ! JAAAA det är fredag! Ska käka nu och kolla på fotbollsmatchen Sverige - Findland. Sen blir det Idol och massooooooor med GODIS,CHIPS, LÄSK! Tjockis uknow? ^^

Ha en underbar fredag hörrni. PUSS♥
Friday__i__m_in_love_2_by_seguidilla_large



sverige - finland

Heeej! Softar i soffan just nu och kollar på landskampen Sverige mot Finland! Mobilblogg om ni undrar. Omggggg Sverige gjorde ett mål i skrivande stund! Haha men jag kan säga nu på en gång att FINSKA SPELARNA ÄR SÅ JÄVLA SNYGGA!!! HAHAHAHA aja ska snart äta och fortsätta kolla på fotboll och efter fotbollen blir det idooooool! Yaaay! Och idag ska jag lana men Hivroooon! Fan vad jag älskar fredagar! Åhhh åh åh åh åååh åhhh ha en super bra fredagskväll ni med. Puss! // Gamm den coolaste ;)


1020:e inlägget blir ett godnattinlägg!

bjuder på lite finfina bilder ;)


Vilmer leker modell


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA superduper fina bilder
sista bilden var ju finast av alla! Jag kunde inte sluta garva när jag såg Vilmer på den bilden!

Godnatt! Pussar



Lääxooor faaan!

Tjeeenare! Härligt dag det var idag, fast en lång dag i skolan. Inte direkt härligt väder. Var dyngsur när jag kom hem. Hatar att höst men vad ska man göra, man få väl leva med det. Men nu måste jag göra helvetet läxan! Ses <3
179053_165571813490051_115864781794088_329402_3525199_n_large



läxor är häxor

tjaaaaaaaa!
Har tuuusen läxor till imorn. gaaaah kommer somna! ska sätta mig i soffan men min sköna filt och göra alla läxor nu. tråkiiigt! vill ha min korvkudde!!! ooooooooh det är ju fredag imorn! kuuuuul!! hahaha aja tjarå!

Juste! R.I.P Steve Jobs! :(




Choklad!

HEJ!
Just nu kollar jag runt på bloggar. Har varit i centrum efter skolan och köpt choklad. muuums! haha det var allt jag ville säga. vi ses!<3


tjockis


jag idag



FOREVER ALONE


fina forever alone-bilder där. de togs påväg hem till Vilmer i måndags.



mina händer är kalla, som ditt hjärta!

Yoooyoyoyo!!
Sitter här och har absolut ingenting att göra. hahaha tråkigt liv. mitt te är kallt. eeuuuw! fryser lite grann. Saknar dig! Är lite förkyld fortfarande med mår bättre än för två dagar sen iallafall. Halva veckan har redan gått. shit, vad snabbt! snart är det helg hörni! yay! bara två dagar kvar. håll uuuuut! hahaha nu ska jag nogg kolla runt på weheartit. jag bara älskar att kolla runt på bilder där och säger till mig själv att en dag måste jag skaffa en egen systemkamera. nån dag! hahaha men hörni vi ses imorn!


Min andra älskling hihihi


Fix you - Hampus Engelhardt
Så himla synd att han inte gick vidare i idol! Blir deprimerad när jag lyssnar på den! :(



All I need is YOU!♥


Jag blir så jävla deprimerad när jag ser denna bild.
Vill hålla din hand och lägga mitt huvud på dina axlar när jag går. Men det kommer aldrig att hända. HAHA jag tycker synd om mig själv :'(



tröööööööööööött x100

Heej! Jaa då är ondagen över, sköntskönt. Idag har vi tagit spruta mot röda hunden, påssjuka och mässling. Det kändes men gjorde inte sååå ont. Man blev istället jättetrött. I alla fall vad jag blev och är. Jag är helt slut. Börjar nog bli förkyld också. Känns som om jag inte orkar göra nåt alls. Men läxor måste jag göra ändå -.- matte är klar men behöver plugga in lite mer på spanskan och So- norden. Efter de ska jag nog sova direkt.

Take care



I want a goodnight kiss from you!

9594_7a97_480_large
:'(



Te&kanelbullar

tjatja!
sitter och kollar på thaiserie nu. hihi Har druckit mer te och ätit mera kanelbullar. gud vad mätt jag är! haha Hoppas jag blir friskare imorn. Verkligen! Jag hatar att bli förkyld! Vill inte missa skolan heller. Jag går ju liksom i nian. juste! fick 40 av 40 på matteprovet! japp, och snart blir det läggdags!  sweet dreams! :*

Tumblr_lsi9a1hhwz1qcjclio1_500_large
te är gott! :)


Tog bilden igår påväg hem till Vilmer. En jävlig höstig bild!



sims moahahahaha

faan va kallt det är! oj, hej förresten!
Gick runt och lät som en anka hela dagen idag! eller, jag låter fortfarende som en anka. hehe det är så kallt och höstig! inte kul kan jag säga. Idag på hemkunskapen gjorde vi kanelbullar eftersom det är kanelbullebagen. gaaah älskar kanelbullar! jag baxade en hel påse med kanelbullar från Vilmer. surpuppa han e asså! jaja, nu ska jag äta bullar och dricka te och spela sims. shit VAD LÄNGE SEEEEN!! har sjukt med tråkigt och vet inte vad jag ska göra och så kom jag på att jag har sims. SUPER! :D aja bloggar snart igen. ses hörni!



Daniel Adams-Ray - Lilla lady


Daniel Adams-Ray - Dum av dig

SOMMARMINNEN!♥



Thaiserie nuuu

tjooo!
Har ätit middag nu! Thaimat är så jävla gott asså! hahahha Slutade 11 idag :) tidigare än alla andra som slutade 12. moahahaha chillade i skolan ett tag sen drog Jag&Yuna&Hivron&Vilmer&Hanna&Joel till Vilmer! kollade på film. myyyssiiiggt! Det bästa med Vilmers hus är att jag får träffa min älskade korvkudde där. ÅHHH JAG VILL HA DEN!
juste, jag är förkyld.GAAH skit jobbigt! Kinesen ska sova i mitt rum idag för vi ha en gäst. moahahahha jag ska smitta henne! nu blir det thaiserie. SES!

jag&min älskling!

 


jag idag



Gäst

Nämeen tjenare allihopa! ahhh va hungrig jag är! Men snart blir det nog middag. Idag har vi gäst hem hos oss. Mammas thaikompis från Jönköping (Gränna) Det är därför jag är 100% säkert på att de blir thaimat, det kan inte bli nåt annat :P jaa och idag så sover jag med Gamm för mitt rum är upptaget. Kommer ta ett tag att sova om jag inte somnar innan Gamm för somnarjag efter henne så börjar hon snarkar . Inte kuul kan jag säga! ^^


 



Dagen hem hos mig

Måndag igen men såå skönt att vi hade halv studiedag idag så vi slutade efter lunch (vid halv 12- 12) Kulkul! Efter det gick vi tjejer hem till mig och kollad på film. Vi hann kolla på 2 filmer. The last house och It's a boy and girl thing. Vi kollade först på dendär thrillerfilmen och sen på den andra filmen för att få bort rädslan haha smarta vi är ;) Önskar att vi slutar vid den tiden varje dag!





NATTI


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA sov gott allihopa! puss



A dream is a wish the heart makes.



ÅH NEJ! inte måndaaaag!!!!

Heeej på er!
Min söndag har varit chill. Först tvättstuga. Sedan gick jag till skolgården för att chilla med livet med Hanna, Joel o Vilmer. Var där typ en timme, satt o snackade och garvade lite typ. Seeen Gick vi hem till mig och åt massor med godis o chips. höhöhö tjockisar! Och jaaaa lyssnade på musik och sjöng. hahaha Imorn är det skolan, halvstudiedag! Yeeeah, det innebär att vi slutar klockan TOLV. YAAAY! nu känner jag min lite förkyld så ska dra och dricka lite te. hihi CYA!


OMG JOEL?!!??! :O


hehe jag idag. hade lite tråkigt när Joel&Vilmer snackade om jagvetintevad^^
Ser ni finnen undet mitt ögonbryn? FAN VAD JAG HATAR DEN!


Vilmer! GLADGUBBE vs SURPUPPA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAA







Planer inför söndagen.


Hitta/köpa en present till mamma för hon fyller år om exakt 1 vecka, 9 oktober.

Läsa typ 5 kapitel ur en tråkigt bok som jag har som läxa till imorgon :O

Kanske ska jag träffa jag Yasmin, Paisan och några andra på fotbollsplan lite senare idag..

Njuta av söndagen innan det blir måndag igen ;)



HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHA




woohoooo! 1000:e inlägget!

HEEEEEEEEEEEJ!
JAG ÄR SJUKT DÅLIGT PÅ ATT BLOGGA DENNA HELG! I KNOW!!! hehehhe Man måste ju njuta av helgerna eller hur? helgen spenderadess med vännerna. de är underbara! jaaa orkar inte berätta alla detaljer! som ni ser, 1000:e inlägget! hihihihihihii vill självklart tacka er som följer våran blogg. Jag är supernöjd! Jag ska fortsätta skriva och hoppas att ni också fortsätter läsa denna blogg. :D nu ska jag sovaaa! Är trött och har tvättstuga kl10 imorn. inte kul! sååå godnatt på er. PUSS


hahahhahaha lite bilder från igår. ni kan få se andra bilder senare. orkar inte nu. jag är en tröttis



:D

Dåligt uppdaterat nu för tiden jaa, jag vet. Orkar inte!Har haft en underbar kväll med några kompisar idag. Skräckfilm är alltid kul att se på när man är många, men inte kul när man ska sova ensam på natten sen.. Är jättetrött så ska sova nu (om jag kan) för imorn måste jag typ läsa 5 kapitel ur en skiiiiit tråkigt bok kommer somna, men har det som läxa så måste typ. Godnatt sötisar<3


Tumblr_lpurh5dxw61qargqko1_500_large



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!