Tema Thailnad 2

 Hellu ^^ Här kommer tema Thailand 2 :D

Hur min och Gamms skolan ser ut idag. Jag känner inte så mycket igen skolan längre för dom har byggt upp nya byggnader. Nya grejer hela tiden. Det var ju 4 år sen jag gick på den skolan så det är ju klart att den förändras:)

I skolan i Thailand så finns det 10 klasser av en årskurs, ibland 11 om det är mycket elever.
T.e.x så har 6orna 10 klasser.  6/1 6/2 6/3 och så vidare till 10-11. Kan ni tänka er hur mycket elever det finns i skolan? I min klass var det ca. 45 elever och som mest 53 som jag har haft. Vissa undrar om det är mycket stökigt.. Svar.. Jaa ibland men oftast så går det bra för att eleverna är rädda för lärare. De har respekt nivet, haha :P  

En sak som nästan alla skolor i skolan gör varje morgon. 
Det är att alla klasser ställa upp på skolgården prick klockan 8, sjunger  nationalsång. Om man inte hinner innan klockan 8 och hör nationalsången så MÅSTE man stanna upp, även om man har bråttom! Så en stooor skolgård har vi :)


Skolgården. Ser ni flaggstången, där ställer vi upp oss varje morgon!
Gamm svimmade nångång, för det var för varmt, och man få står kanske 30 min-1 timme om dagen.
Såklart få man sitta ner, men det är bara när lärare säger till.







Bibblan :P När jag gick där så var det en annan som var helt ny byggd. Men idag var det tydligen inte så.




Här är det också nytt. Oj vad dom har byggt om mycket. Vi hade en liknade sal förrut som var viktigt, för att man kunde samla alla klasser där om det var nåt.



Här har dom byggt om lite men jag minns fortfarande att jag hade klassrum där längst till höger på bilden, när jag gick i 3an. Minnen :)

Det finns nästan 10 höga byggnader i skolan för att det ska få plats med elever :O Jag byter klassrum nästan varje år, och när skolan börjar måste jag gå runt och leta efter klassrummet, jobbig var de..

Barnen i idrotts kläder :)


Samma gamla rektorn.. Ojj vad han har jobbat där länge. Typ 10 eller mer!









Här röstar man EN person som är skolans högsta elev. Det är svårt att förklara.. Men ungefär som en elev rektorn typ :P I våran skolan så går man bara till 6an. Så dom röstar på en person av 6orna som vill vara, men fortfanrande så finns det ju 11 klasser i 6an.. Inte lite.. :P  

Vad man gör som elev rektorn är att man kan ge olika förslag till skolan vad eleverna kan göra och såå..  Men mycket jobb och ansvar är det ju..
















På dom här bilderna är det att man få rösta på vem man tycker har bäst åsikter. Men åsikterna ska handla om skolan. Ungefär som Socialdemokraterna, Piratpatiet,Miljöpatiet m.m. Fast de handla ju om annat. I skolanhar dom inget patie men istället så har dom det som nummer. nr.1 nr.2 nr.3 o.s.v. 

Den som få mest röster av eleverna vinner :) Och måste göra som dom tog upp om åsikterna..

Man får göra egna grupper och komma överens med kompisarna om man tror att man kan vinna :P Det här är också väldigt mycket jobb.

Oj det blev inte så kort inlägg det :P Men hahah, bra jobbat ni som har läst hela!
Har ni några frågor om det och om allt annat så är det bara att fråga mig eller Gamm. Det går bra att kommentera. :D

Ses ses <33





Tema Thailand 1

Tema: Thailand 1









Här ser man när en kille dekoera vattenmelon. Verkar ta jättelång tid.

                 

Här på videon gjorde precis någon det här som jag pratar om, att dekorera frukter, men här på videon dekorera han istället ''tvål'' Det går lika bra det :D







Häftigt vaa? :P Haha men det ni ser på bilden/videon är det dekorerade frukter/tvål/grönsaker. Det är väldigt känd inom Thailand. Dom är gjorda för hand med en speciella knivar. I skolan har jag fått göra sånna där, men det gick inte så bra.. Det var jättesvårt , men coolt. Det finns folk som är duktiga på att göra sånna. Både unga och äldre människor i Thailand. Man får lära sig en del i skolan men jag har typ bara gjort 1-2 gånger. Sen var det för svår så jag ville inte göra det med..

''แกะสลัก'' heter det på thailädska:P





Sovgott! :D

Helluu! :)

Ska egentligen lägga mig nu men ahh först ska jag blogga lite fort. Hoppas att ni har haft en bra tordag. Själv har jag haft en helt okej torsdag. De var en vanligt skoldag, och efter skolan var jag ute och spelade fotboll med mina kompisar. Det var kul som vanligt. När jag kom hem så gjorde jag inget speciellt. Har precis kollat klart på 2 avsnitter av min tahifilm/serie!  

Ska nu göra mig i ordning för att sova! Natti natii söötisar! :D <333 

Ses imorn!<3 


 
 



Vandring (Onsdag)

Heej heej! :D

Jag har inte bloggat igår för jag var jättetrött när jag kom hem.. Efter att ha varit på Vandrig med skolan!! Skiiittrött och jättetråkigt var det! Vi åkte buss till Backlura och sen gick 1,5 mil till Kallhäll men det kändes som 3-4 mil!! Jag blev jättetrött,uttråkad och ville bara HEEMM!

 Idag när jag vaknade hade jag jätteont i benen/foten!

Hoppas att ni haft en bättre ''Onsdag'' än mig!



Natti söötisar!

Hellu!! :D

Har inte så mycket att säga.. Ville bara säga Gadnatt till er läsare och jag kommer att blogga mer imorgon. Ni kommer säkert få läsa om en ''hemsk'' måndag! ÅHH vad jag hatar måndagar.. För att det är början av veckan och man har liksom en hel vecka framför sig och så är de det värsta lektionen imorgon.. Dubbel NO!!! ÅHHH NOOOO!!! 



 



Kalas :D

Hej hej! :D

Är nu hemma från att har varit på en suuper kalas. Grattis till Naod som fyller 12 år idag! :)
Kalaset började 16.00 och jag kom hem för 45 min sen :D Jag har haft kul på Naods kalas.Det var väldigt många som var där och jag köpte en tröja till honom!

Här kommer några bilder från idag, har inte hunnit tagit så många foto och det finns tyvärr inte en bild på Naod :/


Grattis Naod! :)

Den tröjan köpte jag till honom :D Hoppas att tycker om den.


Robert&Marios när vi körde Sanning och konsekvens.. :)


Jag och Jim.. Man ser inte så bra! :/


Hahah :D




Jim :)



Lördag=Fiska

Shoo!

Lördag today! :)

Jag har inte fått sovmorgon idag, mamma väckte klockan 7.30! Vi skulle ut och fiska med hennes jobb. Inte kuuul!
Jag tycker inte om att fiska. 1. Det är tråkigt och 2. De e synd om fiskarna.

Thomas fick inga fiskar, men även om han gjorde det skulle inte han ta med den hem, som tur! Idag såg jag mammas jobbkompis fiskade upp 2 fiskar och han slog så att fisken dog! hemskt! Jag äter ju såklart fisk och så men jag tycker inte om när jag ska fiska upp och döda den :s

Idag var det iskallt vid sjön där vi skulle fiskade, och ingen av oss hade kofta, tjocktröja eller jacka! Skiit kallt! Eller JOO.. Gamm hade, jag fick låna den men sen tog hon den så jag fick istället låna en av mammas kompis, fast det var fortfarande kallt och tråkigt. Jag satt där och bara ville hem.

Vi kom hem vid halv 3! När jag kom hem tänkte jag ÄNTLIGEN HEMMA! När jag var hema så kollade jag på thaifilm, chattade med kompisar och lyssnar på musik:) 

Bilderna ligger i Gamms kamera.. Hon kommer säkert att ladda in senare..

Hoppas att ni har haft en sköönt lördag och forsätt att få en suuper lördag alla sööta läsare! :D 
Ses ses<3 



Lördag! Dags för GODIIIIS! :) <3333 Yeeey





 



Vattenkrig!

Hejsan! <3

Idag blev jag dyngsur! Jag och mina kompisar körde vattenkrig idag efter skolan. Det var kul men man blev blöt. Det var kul men suuuperkallt :P Jag fick 3 vattenballonger på mig idag! Inte av mina kompisar. Det skulle dom inte göra för dem är snällare än så :P Hihi.. Men det var Gamms kompisar som kastade på mig! Men jag lyckade spruta vatten på en kille iallafall :P haha skit-kul!

Vi körde det igår också, har några bilder och video från igår när vi körde vattenkriget men bilderna ligger i mobilen och jag har inte hunnit/orkat ladda upp dom än.. Latis nivet :P haha






Grattis i efterskott!

                  GRATTIS i efterskott till min bästa kompis, YASMIN! <3 :)

Förlåt, jag glömde skriva ett inlägg igår att Yasmin fyllde år.
Den 19/5 fyllde hon år. Nu är hon 12 år!

 



Grattis sötis! :D



 



Grilla

Hej hej!

Äntligen fredag. Idag grillade vi hemma. Men jag åt inte så mycket för att innan det var jag i centrum med Alicia och Yasmin. Vi var på McDonald's. Jag åt ''Hot Wings'' och tog med hem en muffins. Jag åt muffinsen innan middagen. Hhihi får egentligen inte.. men gjorde det ändå :P

Hoppas att ni får en bra fredag kväll! <3

Ses senare sööötisar! :D



Hahaha när jag ser bilden tänker jag på den här låten..

                             
                                                       


Estudiar español = bläää!

Nämen heeej!

MÅSTE börja plugga spanska nu! Klockan är ganska mycket! Har spanskprov imorn. Men spanska är ganska lätt så det är inte så farligt :D och som tur så har jag en chokladmuffins som jag köpte från donken som kan hålla mig vaken!^^ hihihi Jag somnar inte när jag har nått att äta XD Önska mig lycka till igen! SES!<3


Muuums!



Every Minute - Kamikaze

En låt som Kamikaze har gjort. En thailänsk grupp som består av ca 35 personer. De är kända unga artister. Låten är 9 minter! Den är även gjort för de som är döva. Kolla längs ner i det vänstra hörnet så ser ni. Jag hittade den med engelsk text för er som vill förstå vad låten handlar om! :)







Grattis Alicia!

Grattis på födeseldagen ALICIA! 12 år!


Grattis SÖTNOS! :D



Cha Cha

JAG ÄR SKIT SUR TAPPA BORT MOA OCH KATARINA .......... !!!!!!!!!!

Nu har jag bilden på 22 åringa b-ruden

kååk


Gamm sover vilken åsna ...





ja det var väl allt.


Åsna shcallas laak

Gamm fick bonge euuuw vad perverst.

Cha Cha syns bloggen
Bloggen , snoppen , kocken , poppen , moppen , muppen.

Min kuk är 2 mm ....


Från marken HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHDOAUHDOAHDahdAIaifaHADHAPOFHAFHAOFUASFSD

Gamms är 2 mm


inte från marken hahahahahahhahahahaha

VI HOPPA VI SHOPPA

Från Hakan , Viktor , Kareem


REA!!!



100:-
Ord. 399:-

Han kan alla låttexter och kan strippa.
P.S att han kan alla låttexter betyder inte att han kan sjunga fint.

Den som vill köpa kan kontakta mig : [email protected]





OMFG?!?!

Tror ni på detta?!? Jag har ingen aning om det kommer att hända på riktigt eller inte men jag blev iaf rädd när jag kollade ;( Va tycker ni? Det får vi veta om nåra dagar ;O

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-21-a-maj










My love!!


Originallåten. Han är sååå cool med basen!!! ^O^


Han är sååå.... GAAH! Jag dör! ><






Ohhhoj det var sååå länge sen!

Heeelllooow!

JAG LEVER FORTFARANDE!!Shit! vad länge sen det var jag skrev i denna blogg :O Det var mycket på gång. Vi åkte till Malmö och sen vi kom tbx så har jag inte skrivit nått alls. Det var dötråkigt på prao jag hade ingen lust att blogga när jag kom hem och nu är det mycket med plugget. Vi har flera prov och läxförhör den här veckan. Snart måste jag plugga :( Har engelska prov imorn och kan typ ingenting! T__T men jaja det kommer säkert gå bra! Önska mig lyca till! SES!<3



Jag idag!
Inte min tröja om ni undrar, glömde lämna tillbaka den till Max^^



Dagens fråga!

Hej hej! :D

Jag tänker bara berätta att från och med nu så kommer jag göra dagens fråga som ni gärna få rösta på. Jag kanske inte hinner göra det varje dag men jag ska försöka göra det så bra som möjligt. Jag kommer att ställa olika frågor och ni kommer att ha olika alternativer. :) Jag kan inte svara på om det kommer att funga så bra men vi kan väl ändå testa!

Jag har redan frågat en fråga som ni gärna få svara på. inget måste men det är bara kul och se vad ni tycker :D

Tryck här för att komma till frågan.







Vad vill du ser mer av i våran blogg?

Omröstningen Vad vill du ser mer av i min blogg?

Var vänligt att rösta! :) Tack för dina röster!!



VM hockey 2011

 Hejsan!

Lite hockey snack här! :D
Idag ska jag kolla på hockey finalen i VM! Sverige- Finland. Ska blir kul att se vem  som vinner. Det är klockan 20.00 idag!
Idag spelar också Tjecken-Ryssland om tredje platsen. Det ska också bir kul eftersom båda lagen är bland dom bästa i världen men misslyckas och kom inte till finalen. Först trodde jag att Tjeckien och Ryssland skulle spela i finalen men så var det inte. Som tur var så är det SVERIGE! Jippii!

Jag vet inte hur det kommer sig att jag tycker om hockey men jag tycker att det är kul att kolla på. Inte så långtråkigt som fotboll. Fotbollen är bara kul när Sverige spelar (tycker jag) 

Vi håller tummarna för Sverige :)






High five for firt kiss <3

      SÅÅ SÖTA!!!! :D <33333 

 



Söndag!

Hellu!!

Sitter och chattar med kompisar och lyssnar på musik. Ska inte göra nåt speciellt. Men ska göra en sak som är skiit tråkigt! Ska städa mitt rum!! ÅHHHH!!


Jag förstår inte att min mamma tycker om att städa! Det är ju det tråkigaste saken som finns! Fast det är bra att hon gör det ,för då slipper jag städa hela huset kanske? :P

Jag städar bara mitt rum och tycker det är jobbigt.. Mamma städar nästan hela huset O.o Hahah 

 



ESC!

Eurovision Song Contest 2011! YEEEAAAAHH!!!
Heja Sverige! Eller? haha XD



Ute med kompisar

Shooo! :D

 Ska snart ut och träffa Yasmin! Sen ringer vi Kenji och Paisan. Vi har inte bestämt vad vi ska göra, kanske vara ute eller nåt. Det verkar kallt ute O.o Men jaja vi hittar väl på nåt :)  

 Aaa men det var det. Måste göra mig i ordning nu!
Ses ses! <3






Bilderna var från förra veckan :)



Kända bloggar

Men tjenare allihopa!

Hoppas att ni har en bra fredagkväll. Jag har ätit middag för ca 2 timme sen.. Det blev tacos. Efter maten ringde Yasmin och vi pratade lite. Aldrig tråkigt att prata med henne, haha :D

Aaa.. Jag tänkte bara berätta om vilka kända bloggar jag kollar på eller följer. Egentligen läser jag mest bloggar som jag känner till. Alltså menar jag mina kompisar eller personer jag kännerigen, går i samma skolan och så..

Kända bloggar så brukar jag läsa '' Fokis blogg'' Jag tycker att hon skriva om intressanta saker. (Enligt mig) Sen finns det ju folk som tycker att hon skriver bara konstiga saker. Hon är lite som min förebild. Hon är så ung men har oroligt mycket pengar, i alla fall så mycket att hon kan åka,göra, köpa nästan allt hon vill.

Jag läser också b.l.a ''Kissies blogg'' Inte att jag tycker om henne sådär.. Hon skriver saker som är kul att läsa på nåt sett. Hah konstigt men när man ha tråkigt är hennes blogg helt okej att läsa :P Hon skulle vara så fin utan allt operation.


Hon har alltid så fina bilder på sig själv så jag vet inte vilken jag ska välja. Tog de här 2 bilderna från google för att i hennes blogg går bilderna inte att kopiera..




Jag tycker nästan ''Brunett''

Vad tycker ni? :)




Dagens sööötis!

 Kollar på dagens söötisar! :D <33


Haha så gulliga. Hittade den på google :)




Fredag den 13:e :o

Hej allihopa!

Idag är det fredag, jippiii!! Det är fredag den 13:e :P haha men skit samma. Det är i alla fall fredag :P
Är hemma väldigt tidigt idag. Det är sällan jag kommer hem direkt efter skolan har slutat. Tänkte egentligen spela fotboll med mina kompisar idag men orkade inte. Inte så bra väder heller så gick hem istället!

Skönt att vara hemma så tidigt för en gång skull, haha :D







Jag idag

Love friday! :D <3



Ny blogg

Hej allihopa!

Vill bara berätta att min kompis (Alicia) Har nu skaffat en blogg. :D väldigt kul. Vill ni läsa och följa hennes blogg så trycker här. Hon startade den igår. Det ska blir extra kul för mig att läsa en kompis  blogg ,som går i klassen. Hon är den första som har en blogg just nu om man räknar bort mig :D




Här är hon!! Såå fiiiin <3



Förlåt!

Hej hej allihopa!

Nu e jag tillbaka efter att har varit borta från bloggen så länge. I helgen var vi i Malmö hela helgen. Kom hem 8 på kvällen igår. Skiit tråkigt var det i bilen. Satt 6 timmar i bilen >.<

 Men nu e jag hemma i alla fall och har haft en ''trött'' måndag. I skolan var det coas i måndags!!!! Jag hadde jätteont i huvudet när vi slutade..

Idag så var det en vanligt onsdag. Mina kompisar spelade fotboll idag men jag orkade inte så jag gick hem. Jag är nu hemma. Ska snart göra läxorna. :)

Bilderna från fotbollsplanen igår kommer senare!! :D 

 
 
 



Nu blire kääääk!!

Shoooo!!

Vi ska äta nu! Jag har gjort nudlar idag! hihi Snart börjar hockey, Sverige-USA! Det blir kul! Så vi seeeeeeeeees!<3


Systrarna idag!



Skolan imorn! Johoo!

Hej hej!

Har precis gjort klart läxorna. Idag har jag bara varit hemma. Vid 2 så kom Yasmin och Alicia och hälsade på mig och se hur jag mådde. Jag mår toppen nu och vill jättegärna gå till skolan imorgon, och det ska jag också! YEAH! :D Har varit hemma i 2 dagar och jag har missat allt roligt i skolan. >.< 

 Men men! hoppas det händer når roligare när jag ska till skolan imorgon, haha :P

Vi ses <3














Ni hao Kai-lan

Imorse när jag satt och zeppade mellan kanalerna på TV så såg jag ett program på Nickelodeon. Det är ett barn  program som heter 'Ni hao kai lan''Ett barnprogram där barn få lära sig Kinesiska, haha :) Det tyckte jag var lite roligt. Jag har bara sett ''Dora''. Det är också ett barn program men man få lära sig lätta ord på engelska. Men att få se ett annat språk är kul. (tycker jag)





Ni Hao kai lan





Dagens födelsedagsbarn!

Halloooj!!

Kom nyss hem. Vi två och Yuna var hos Vilmer och lämnade presenter. Men hans föräldrar sa att vill skulle komma in. Vi fich tårta och sen kolla de vi på den första halvleken av en fotbollsmatch. Barcelona mot Real Madrid. Hela hans släkt var där, haha, de var fett snälla :) aja GRATTIS VILMER// Systrarna!<3




Den tröjan fick han av oss! :)

GRATTIS IGEN!! :D:D:D



Sjuk!!!

Hej hej!

Har varit hemma från skolan idag! SKIT TRÅKIGT! Bara sov halva dagen, spelade data och kollade på TV. Imorse hade jag ont i huvudet,halsen och hostade så Gamm tyckte inte att jag skulle till skolan. Jag vet inte om jag kan gå till skolan imorgon. Jag hoppas det men troligtvis blir det inte så :(

Om en timme eller nåt ska jag följa med Gamm hem till Vilmer (Gamms kompis) och ge en present till honom eftersom han fyller 15 idag! :D Grattis!






Jag idag.. :)



DET RÄCKER, SNÄLLA!!!!

Imorse väckte Neui mig och sa GAMM GAMM! KOLLA UT!! DET SNÖAR!! Jag bah NÄÄÄE DRIVER DU?? och kollade ut OMMGGGG!! Snälla det är ju maj nu liksom?! INTE JULAFTON! Och det var pissväder hela dan idag oxå. Skit kallt, blåsigt, snö & regn. HATA är ett starkt ord med man kan använda med det här vädret! SES!<3


Snön, hoppas jag inte ser dig igen!



SÄMSTA utsikten!!!



Lååång kväll!

Hallooojj!!

Joel gick hem nyss, Vi satt och spelade Monopol i flera flera timmar XD från ungefär 20.30 till nu och klockan är snart tolv. Vi åt middag på restaurangen där Yuna praoar. Vilmer och Joel var oxå där. När Yuna slutade så gick vi hem till oss. Vi måste sova nu. E fett trötta haha >< Godnatt!<3



GRATTIS Marina!!

Marina fyller 15 idag! STORT GRATTIS fårn systrarna! :D<3


Marina Andersson Emparan
(Klicka på bilden för att komma till Marinas blogg)



The star 7

Hej hej allhiopa!

Har nu kommit hem från skolan. MÅNDAG! Jobbigt! Jag sitter nu och kollar på ''The star 7''. Det är ett musikprogram. Ungefär som ''idol'' men roligare (enligt mig) :P I Thailand så känner alla till det. Och nu är det final!

Klockan 4 eller 5 ska jag ner till centrm med Gamm. Handla mat och så..

 Aaamen vi ses! :D <3



Puss!

GODNATT PÅ ER! Puss på rumpan!<3





My sister is baaack!

Neui har kommit hem nu. Hon är lite sjuk, hoppas inte att hon blir sjukare bara. Jag ska nog sva snart. Det var länge sen jag sov tidigt haha. Känner mig lite trött sådär. NOOOO! prao imorn igen! GAAAH! Önska mig lycka till! Bara en vecka kvar!! Hoppas ni ha en rolig vecka som jag INTE kommer att få. PUSS!<3





NOOOO! Måndag imorn :(

Nämen heeej på er!

Har tvättat klart nu! Super skönt^^ Har varit i Vällingby och köpt en sak. Just ni sitter jag och käkar middag framför datorn. Min "middag" består av 3 cheesebugare, pommes frites+dip och pepsi^^ jevla tjockis hehe. Neui kommer hem snart. Det var länge sen man såg henne asså. Aja men ha det så bra ni! BYE!<3


Me today!



Nåra bilder från gårdagen :)

Igår var jag i Ådalen och kollade på brasan med flera människor. Det var mycket precis som varje år. Asså inte jättejättemycket men mycket var det :) Helt okej valborg men det hände nått som fick mig att bli förbannad igår oxå. jaja skit i det, jag orkar inte snacka om det mer. aaa men här kommer lite bilder!<3



Fina bilder på min, Yunas och Hivrons skugga hihi^^


Sockervadd galningar! Vi tog den här bilden för att skicka till Vilmer.
Men det gick inte att skicka. Hoppas Vilmer ser den här!
MOAHAHAHAHAHAHAHA






Bandet var fett bra. De är duktiga.

Och gissa vad....

JAG FICK DERAS AUTOGRAFER!! WOOHOOO!!

De heter Project Elephant :)






En sådär valborg.

Jag är såå arg nu. Eller jag har varit arg ganska länge nu men jag är fortfarande arg. Jag tänker inte berätta varför men ni får iaf veta att jag är arg. Jaja, jag berättar om min valborg imorn. Men nu tänker jag bara slänga in nåra bilder på jag idag så ses vi imorn. BAAAJ!<3







RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!