Mapa : Godernatt min son! ~♥




Super Junior - No other (live)




My Siwon!
Yuna har denna bild som bakgrunsbild på hennes data. Så jag har smittat henne? haha, så ska det vara!



Jag har glömt bort min blogg, hahahahaha

Hello sweeties!!!

Har ni haft en bra dag idag? Jag hade den bästa morgon jag kunde önskat mig. ÅH Jag saknar min älskade man! Aja... meeeeeeeen efter lunchen blev dagen plöstligt så jävla sämst! Fan vad arg jag var! Många saker samtidigt. Men Som tur så var det en kort skoldag. Efter skolan var jag som ni kanske redan vet i Vällingby med Kinesen. Åt glass, kollade på massor med kläder och bara chillade runt. Jag visste att jag kommer köpa någonting och det gjorde jag! Buuu! Kollade på jeans men ska köpa det någon annan dag, kanske imorn? Men idag köpte jag en kavaj. Som ni ska få se nu. JUSTE! När blev kinesen en "monster-nörd"? fyfan! Hörs!


Vad tycks? Själv tycker jag att jag ser äldre ut i kavaj :)



Chatt!

Snackar med MIN Yasmin nuu! Alltid kul som vanligt. Vi snackar om allt möjligt. Men snart ska jag duscha, fixa mig i ordning för att sova, annars kommer jag att vakna sent imorgon och då kommer jag försent till skolan, hon skriver upp de. O.o FÅR INTE komma försent--


Ta hand om er<3 SES



Läxor läxor!

Shululul!

Nu blir de LÄXOR! Blääh! Men som tur är dom inte alls så svåra. De går fort att göra dom ;) Lättare sagt, jag är smart! hahahahah! dryg O.o
 
Monster skulle pigga upp mig lite.. Behöver de nuuu!





// Neui <3



Kort skoldag ;)

Tjena tjena!

Ett snabbinlägg innan jag ska käka. Det var en kort skoldag idag. Jag slutade 13.30. Sen satt vi ute i solen och chillade. Passa på när det är bra väder. Yasmin kom till skolan idag YEY! Men i slutet av dagen när vi hade bild så kräktes hon.. Hon fick gå hem och jag vet inte om hon kommer imorgon men hoppashoppas! Stakarn krya<3

Vi satt och snackade ett tag på en bänk i skolgården innan Gamm kom. Sen gick vi ner till centrum, kollade lite på kläder och så. Jag köpte ett halsband som jag ska lämna tillbaka. (Ångrar att jag köpte den :s ) Också köpte jag ett svart linne, som jag behöver. Jaa sen är det inte mycket mer. 
 
Ska äta nuu, men här kommer 2 bilder från provrum:P





Hur har dagen varit?

tjoo!

Har egrntligen inte lust att blogga idag men jaaa, ett snabb inlägg är väl okej. Ska berätta lite om dagen.
Yasmin är fortfanrande sjuk. Andreas och Sara M är också sjuka. Magsjuka/kräksjuka. Inte braa!! Vi hade idag tema vänskap i skolan. Skrev lite vänskaps dikter och så. Efterskolan gick jag, Pasian och Alicia hem till Kenji. Vi spelade TV-spel.Det var länge sen. Hemma funkar inte xbox, men ps3 funkar ju fortfanrande. Fast även om allt funkar så spelar jag nästan aldrig ändå så de spela inte nåt stor roll :P

Take care! <3
 

// Neui



Var är alla?!?!?!

HEEEEJ!
Ensam hemma. Undrar var alla är... :O Var i Vällingby efter skolan. Köpte Naglackborttagningsmedel. haha jag et inte vad det heter. Köpte naglack också. finfin färg. ROSAAA! hahaha. Ska måla naglar nurå, TJARÅ!


Denna köpte jag idag.




Denna tänker jag klicka hem från webbutik. Men vi får se!



Buuuu för läxor!

Shulululu!!!
Thaiserien klart! Längtar till imorn för då kommer nästa avsnitt. hihihi Ska chilla lite vid datan nu och snart ska jag göra matteläxan och gå lägga mig. Måndag, den värsta dagen! en lååång dag i skolan sen var jag&Yuna och kollade på när Honda tränade. HA-HA Sen var jag tvungen att laga mat här hemma. Duktig flicka! Sååå Ses imorn hörni! Puss!


Jag idaaag! :)



Jippiiiiii

Heeej

Jaa! Idag kommer min efterlängtade thaiserie, som mamma också fastnar på;) haha! Skulle kunna kolla på de själv nu men roligare med mamma och Gamm!
Så idag blir de middag och sen blir det nog serien hela kvällen som jag ser fram emot!

Mer än så har jag inte attsäga! Så vi syns


// Neui
 



Jag idag! <3






Krya på dig! <3

Helllu!

Nu är måndag äntligen över. Tråkiga måndag* Yasmin är sjuk och kom inte till skolan idag!  Det var så tråkigt. Alla säger att jag blir tystare och lugnare utan henne.. Ja de klart för hon brukar jag ALLTID vara med och nu är hon liksom sjuk! :( Krya<3 
PUSS!!



Skolan igen..

Klockan är snart 9. Tänker gå lägga mig. Är jättetrött och så måste man upp tidigt imorgon! Det är måndag imorgon, det betyder att de är dags för skolan IGEN! Sommarlov är saknad!
Hösten börjar komma! Jag hatar höst! Det regnar och blåser och Bläääh!.




F rubriker

Hello!
Lyssnar på musik och chillar lite här och där. Det kommer en släkting och hälsar på oss idag. Jag vet inte vem hon är. haha Vet bara att hon bor i Schweiz. Har ingen aning om när hon kommer men förmodligen snart. Har sovit lite när jag kom hem, vaknade typ nyss. Ser ut som en nyvaken fisk. Men igår såg jag ut som en man.




Jag sov över...

...hos Yunaaaaaaa med Hannaaaaaaaa!
Vi drack liteeeeeeeeee och var i BR och festade looooosssssssssssssssssssssss!  mihihihihihihihihi Nu har Hannapanna gått hem eller nej! Hos ska till en till fest i IKEA! Jag är fett avundsjuk! Vill oxå vara där men måste tydligen städa fönster. HA-HA! Meeeeeen ja! Jag tror att jag ska rulla hemåt snaaaart. Ha en bra söndag! JAaaaa! Imorn får jag träffa Daniel!!! LÄNGTAR!♥

Jag ser ut så här idag, EXAKT!



Besök

Hejhej!

Min thaiserie är snart slut. 2 avsnitt kvar! När jag har kollat klart (om jag nu hinner) så måste jag fixa mig, duscha och så. För idag ska vi få besök från Schweiz. Jag tycker inte så mycket om att få gäster men jaja ibland få man ta de.

Ha en bra dag!

//Neui



Trött!

Har nu kollat 5 avsnitt av min thaiserie. Men är jättetrött nu! Så jag ska lägga mig.
Sovgott alla söta♥


 //Neui



Yeeey!

Wohooo! Gissa va jag gör nu? ;) Joo jag kollar på en thaiserie! Gamm sover över hos Tanzila så inatt blir jag ju ensam, men tur att jag har thaiserie att kolla på ett tag. Har precis börjat och serien är inte så lång. 11 avsnitt. Annars brukar slutet vara 15 avsnitt. Varje avsnitt är 2 timmar. Wooow haha, de blir ganska lång ändå. Menmen, för mig är de ju alltid kul med thaiserie. hihi^^  
Ses♥

Gammal bild.



Jag idag!




Snabba bilder på mig idaag :) ska nu dra till centrum med Gamm. Ska också träffa mamma och Yasmin där.  
Ha en bra dag<3 Ses!







Fintfint!

Shululu!

Yasmin har precis gått hem från att hon har sovit över i inatt. Det var kul! Vi kollade på Scream 4. Men hann bara kolla halva av fimen innan vi somnade :P haha. Det var Gamm som stängde av filmen. Vi vaknade igen vid 11 och åt frukost på bakongen. Yasmin skulle gå hem och fixa sig sen ska vi träffas igen i centrum. Det är nåt dansfest där nere. Mamma är där nu. Jag ska bara fixa mig sen ska nog jag också dra dit. Fint väder är de ju. Skönt!

Danmark 2011



Sleep over! :D <3

Halluu de är Yasmin här :D Ska sova över hos Neui ikväll :P Vi ska nog titta på titta på thaiserie eller Scream 4.. :) Idag hade vi Idrott och Slöjd och Förhör på gångertabellen hoppas de gick bra! Vi hade en kvart på oss att göra 120 tal och Neui klara de på 1.45 min?!?! Äkta Mattepro :P Sen så åkte jag med Alicia & Neui till Islandstorget för att titta på Paisan match, De förlorade med 5-1 .. :/ Men de var ändå duktiga ;) Nu väntar de på mig för vi ska nog tjoocka oss lite nu xD
Sweet dreams <3
 
 // Yasmin



NÄHÄ

Jag ska tydligen grilla nu sååå jag sparar konserten till ikväll. Bra! Då har jag nått att kolla på ikväll! hihihi tror att jag ska lana med Hana idag! Kulkul! Tack o hej!


Ny profilbild



Snart maaat!!

Yooo!!
Ska börja kolla på K-OTIC REAL TIME CONCERT nu. hihihi det är en thailänsk killgrupp. Jag tycker de är ganska okej på att sjunga och några av de är snygga. haha har inget att göra så det blir perfekt. Snart ska vi käka middag. Åhhh va gott det ska bli med grillat. Jag är vrålhungrig. Men vi hörs då! Ha det bäst på den bästa dagen i veckan!





Resultatet..

Glömde berätta resultatet på multiplikations test som vi hade idag. Vi fick en kvart på oss men jag gjorde klart de på 1,5 min ;) Men det var inte alls 120 tal som hon sa först. Hon bara lurade oss för att hon vill att man ska träna mer.. Stolt att jag gjorde klart de på 1,5 min men också spänd för hur det gått. Kanske många fel, vem vet? ;)





Första gången!

Tjooo!

Klockan 6 ska jag och Yasmin åka till Islandstorget. Sen gå till fotbollsplanen där Paisan ska spela fotbollsmatch. Kulkul ;) Men vi vet ju inte exakt var de ligger. Men hoppas vi hittar dit iallafall. Det är första gången och de är alltid roligt att se en match där det laget man hejar på vinner. Heja Spånga :)


Paisan är han som står i mitten, mellan mig och Yasmin. En talangfull kille i fotboll, och även många andra sporter också. Nya framtids Messi! Men än så länge mini Messi ;)



Fredag!

Shullululu!

Äntligen FREDAG! En jobbig vecka i skolan. Men jag har ändå en blattelärare fast hon är svesk. Hon är från Umeå och är typ lite mer än 40 år. På morgonen då någon sa TJA! Hon svarade: Tjaaa..  En gång skulle hon samla in böckerna. Hon sa: Alla langar fram böckerna här :P hahaha. Förvårnar mig inte för hon har jobbat i Rykebyskolan förut^^Nu ska ja bara chilla och ÄTA! 

Har en bra fredagkväll ni också <3


  



Blää va trött jag är

Sista inlägget för idag! Imorn är det fredag!!! Yeeeah! Äntligen! I sjuan och åttan slutar vi alltid tidigt på fredagar men nejnej så klart så ska niorna ha en längre fredag! Gaaaaah!Slutar typ klockan tre imorn. Galet! Jag är trött. För att jag har vaknat tidigt den här veckan och jag är redan trött på skolan. Och orkar inte ens tänka på höst och vinter. Mitt liv suger! GODNATT! Puss





ett till avsnitt

HEEEJ!
Kollar på ett till avsnitt av True talent nu. haha jag har inget att göra. bloggar igen när jag ska sova sååå CYA!



Torsdag.

Hejhej!

Nu är äntligen torsdag sluuut, och imorn är det fredag! YEEY! Igår kollade jag inte klart på min thaiserie så tänker göra de nu. Idag i skolan hade vi spårkvals lektion för första gången. Jag valde spanska. Ganska vårt men kul. Sen blir det nog läxor och så. För imorgon kommer vi få test på gångertabellerna. 120 tal på 15 min! :o men jaja de ska väl gå bra! ^^  


 Bilden var för ett tag sen, inte idag (:



Hatar reklam

YOOO!
Kollar fortfarande på True talent. Gaaaah det finns reklam även på webben. Jag hatar verkligen reklam!!! oj nu börjar det igen. SES!



Trött&Hungrig!

Hello!!
Ska kolla på True Talent nu! Riktig lång dag i skolan idag. Hade dubbelmatte de två sista timmarna. Jag var supertrött! Juste! Jag gick runt med shorts idag. Alla kom med samma fråga...FRYSER INTE DU?!?!... Det var inte alls kallt. De gick runt med långbyxor och tjocktröjor och typ frös. hmm konstigt. När jag kom hem så MÅSTE jag bara ha mat. haha men jag åt typ yoghurt och flingor. Hoppas ni haft en bra dag och imorn är det FREDAG! Nu är sommarlovet slut och det tråkiga livet börjar igen. Det livet som alltid längtar efter fredag&helg! Menmen bara 10 månader kvar, då är det sommarlov igen!!!! OMG jag längtar!


Jag idag



True talent

Tjooooo ska hoppa in i duschen nurå! Sen ska jag nog sova ELLER så ska jag kolla på True talent! Missade igår och idag men ska nog kolla på webben. Om jag orkar alltså för jag måste välja kläder först. hahaha det kan ta ganska lång tid hihi. Men annars så kollar jag på det imorn. Jag säger GODNATT nu för jag kommer inte att skriva nått mer inlägg idag. Puss!♥


Ni ser väl att jag var ganska liten. Jag sitter INTE i en papperskorg om ni tror det. Det är en hink! hihihihihi



Dags för........

THAISERIE!
Har ätit den goooda middag som JAG har gjort. hohoho! och nu är det dags för thaiserie! Sen efter ska jag duscha tror jag annars så gör jag det imorn. Hoppas verkligen att det blir fint väder imorn! Hade inte shorts på mig idag för att det var kallt imorse menmen senare på dagen var det perfekt väder för shorts. Imorn har vi idrott så jag tänker ta med mig ett par shorts som jag kanske kan ha sen. jaaaaapp Tjarå!!♥


just nu ligger jag med laptopen i sängen. snackar om seg internet!!



B O R I N G

Tjoo!

Har precis ätit klart. Ska snart kolla på min thaiserie. Jag är trött som fan idag! Kunde inte bara vara sommarlov igen.. Jag måste göra läxor, upp tidigt imorn och alla andra dagarna! Idag var de as tråkigt i skolan. Killar har inget liv. Bara spela fotboll 24/7. Kan inte sitta och chilla. Vi hade music första lektionen. Men var för trött för att sjunga.. aa juste! Idag fick vi också skåp. Jag fick nr 289 och som tur är de överskåp! taaack Buddah! ^^

   Har skåpnyckeln som halsband. Ihihih smart vaah? ;)



sööööötis

Hivron gav denna kawaii sushi till mig!♥


Den påminner mig om...




Chill

HEJ!
OJ vilken chill dag! Hade en lektion på morgonen sen en håltimme sen lunch sen en till håltimme och sen sista lektionen. Sammanlagt 3 timmar håltimmar, alltså om man räknar med lunch då! Hihi! Först spelade vi lite kort, snackade lite och sen gick jag och Yuna och satt och snackade med några killar i åttan i typ mer än en timme. Jag ska börja hänga med de nu. moahahaha omg! Daniel är sååå gullig! aja Imorn väntar en låång dag! Fick läxa igår som jag måste göra nu. fyfan! Ska även duscha och kolla på thaiserie ikväll. Och juste! Vad ska jag ha på mig imorn?!?! Imorse hade jag jättesvårt att bestämma mig vad jag skulle ha på mig. hahaha vet inte när jag började bry mig om mina kläder men jag tror Yuna har smittat mig! Såååå SES!


Idaaaag



Sovaaa

Tjoooo!
Har sett klart på dagens avsnitt av min thaiserie så nu ska jag sovaaa!!! En kort skoldag imorn. Slutar 13.45 buuu det är den kortaste dagen i veckan. Fyfan! Sov gott på er! Hörs!


gammal arkivbild



Andra dagen!

Helluu! <3

Nu har skolan börjat igen! :x Så tråkigt! I många år fick 6orna börja i högstadietkorridoren men i år är det både 5or och 6or! De har ändrat regler! Vi få inte anväda mobilen, inte äta godis och FÅR INTE vara inne i korridoren -.- FUCK! Och 5orna får skåp och de räcker inte till vår klass? Det fattas 2 styckna! Vi har fått 2 nya tjejer i klssen. Ida och Agnes. Dom verkar rätt så snälla. En ny lärare också! Men jag är inte van med henne.. Hur hon lär ut saker och så.. Saknar dig Emelie <3 (gamla läraren) Men aja de har ju bara gått 2 dagen så vi få se.

Andra dagen idag och vi börjat med matte och har fått läxor redan! OMG! 
Känner för att byta skolan ibland!

PUSS<3



Laga maaaat

Hejhejhej!!
Jaaaa nu ska man till coop och handla lite saker. Jag och Kinesen ska laga mat ikväll. hihihi Thaimat. We are PROs! höhöhö Va irriterande vädret är! Imorse såg det ut som det skulle regna men nu skiner solen! Hoppas det blir soligt och varmt imorn så jag kan ha shorts på mig!! aja men ska kolla hur vädret bli imorn sååå SES!


Det enda som är bra med höst är att träden är så vackra på hösten, annars så hatar jag höst från mitt hjärta!!



Den första riktiga skoldag

Ohayo!
Var tvungen att vakna tidigare än vanligt idag för att byggarbetarna skulle komma. Såå nu sitter vi här och har inget att göra. Igår i skolan var hmm inget speciellt. haha Föruton att det började två tjejer i vår klass, önskar att de var snygga killar ist. Och idag så slutar jag klockan FYRA. gaaah Meeeeen ska dra snart så hejdå! Ha det bäst!♥


Jag just nu.



Skolaaaan

GODMORGON!
OMG! jag är hemma sjääälv!! Börjar 9.15 men jag vaknade ganska tidigt ändå för jag duschade. hehe och det tar ju ganska lång tid för mitt långa hår att torkas. Ska nu käka frukost. Har inte gjort det på sjukt länge haha. Såå jaa, skolan idag dåra. Det känns faktiskt inte så spännande som de tidigare åren. Det känns bara "NEEEJ! Jag orkar inte nian!" hahahaha oj, jag fick ett sms. Hejdå. Ha en bra skolstart ni med!


saknar Romme!



New song by K-OTIC


K-OTIC - Suffocated (ไม่มีเธอไม่อยากหายใจ)

Drogar denna låt just nu! Musikvideon är väldigt sorgligt. haha Man måste förstå texten. Om ni kollar på videon, när de kollade på videon på tjejen och sen sitter de ner och gråter så grät jag nästan. hehehehehe



Städa&Tvätta

Helllluuuuu!!!
Har precis ätit lunch som bestod av en subwaymacka. Gott! Ska strax gå ner till tvättstugan. Buuu! Vi håller på att städa också för vi ska tydligen få fönsterrenovering imorn och på tisdag. mmmmmm min sommarlovs sista dag, tråkiiiigt! Ska hoppa in i duschen snart också. Hejdå! Tack o hej!


Nu längtar jag mest till nästa skolavslutning!!!



GODNATT SÖTISAR!!


Hos Fanta



En hand klaaar, nästa hand nuuu!




Rainy day

Yooo!
Som ni kanske märker så var ag inte på the voice'11 idag. allt är regnets och min rösts fel. hihi min röst har blivit liiitelite bättre men regn hatar jag! aja så det blev fika med syrran på donken isf. mysigt!




JAG DÖR, kolla hela!

 

Min!



Bio dagen innan skolan!

Yoyoyo!

Imorgon blir det tidigt! Ska in till stan och kollar på bio med mina kollokompisar. Filmen börjar 12.40 i Sergel. Men vi möts typ 12. Kommer åka med Yasmin. Filmen blir Apornas Planet (R)evolution. Thomas har sett den och säger att den är dålig. Han sa att det bara är bra dom sista 10 minuterna. Men annars är filmen bara som Drama och inte Action,Science-Fiction, Äventyr som den ska vara! :O Jaja är den bra eller inte få jag väl se själv imorgon.

Det viktigaste och roligaste är att få träffa kompisarna innan skolan börjar och inte ha så mycket tid att träffas längre! På måndag är det SKOLAN igen! Vilken mardröm alltså!

Blogga om de nu för tror inte jag hinner göra de imorgon^^ Hehe
Ha en skön lördagskväll♥

 



Jag idag!


PUSS<3



Fika fika

Ska snart fixa mig, är fortfarnade i sovkläder.. Jag som inte hade tänkt att gå ut idag. Men ska ändå dra och fika med Gamm i centrum. 
Ha en toppen lördag! :D 
 




The voice i regnet

Hmm.. Det är ju The voice konseret idag i Kungträdsgården. Kulkul i det här härliga regniga vädret ;) Jag kan säga helt seriös att jag INTE ska dit.. Vem ska jag dit med? Ingen av mina kompisar få nog åka sådär sent. Tror inte heller att jag får. Plus att jag kommer ju inte se nånting. Är inte 2 meter lång direkt.

Haha menmen ni som ska dit få ha det så kul! <3 Och hoppas att de sluta regna!
        
                                                



TRUST

Hallo halloo!

Bra väder de är ute? nejnej inte alls. Men bra väder för att vara inne, kolla på film och chilla! Det är vad jag och Gamm har gjort hela dan idag iallafall. Vi kollade på en film. Trust heter den. 

Filmen var helt okej. De är väl sånt som händer nu för tiden också. Här nere kan ni se trailern.



 



Danmark 2011

Godmorgon!
Fan vad jag vill sova mer! Ska göra det när mamma har åkt till stan. hihi Nu kommer en video från semester i Danmark. Jag hade sjuukt många bilder så orkar inte ladda upp de så jag gör en video av alla de bara. Gjorde den här för en vecka sen typ med hade inte tid att lägga upp. och gissa vad??? Kollade på Fokis blogg nyss. Hon gjorde ett video från hennes semester i Hong Kong och använde samma åt som jag har i min video. gaaah jag blev fett sur! HÄRMAPA! Men här kommer den iaf!




är jag sjuk eller?

Fan vad det regnar!
Klocka är typ sex på morgonen och jag ska absolut gå lägga mig alldeles strax!!! Jag har superduper ont i halsen!! Min röst är helt totalt förstörd! Fråga mig inte varför för JAG VET INTE! Det låter som att jag pratar i målbrottet HELA TIDEN! HAHAHA!!! Har druckit te tre gånger idag! hhihihi hoppas min hals blir bättre nu för jag ska förmodligen till the voice'11 imorn. haha och jag kan inte sjunga. gaaaah jobbigt!! GODNATT!


the voice'09



HELA dagen!

Hellu<3
 
Idag vaknar jag vid 3 på eftermiddag när mamma kom hem. Jag vet inte varför jag vaknade så sent, jag sov ju inte alls så sent igår :O Sen åt jag lunch och hittade en ny thaiserie! Har kollat på den hela dagen men nu är den slut! Det finns 12 avsnitt och varje avsnitt är ungefär 2 timmar långa! Inget liiiv haha! Jaa det va de jag har gjort idag iallafall!

En gammal bild:)

Ha en bra fredagkväll<3



Stan

Äntligen bra väder idag! 
 
Strax ska jag ta bussen till Spånga och möta mamma där. Hon ringde imorse och frågade om jag ville följa med till stan. Varför inte? Har ändå inget att göra hemma. Fika, äta glass, gå runt och kolla lite ska vi göra. Vet inte exakt när vi kommer hem men jag bloggar om det senare då. 

Ni få ha det så bra♥ 

Jag idag! :)



Tack Vilmer!!

AVICII - Fade into darkness

Den har fastnat i mitt huvud. Tack vare Vilmer -.-



Hej!

Borta från bloggen gaaanska länge va? Det är bara för att en kompis till mig och Yuna fyllde år i tisdags. Vi var sju pers, åkte till kanaan och grillade korv&marsmellows. gött! Har massor med bilder. Var på bio och såg Julias ögon. Sjuk läskig! Vi sov över hos henne också. Det var kulkul! Senare på dagen gick jag och Yuna till Vällingby och träffade Hanna. Vi var i ådalen och badede våra fötter och bråkade med tre snorungar! de var hemska! Jag kastade saker på de! moahahaha De jagade oss. Så vi gick därifrån eller lättare sagt sprang därifrån. Jag sprang utan skor. Vi bestämde oss att vi ska sola på min balkong. Men solen var inte framme när vi kom hem till mig XD såå vi dansade och tog webcam bilder. hihi fööör fina bilder! seeen åkte jag till Fanta i fridhemsplan. Är fortfarande här och klockan är bara åtta. shit! Hon ska dra till Göteborg klockan nio och då ska jag dra hem. Jag fick stanna kvar och sova hur länge jag vill men neej jag måste va hemma själv här så jag åker hellre hem och sova i min säng^^ Idag ska man vara med Yuna&Hanna och några till. Det blir kanske bad i Kristineberg om det är fint väder och så blir det sommarbio! Fett med KUL! SES! Tack o hej!


Saknad!


 Jag saknar min gamla mobil just nu :( Nu har jag en xperia x8 fast jag saknar den gamla för att den går 10 gånger snabbare att skriva med när man smsar. Men den blev stulen i omklädningsrummet på idrotten förra året!!
Jaaja få väl va nöjd med den jag har nu..



Sköntskönt

Helluuu!

Idag har jag varit i Farsta strand en snabbis med Yasmin. Skulle typ träffa Tobbe och andra. Vi gjorde inget speciellt. Passa på att träffa nu när vi fortfanrande har sommalov. Fast förresten Tobbe började skolan idag? aja så de var de jag gjorde idag. Åkte in vid 3 på eftermiddag och kom hem 19.30.

Sitter nu och tjockar mig med bullar! Tjockis :P Nu har jag inte nåt att göra. Tänkte att jag ska hitta en thaiserie att kolla på nu!

Ni få ha de så bra <3 PUSS!

:) SOMMAREN är SAKNAD <3



Lite fel där



Svar: På nåt inlägg, i förrigår så skrev jag om att vi drukit MONSTER. Men jag skrev ''moster'' Vilket är felstavat. Så ja Benna, du har helt rätt, de heter Monster :) Kram



Ung08=sämst iår!

Hejhej!

Tänkte berätta om dagen. Jag var ju som sagt på Ung08 i Kungträdsgården idag. Mycket folk som vanligt. Jag var där med mina kollokompisar. Jag, Yasmin,Tobias, Ilvira och Ildar. Ildar hade med sig sina vänner. Gick iväg och lämnade sin lillesyster som är 11 år men ändå inte kan åka hem själv. Och när jag, Yasmin och Tobbe  inte ville vara kvar längre för att de var tråkigt efter ett tag, så vi skulle åka till Vällingby. Vi visste inte hur vi skulle göra med henne. Hon ville inte gå till Ildar och hans vänner. Då tänkte vi att vi skulle lämna henne vid rätt tåg och hon skulle gå av i Fasta strand, men då vågar hon inte. Då sa vi att vi skulle lämna henne till polisen. Det ville hon inte heller! För att hon inte känner sig trygg hos polisen? NÄHÄÄ! Så vi 3 blev väldigt irriterad på henne och hennes brosan som inte tog han om henne! Så kändes som om jag var barnvakt hela dagen! Men när vi kom till Vällingby köpte jag och Yasmin monster i en kiosk. Inga åldersgräns, haha! Yasmin är beronde av monster. Sen gick vi till skolan och bara kolla, eftersom vi ändå ska tillbaka om 5 dar..! NOOO!

Jaa.. Så ung08 iår var ju inte sådär kul som jag hade förväntat mig!
Förresten, jag tog inga bilder alls på Ung08, förutom på en kille som liknade JUSTIN BIEBER! I stilen och ansiktform! OMB! <3 haha jag är GALEN! 





Väntat i onödan.

Heejhej!

Har just precis ätit klart. Tänkte berätta lite om vad jag gjort idag. Jag skrev ju i tidigare inlägget att jag skulle träffa Yasmin och Tobias idag vid 12. Jaa vid 10 över var jag i Vällingby. Träffade Yasmin och vi väntade och väntade på Tobias. Jag hade inga pengar på min mobil och Yasmins mobil är trasigt så vi kunde inte ringa och vi visste inte varför han inte kunde komma. Vi väntade i 2 timmar typ. Sen orkade vi inte längre. Vi Köpte glass och moster. Sen gick vi hem till mig och kollade på film. Det blev I AM NUMBER FOUR! Filmen var bra och killen som spelade huvudrollen är så SNYGG! hihi ^^

Det blev inga bilder alls från idag tyvärr..



Imorn blir det tidigt!

Hellu!

Imorgon måste jag upp tidigt så jag ska lägga mig direkt efter filmen är slut. För imorgon ska jag möta upp Tobias och Yasmin vid 12 här i Vällingby. Ska bli kul och träffa Yasmin efter att inte har sett varandra på länge :)
Anledning med att jag bloggar om det nu är att jag är osäker på om jag kommer hinna blogga innan jag ska gå imorgon. Men om jag hinner så kommer jag såklart blogga innan jag drar imorgon. Lägga upp bilder och så. 
 

 Kan säga att de va inte lätt att hitta en bild på Yasmin! Jag har knappast några bilder på henne XD



Sorry!

Hej bloggen!

Sorry att jag inte har bloggat på hela dagen typ. Men jag har hittat en ny thaiserie imorse från förra året. Det är 13 avsnitt och varje avsnitt är ungefär 2 timmar! Så jag har suttit och kollat jättemycket idag. Kollar på de nu fortfanrande. Bara 1 avsnitt kvar. Jag kan inte fattar hur jag orkar? menmen passar på när det ändå är sommarlov och när jag har tid! 

 



Ses imorgon

GODNATT! Tidigt va? jag veeet! men ska vakna tidigt imorn såå sov gott!♥♥♥



Söndag jaaao

Hello!!
Somnade för några timmar sen och vaknade nu. haha latis! Har varit i centrum med mamma och fikat igen haha och handlat. Men nu har jag lust att ladda upp bilder från de här senaste dagarna. Ha det så bra! Tack o hej!

Torsdagen den 11 augusti
Jag och Yuna väntade tills Vilmer kom till Vällingby sedan gick vi hem till honom för han skulle duscha. Han var SEG! Vi drog vidare till stan, vilmer åt, vi åt glass sedan gick vi runt men inte så länge för affärerna stängdes -.- Så vi åkte till Vällingby och mötte upp Joel. Var i skolan, hade äppelkrig, "klättrade" upp på taket (försökte iaf), gungade, åkte linbana haha jag vet vi är 15 menmen... Sen ringde vi Viktor att vi kommer hem till honom om 2 minuter. Hoppade studsmatta och blev blöt i rumpan, great! Och så gick alla hem!  Kul dag!  

Jag bara MÅSTE ha en sån korvkudde!!! Har tjatat jättelänge!! Men Vilmer är så jevla snål och han vill inte ge mig :(
söt kudde förresten. den som jag sitter på. men nallar och grejer


haha söta



Fredagen den 12 augusti
Glass på donken med Yuna och Vilmer. Sedan kom Joel och Naru och vi drog hem till mig och det blev film. Vi började kolla på I am number four men sen ville mamma och Thomas kolla så vi bytte till Let me in. jaa de drog hem vid tio ungeför och Yuna sov över. Vi kolla på två filmer till hihih. SuckSeed och No strings attached. också en trevlig dag :)



Lördagen den 13 augusti
Dagen började med pizza&cola med Yuna på balkongen. Sen blev det fika med mamma& yuna& hennes mamma. Trevligt! Sen åkte jag&yuna&yunas mamma& yunas syster och hennes kompis till Märlarstrans i Kristineberg. Ett riktigt fint ställe! Vi ska dit igen nån gång i veckan! Sen åkte jag&yuna till Alvik och där mötte vi upp Naru och vi åkte till Vällingby tsm. Gissa vad vi gjorde? LEKTE moahahahaha


Yuna&Ayu+Narus coola skateboardhjälm!







Det blev aldrig så..

Godmorgon bloggen! <3

Vaknade vid 11 idag så det blev inte som jag hade tänkt mig, jag skulle ju vakna tidigt! Men igår så somnade jag vid 11 och vaknade upp klockan 1 på natten och blev jättepigg, så jag gick in i Gamms rum. Hon kollade fortfanrande på thaiserien. Och jag såg at hon GRÄT! Oh my Bieber! ahahahah. Jag grät också men de va bara för att jag skrattade SÅ mycket åt Gamm! AHAHAHA! Såg kul ut! Borde ha fotat/filmat så att ni också få se. Jaja vi tar de nån annan gång hihi ^^  
 
 
 



Shit vad jag grät!

OH MY GAAAAAAASH!!!!!! Vet ni hur mycket jag grät i slutet av den här serien! Liiiite mindre än filmen A crazy little thing called love men nästan lika mycket. hahaha snyggingen Mario Maurer spelar huvudroll i båda filmerna. Gud vad jag älskar honom mer&mer för varje dag som går! Har aldrig gråtit så här mycket till en annan film eller serie. Bara de här två. moahahaha galet!


jag döööööööööör!



muuums!

Slutet av den här serien nu!! gaaaaaaaah har gråtit lite grann hehehhee men kommer säkert gråta mer. bläää sitter och tjockar mig med chips&dip samtidigt. hihihihi Tack o hej!



UNDERBAAAR

tjatjatjatjatja!!!!!
Har fikat och varit i stan idag. trevligt! men nu ska man kolla på thaiserie! aboow dubbelavsnitt och grejer! yeeeaaaaah!!! Har planerat typ heeeela nästa veckan! haha tänker inte sitta hemma nästa veckan. Hoppas på fint väder då! orkar inte ladda upp bilder, förlåt att jag är så lat meeeen ni får se de imorn eller nått! hihihihi ses sötisar! Tack o hej!♥


den här bilden får ni se idag. wooowowowowow va söta vi är :D



Hela nästa veckan!

Heej bloggen!

Vill nu bara göra en snabbinlägg innan jag ska duscha och sen lägga mig! OMG ska hon lägga sig nu, klockan är ju bara 22.00? Jaa jag ska lägga mig  snart och vakna tidigt imorgon. Ska nog göra så hela nästa veckan med. Jag måste vänja mig innan skolan börjar. Jag lägger mig liksom klockan 3 på sommarlovet och vakna 2 på dagen (när mamma inte är hemma dåra) Men när mamma är hemma så väcker hon mig vid 11 :P aa, ska iallafall lägga mig fast lovar inget om att jag kommer somna direkt. Kan ta hur många timmar som hels^^



Sovsött och dröm om eran drömkillar, som jag hihi ^^



Vad gör jag då?

Vad gör du om du inte vill chatta med någon. Typ som på facebook?

Hmm.. Oftast så chattar jag inte med så jättemycket. Ibland kan jag vara upptagen, eller inte orkar chatta så då säger jag bara det till peronen, och så kanske jag loggar ut. Men det är inte för att det är just personen jag inte vill chatta med men det är för att jag är upptagen eller nåt annat. Men om jag verkligen inte vill chatta så skiter i att svara. Det händer ibland att jag inte vill men jag chattar ändå, inte lika länge som dom andra men en kortstund gör väl inget? ^^




Yeeeah!

JIPPII!! YASMIN kommer hem imorgon! Har saknat henne grymt mycket! Vi har inte träffas på typ 4 veckor! Vi kanske ska träffas imorgon och på tisdag blir de ju Ung08!


Love yaa <3



Film film film

Haallååå!!!
Ska kolla på ännu en film. Har sett två filmer nu tidigare eller två och lite till. haha Men nu ska jag och Yuna kolla på en till film. Den heter No strings attached. hmmm sen blir det sängdags tror jag. Yuna sover över idag och imorn ska vi fikaaa! haha godnatt! Tack o hej!




Pizza!

Heeej!

Dra nu ner till Vällingby fort och köper pizza! GÖTT!

Ni få ha en skön fredag PUSS <3


Dagens outfit :)



Nu går jag, cya!

Drar och träffa några kompisar nu. Tack o hej!

jag idag breee



Jag älskar dig, mamma!

Thailänsk morsdag idag ju, kolla vad jag gjorde till min älskade mamma! ^^

Det står "Glad morsdag" på thailänska.


Det står " Älskar mamma MEST i världen / Gamm, mammas fina dotter hihi^^" Hahaha



Bieber rikaste tonåringen!

Boys, don't hate justin, your girlfriend would much rather be in his pants than yours... ;) ♥


Rika tonåringar ;)

Justin Bieber- Sångaren drog in $53 miljoner
Miley Cyrus- Sångaren drog in $ 48 miljoner
Taylor Lautner- Twilight skådespelare drog in $ 16+ miljoner
Nick Jonas- Den yngsta i Jonas Brother tjärnade $ 12,5 miljoner
Angus T jones- 2½ män stjärnan drog in $ 7,8 miljoner
Jaden & Willow Smith- Syskon tjärnade $9 miljoner
Dakota & Elle Fanning- Dom två systrana drog in $5,5 miljoner
Selan Gomez- Sångerskan och skådespelerska  tjärnade också $5,5 miljoner

Informationen från http://justindrewbieber.blogg.se/





Vilket land är bäst!?

Vilket land är bäst? Thailand eller Sverige?

Jag kan inte riktigt bestämma mig vilket land jag tycker är bäst. Båda länder har ett fördel och nackdel.Men det landet jag tycker jag trivs bäst i är nog Sverige. Miljövänlig, lugnt med trafik. Bra i skolan osv. Men som sagt Thailand känns ju ändå hemma för mig. Det jag saknar med Thailand är många saker. Mat, mormor och släktingar m.m. Men jag skulle helst vilja bo i Sverige och resa till Thailand varje år. Det blir bra de! <3




G O D M O R G O N!




วันแม่<3

Idag är de thailändsk morsdag (วันแม่). Vilket är väldigt viktigt i Thailand. Både Morsdag och Farsdag.

Har inte köpt nåt till mamma. No money right now!
Men jag har gjort ett kort till mamma!♥♥♥




ont i fötterna

TJO!
Hemma nu! Sitter och äter min middag. Haha det var en kul dag!! Orkar inte berätta för jag ska kolla på thaiserie hihi men ni kanske får se lite bilder sen. CYA! Tack o hej!


Innan jag drog



Kollo t-shirt 2011


 
 
 Syns inte så bra. Inte precis alla skrev på min tröja men dom flesta iallafall <3



Kom hem nyss!

Tjaa!

Har precis kommit hem. Varit i centrum med mamma. Ätit glass och kollat på kläder. Jag kollade på svarta jeans på JC men det fanns inte i min stolek så jag och mamma ska åka in till stan nån helg och kolla på de igen. Men jag fick ändå ett par jeansleggings från H&M. :) Har också varit och handlat med mamma, så snart ska jag hjälpa henne att laga mat.

Och efter maten blir det thaiserie (som vanligt)
Vi ses! <3


Jag och mami i Köpenhamn. Hahahaha, va ful ja såg ut! XD



Nya jeans

Helluu<3

Gamm ska nu dra till stan med hennes kompis då dra väl jag också till cetrum med mami och kollar på jeans. Fundera på att köpa svarta jeans och tjocktröjor inför hösten&vintern.

Ha en bra eftermiddag! PUSS♥♥




Jag idag

Shuulululu!
Drar till stan om ungefär en timme. Väntar på mamma för hon har busskortet. Yuna kommer hit snart men nu ska jag nog kolla på tv medans jag väntar på henne. SES! Tack o hej!


Dagens outfit



Skolstarten


 
 Jaa.. Snart så börjar ju alla skolan igen. Jag börjar skolan den 22 aug. Då den dagen kommer många saker blir nytt för mig. Jag börjar i 6an. Nya männinskor i korridoren, ny lärare, 2 nya tjejkompisar i klassen, ny skåp och troligtvis nya personlighet i klassen. Förhoppningsvis att killarna blir mognare och som jag tror så kommer många att förändras både på ett posetivt och negativt sätt. Men det är ju så alla männinskor förändras.

Om man pratar om skolan och lektion är det absolut tråkigast.. Man måste vakna tidigt på varje morgon, få läxor och få inte alls lika mycket fritid som på lovet. Men man venjer sig efter tiden

En till tråkigt sak ockå att jag och mina kollokompisar inte kommer träffas lika mycket alls. Jag hoppas verkligen att vi kan forsätta hålla kontakten.

Är ni taggad inför skolstarten? :)



Hipp hipp hurra!!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!! En av mina bästavänner fyller år idag!!! Hon är galen, sööt, rolig och snäll men mest är hon ond. hahaha ska jag säga va? Hon är som min mamma, min pappa, min bästavän, min lärare, min elev, min rådgivare, min syster eller min bror! och hon kommer alltid att vara det! Hon kan få mig att skratta när och var hon vill! STORT GRATTIS TILL HIVROOON!!!!!!! PUSS PÅ DIN RUMPA!!!! euuuuw har du precis bajsat eller? ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Happy Birthday to YOU!♥




Idag ska jag äntligen gå ut!

Godmorgon bloggen!!
Har duschat, har snackat med Yuna och nu ska jag diska. Dra till stan med henne idag. Vet inte hur vädret är idag men det ser helt okej ut. Solen är inte här men som tur så blåser det inte! Men kul iallafall. Det var ganska länge sen man var ute och gjorde nått med kompisar. Haha har bara degat hemma sen vi kom tillbaks från Danmark. Sååå Ha en bra dag! Tack o hej!♥




godnatt från mobilen

Snabb duschade nyss så nu luktar jag göttgott ^^ ska träffa Yuna imorn så ska nog sova tidigt så jag inte sover bort hela dagen imorn. Vill bara hälsa godnatt till mina söta läsare! Puss! //Gamm


Inte alltid

Hello!
Yuna sa att efter hon kollade på Justin Bieber Never Say Never så tyckte hon mer om Justin Bieber. Och idag så kollade jag på den filmen. Fungerar faktiskt inte på mig. Moahahaha Jag kan erkänna att han var sjukt söt när han var liten och jag var helt CRAZY i honom förut. Menmen det var förut det. Nu tror Kinesen att jag gillar honom fortfarande men tyvärr så gör jag inte det. Japp, så är det! Moahaha nu... har jag ingen aning om vad jag ska göra. Förresten, visst blev den nya headern bra? hihi Tack o hej!


Saknar du Kanaan? JA, det gör jag!



NEVER SAY NEVER!

YEEEAH! Ska nu kolla på NEVER SAY NEVER! Det är en film om Justin Biebers liv! En riktigt bra film. Rekomenderar verkligen för dom som är hans fans<3 Jag har redan sett den! Första primär dagen på bio med Yasmin för länge sen! <3 För hans film fick han in SÅÅ MYCKET pengar! Älskar man Justin och inte ha sett hans film så e man inte ÄKTA Bieberfans! Jag kan se den om och om igen! ;)


 Jag vill att han ska komma till SVERIGE!

Never Say Never
LOVE U JUTIN! ♥



Roligt väder! NOT!

Vaknade av regnet som droppar utanför mitt fönster så det hörs. Hösten är påväg hit vaa? NOO! Jag hatar höst! Heller vinter än höst! Och så har man ingen lust att gå ut när det regnar! Precis, så idag har jag suttit hemma och degat framför tv:n, i sängen och kollat på thaiserie. Nu lyssnar jag på The voice 105,9. Den 20 augusti drar man till The voice'11 i Kungsträdgården. Kulkul! Men idag ska jag hjälpa mamma lita grann i köket . Spagetti & köttfärssås. Shit! Nästa vecka är den sista veckan av sommarlovet. Vill inte ens tänka på skolan. Snart måste man vakna & sova tidigt varje dag. OMG! Intä kuuul! Ha det bra idag! Tack o hej!


Veronica Maggio - Välkommen in. Gick på The voice för några minuter sen.



Ung08

Helluhellu!

Nästa veckan börjar ju ung08-festivalen. Den 16-20 augusti. I Kungsträdgården. Det finns olika aktiviteter man kan göra där. Jag ska åka med mina kompisar. Det blir nog den 20 aug. Se fram emot de. Och jag hoppas verkligen att det e bra väder.  

Hoppas att ni också kommer <3

Nu ska jag, Gamm och mamma kolla på thaiserie :) ses!
 
 



Aaa juste!

Glömde bort och säga att Gamm fixade nya header till bloggen igår kväll, som ni kanske ha märkt.
Vi blev rätt så nöjda.

Vill veta vad ni tycker? :)




Läääskigt!

Woow kolla på vädret idag! Soligt och skönt? Neej kanske inte direkt. Allt tvärttom. Det regnar, åskar och blixtrar. LÄSKIGT tycker jag. Men i de här regnvädret är det skönast att sova och ta det lugnt hemma. Ingen vill ju gå ut nu! Inte jag i alla fall.

Ni få ha det så skönt hemma♥  (för jag tror att dom flesta sitter hemma och mysa)


Man märkar att sommaren ta slut och hösten börja komma :(



Kulkul i tvättstugan

Haha egentligen är det inte så kul för jag fick ont i rumpan. höhöhö


Bloggar igen lite senare. Kinesen ska chatta med sina kompisar -.- Tack o hej!



Svar på tal


Tänker nu svara på en fråga eller fråga och fråga men de hon har kommenterat :)

SVAR: Det låter bättre att du ska anställa oss än att tvinga oss jobba som slavar. Att jobba som kock krävs mycket energi, det är väldigt tufft att stå och laga mat varje dag. Därför vi kräver väldigt bra betalt för att jobba åt dig. :)



 



Dags igen kanske?

Kanske dags för en ny header snart Gamm? Det e upp till syrran för de är ju hon som kan fixa allt. Jag bara väljer bilder och betygsätter de. Hehe kan inget om sånt! Skönt att Gamm kan iaf ;) 

 
Ny Facebook profilbild. 

Vad tycks?♥



Sommaren börja lida mot slutet!

Känns verkligen som att sommaren är slut.. Och snart så börjar skolan igen :( Då vet jag inte om jag kommer blogga lika mkt. Det blir mer läxor och så kanske jag inte gör nåt speciellt eller händer nåt speciellt i skolan. Det blir då tråkigt att läsa. Men aja försöker så gott jag kan iaf.


Sommaren är kort! Det mesta regnar bort.. 
 



Tvättstugan

YOOOOOOOOO!
Ska plocka ut kläderna som ska tvättas nu. GAAAH BORING! Sen ska man tvätta i TRE tråkiga timmar! Har inte gjort nånting ALLS idag. hahaha men imorn och de andra dagarna i den här veckan kommer säkert bli roligare, tror det iallafall. Yuna kommer hen idag ju! YES! Så vi kommer säkert att hitta på nått nån dag. Men måste dra nuu! Ses! Tack o hej!


3.2.1 - Want More Shawty (มีอีกไหม)



Neui är kock idag!

Hej bloggen!

 Har precis haft en hemkunskaps lektion med mamma hemma. haha!Det blir Kycklingwok/Thaiwok till lunch idag som jag har lagat. Lätt att göra. Hmm.. Jag har några bilder som ni kan få se.. Har inte smakat så lovar inte att de är GÖTT! :P But i hope so.


Kyckling och lite grönsaker.

Mamma<3



Ser inte såå gott ut O.o



KAWAII MONEY




Hmm vad ska man hitta på idag??

GODMORGON! eller?
Vaknade för en timme sen. Hjälpte mamma med att bära alla resveskor till källaren. och gissa vad jag har kommit på nu?!?!! Jag har glömt min ring och massor med smink i min resväska. Gaah och helt enkelt måste jag hämta den! bläääääää!! menmen måse ju!! MIN FAVORIT RING OCH SMINK HALLÅ?!?! sminket bryr jag mig inte så mycket om. Eller joo, lite. Men jag vill ha ringen. hihi! Ska äta frukost. moahahaha äru galän, frukost nuu?!?! OKEJDÅ, lunch da! Ha en bra dag! Tack o hej!


Arkivbild



Förlåt att jag aldrig sa förlåt

TJOHEJ! Sorry att jag inte skrev nått på hela dan. Menmen orkade ju inte. höhöhöhöhö ska inte göra så imorn. Den kommer bli många inlägg från mig imorn!! Haha tror så iaf! hehehe men nuuu... hmmm vad ska jag göra nu? Orkar inte sova så vi får se. Ses, tack o hej!


She's comming home! WOHOO! Måste ses!!



<3

Haii!

Har varit en otroligt kul dag idag. Suttit och nördat thaikonserer, Tv program/show och sist men inte minst Thaiserie. Har suttit hela dagen framför datan idag, fast gick ner och köpte sushi en snabbis, efter sushi mådde jag ganska illa. Fortfanrande inte världen godaste maträtt, lättare sagt INTE GOTT ALLS! :P

Men nu tänker jag lägga mig♥
 
 



Dagens frukost/lunch!


Superdupergott!



Smaka sushi igen?

Hellu hellu!

Har typ precis vaknat, ska ner till centrum med Gamm och käka lite. För Gamm blir de sushi men jag har ingen aning om vad jag ska äta. Ska smaka sushi igen, de var länge sen för sist tyckte jag inte om sushi. Så hade tänkt att smaka lite idag och se om jag har ändrat mig! Men tror faktiskt inte de. Sushi blääh blääh..
 
 
 Ses ses PUSS! <3



Gäster!

Hejhej <3

Har precis haft gäster! Tidigt kom dom faktiskt! Dom kom vid 1, kanske 30 min innan jag vaknade. Vi fixade oss fullt fart, gick ner till centrum och köpte fika! Jag kan säga att jag egentligen inte tycker om att ta emot gäster.. Nu har dom åkt och nu ska vi kolla på THAISERIE! woooho! Har längtat efter de heeela dagen!

Ha de bra :)
 
Hihih bara en bild på när vi var i Skara sommarland! :D



Time to bed!

Har kollat på måånga avsnitt av en ny thaiserie som jag har börjat kolla på idag. Den är sjuk bra! Och gullig! Fortsätter kolla imorn.
 GODNATT! PUUUUUSS!! :*



Rango

Yoooooooyoyoyoyo!!!
Har ätit middag nu. Förre middan så såg vi en film som heter Rango. Haha en rolig tecknade film som inte är för barn. Tror inte det iallafall. Aja men den var kulkul! Och gissa vad jag ska göra nu? Thaiserie moahahahahaha! Chillar framför datan och kollar på thaiserie är vad jag gör på lördagskvällar! ;) Ha det bäst! Tack o hej!


Trailern



Bästavän.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAG MIN UNDERBARA & FINA BÄSTAVÄN!♥♥♥

Haha kolla vad jag hittade. Gamla härliga minnen...


Vänner föralltid. Älskar dig!♥



hungrig som en varg!

Hejhejhej!!
Påvägen hem stannade vi och åt i Gränna! Vi brukar åka dit varje år. Därför att vi känner några som bor där. Och det bästa med Gränna är självklart polkagrisar! yeeaah!! Jag och Kinesen köpte tre glasburkar med polkagris och vi skulle dela på de men gissa vad? När vi kom hem så tappade Kinesen påsen så två av burkarna gick sönder. OH MY GAASH! Jag blev fett sur.... vem skulle inte bli sur liksom hallå??!?! Och så kan man ju inte äta de polkagrisar som låg i de burkarna som gick sönder heller för man kanske få en glasbit eller nått i sig. ajajaj men som tur så köpte mamma och Thomas tre burkar till och de tänker ge oss en eller två burkar. aja det var en irriterande sak som hände idag. ajjabajja lilla maja Kinesen! Hoppas det här aldrig händer igen annars kommer jag slå dig!!!! gaah vad hungrig jag är, menmen jag tänker inte äta nu för klockan är mycket. Tänker gå lägga mig istället! GODNATT!♥




Borta bra men hemma BÄST!

shoooo hemma nuuu!!!
Gaaaah!! vad skönt att vara hemma!! och nu sitter vi och kollar på thaiserie hehehe direkt när vi kommer hem! sen ska jag nog sova tror jag... vi får se! men SES!



Sova nuuuh!

Ska sova nu för klockan är rätt så mkt!
SOVGOTT!♥ Ses imorn!


Saknar dig!♥ Måste ses när du kommer tillbaks!




Jag är en trött människa

hello!
Dags att säga godnatt till er va? Börjar bli lite trött nu. Det är varmt här inne i mitt rum, som vanligt. Och nu sitter 3-4 insekter i väggen för att de ser ljuset från datan. Fan att jag öppnade dörren så de kunde komma in. Nu måste jag få ut de på något sätt! Sov gott!♥


Jepp, ganska länge sen



Thaiserie!

Shuuulululu!!
Ska börja kolla på thaiserie nu!! Godis & cola & thaiserie! Bättre än så kan det inte bli! Hehehe Varit i stranden idag. Det blåste väldigt mycket. I början var det iskallt i vattnet men efter ett tag så var det iskallt på landet. haha Tog med kameran men tog tyvärr inga kort idag. Väldigt ovanligt. Haha jag orkade bara inte. aaa, nu får ni ha det så bra. Tack o hej♥


en apa påväg ner till stranden för några dagar sen...



Chill!

Tjaatja!

Idag är det väldigt blåsigt dag här i Själlan! Har typ inte gjort så mkt.. Ska snart kanske åka ner och bada nere i stranden här nära. 10 min med bilen! Jaa mkt mer än så har jag inte att säga! :)

Så ni få ha det så bra! ♥


Jag och Gamm på stranden! <3
 




Good night kiss :*

Sova? aaa bra idé! Det blir en chill dag imorn. Kanske åker ner en sväng till stranden och bada där eller bara ta en glass där. Behöver inte vakna tidigt iallafall. Puss på er då! btw, det är sjuukt varmt i mitt rum men är osäker på att jag ska sova med öppen dörr eller ej. Det finns flera spindelnät där ute så man blir ju litelite rädd. Haha spindlarna är pyttesmå, men ändå. Tack o hej♥


godnattpuss



STICKS

Hallå alla nattugglor!
På tivoli idag åt jag en superduper gooood sak som jag bara MÅSTE visa er!! Om det här finns i Stockholm skulle jag äta det varenda dag! Man kunde välja 5 bitar frukter eller godis som man ville ha på sin spett, sen väljer man om man vill doppa det i vitchoklad, mjölkchoklad eller mörkchoklad och till sist väljer man topping! Jag valde 5 bitar färska jordgubbar doppat i vitchoklad och nötter som topping. I LOVE it!!♥


Man vill bara ha mer!!!



Tillbaks

Hääääj!!
Hemma nu!! Tivoli var kulkul!! Gud vad jag har ont i halsen nu. Ni vet väl varför? Haha jag har skrikit, såklart. Nu ska jag och Kinesen kolla på en thaiserie. Och snart ska vi äta. Såå ni får ha det så bra! Tack o hej!♥


just nu. vi låtsas att ingen sitter bakom kudden...



Sköntskönt!

Hellluu!

Sitter nu ute i det kyliga vädret och blogga, kylig men skönt är det! Klockan är rätt så mkt! Snart ligger jag i sängen! Se fram emot imorn! Laddat för TIVOLI i Köpenhamn! ^^ Så vi måste vakna ganska tidigt (vilket jag inte ser fram emot) Har som sagt precis suttit i bubbelpool och i bastu. Man känner sig lite trött efter de, så ska blir skönt att SOVA! 
 

Så..Sweet dreams♥



Skönt som fan

shuulululu!!
OMG vad skönt det var!!! Det här måste göras om flera gånger innan vi åker hem!! Gaah nu vill jag ha en bubbelpool och en bastu hemma hihihi. Nu ska jag nog gå och lägga mig. En rolig dag väntar på oss imorn! Vi ska nämligen åka till Köpenhamn och gå på tivoli wiihooooo!!!!! Så måste ju vakna tidigt imorn, blää. Godnatt från mig nu. Puss! Tack o hej♥


Saknar de här sötisarna!♥



YEAH

Nu ska vi hoppa i bubbelpoolen och sen bastu!!! Chill jaaaoooooooooo!! SES! Kulkul! Tack o hej♥


Badrummet på övervåningen! Den är vår!! haha min och kinesens.


Utsikten från balkongen.


Utsikten från MITT rum hihihi jag har en egen balkong som inte kinesen har HAHA



Hemma i vår coola lägenhet haha

yoooo!!
Har varit i stranden typ hela dagen. Men nu är vi hemma. Vi handlade på vägen tillbaka och nu sitter jag i soffan och chillar. Kanske ska sola lite senare men nu är det alldeles för varmt att sola. Har massor med bilder från idag men vet inte om jag orkar lägga upp de hehe. Men som sagt, ni får se alla bilder när vi kommer hem. Eller kanske inte precis alla för det är sjuukt många bilder. De flesta iaf. Mamma håller på att lagar mat just nu. Jag är hungrig och snart får jag mat. Kulkul! Tack o hej♥


jag just nu och utsikten från balkongen. haha snacka om dålig webbcam på den här datorn 
men ni får se en bättre bild på utsikten sen



Haha Kinesen kan inte stava så bra!

Heeeej!!
Vi var i Holbaek ikke Hållbäck. Hahahaha Men iallafall, nu har vi kommit tillbaka! Och jag sitter här vid datan och chattar med mina galna kompisar yuna och hivron! Saknar de! Vill att de ska vara här med mig!!! skriver mer sen, tack o hej!♥


så fiiina mynt de har här i danmark, hjärtan o grejer!!


där vi lunchade


is med flødeskum og syltetøj. alltså glass med grädde och sylt!
Hahahaha danska asså XD


påväg ner till stranden



Har massor med bilder men orkar inte ladda upp alla, ni får se de när jag kommer hem!
puss♥





Hållbäck today.

Helluuuuuu! <3

Nu sitter jag och chattar med några kompisar på facebook. B.l.a väldigt mkt med Tobbe! hartbroken </3 :(
Fick trösta honom hela natten.. Chattade först med honom på datorn sen ville han att jag skulle fortsätta chatta, så gjorde det på mobilen, sov 5 igår Så nu är jag jättetrött. Strax ska jag in till Hållbäck. Shoppa lite, äta lunch där och lite så :D 

 Ha de bra <3



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!