AMAGAD

OMGGG!!! JAG HAR KOLLAT KLART PÅ HELA SÄSONG 2 BARA PÅ NÅGRA DAGAR!!
Hahahahaha ska nu ladda ner säsong 3 och börja kolla nuuu!! Helt sjukt! Gossip Girl in my ♥
Har inte gjort nått speciellt därför skriver jag inte så mycket. bara så att ni vet!
Åh längtar till frukosten imorn! hahaha jaaa jag är hungrig! Men ska nog sova nu då för då får jag ju äta snart!!
GODNATT


Hivron is back in town!

VÄLKOMMEN HEM TILL ORTEN MIN ÄLSKADE! ♥


Ice cold

yoyoyoo!
Nu blir det min egen Banana Split och Gossip Girl... hihihi CYA
NAM NAM!


Aldrig för gammal för Disney ♥

hellllooo!
Har varit borta liitelite från bloggen. Jag hade bara ingen lust och inget att skriva om. Jag gör typ ingenting hemma. Vaknar vid två, äta, sova igen, titta på tv, sitter vid datorn... det är typ det enda jag gör. Tråkigt va? I KNOW! aja Yuna och Hiv kommer ändå hem snart.. och dåååå! hahahaha
Ska nu kolla på Prissesan och grodan med syrran. Ha de bäst!


PROM

308369_largeTumblr_luxjlukuey1qdbnf3o1_1280_largeBg_91058-136494_large42578p-dress-by-mac-duggal-pageant_largeTumblr_lruzklqzz31r3q4oyo1_400_largePromgirl-490296309_large
ÖNSKAR ATT NÅGON AV DE HÄR KLÄNNINGAR VAR MINA?!?!
ÅHHHH  JGA DÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!


All people smile in the same language.

ÅH SHIT vad tiden gick snabbt!
Ett avsnitt är 40 min MEN det känns som att det är 10 min bara! Helt sjukt! Vill fortsätta kolla men det blir ju ganska sent.. eller äh vafan det är ju lov! JAG KOLLAR ETT AVSNITT TILL!! hihihihiiii
MEn jag säger godnatt till er nu ! puss ♥
20081214005416_large


jag kan se dig från ovan fast jag är under dig

chACHA bloggen!
Åh mitt ansikte luktar GODIS!!! Det var först gången jag använde ansiktsmask. Kul var det! Har två styckna kvar åhhh vill lägga nu hahahaha!
Just nu vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Jag har 2 saker jag kan välja.. Gossip girl eller Thaiserie. åhhh svårt!
Ähhh! Gossip girl blir det nog för Nate är tillbaka. heheheheee
xoxo ;)
vad länge sen jag hade mascara på mig.. ovh herreguuud VAD BRUUUN!


NEW TODAY

ska ta hand om mitt face nu och kollar på ett thailänsk musikprogram med syrran
Ha en fortsätt trevlig kväll!♥


godnatt-inlägg

hello!
Sista avsnittet för idag.. har typ 15 kvar hahhaa Men det hät avsnittet var NOT SO GOOD. Nathaniel var inte med en sekund. TRÅKIG! Hoppas nästa avsnitt dåra.
NU! Fan vad skönt det ska bli att slippa alarm i en vecka! ÅHHHH precis det jag behöver nu!
och jaaa våren är här!!! woho! Säkert kommer det att snöa om några dagar bara för att jävlas. kommer få damp då!
Godnatt på er alla mina läsare!
Tumblr_l9l4ddbsyi1qbjhc6o1_500_largeTumblr_lqz5lkd9zw1qg7pjro1_500_large822481273753304_large
en gång i livet ska jag åka till Japan vid Hanami-säsongen och titta på när körsbärsblommorna blommar!


beroende

åhhhh har kollat två avsnitt nu och NEJ, det går inte att sluta kolla. Det blir laaan idag! GG lan hahahaha
Saknar Yuna bajsbruna och HOvron redan!!! Båda kommer hem på onsdag... alltså jag känner mig lite forever alone hära. KOM HEEEEEM!!!!!!!
ska fortsätta kolla nu. ps. jag är fortfarande kär i Nathaniel även om han har blivit fattig och är en idiot. hihihi
ni är saknad FULINGAR


xoxo gossip girl

yoyoyoo!
Nu börjar lovet på riktigt!!! en kul och trevlig dag idag! Efter skolan köpte jag och Yuna presenter till Hakan sen så drog vi hem till honom. Åt lite tårta och hade allmänt trevligt! Sen blev det Shoo Bre på bio. Hahaha vad jag garvade! Den var ganska bra faktiskt! Efter filmen drog de flesta. Jag köpte nudlar, gick hem men kom ut igen. haha gjorde inget speciellt. men nuuu! CHOKLAD, COLA och GOSSIP GIRL.......DET KAN INTE BLI BÄTTRE!!!!
vi ses hörni!♥
NATE sååååå snyyyyygggg!


pluggish

har prov imorn och jag pluggar på sista dagen som vanligt! Har träningsvärk från idrotten. har inte idrottat på väldigt länge. jag är fan helt otränad asså! skäms på mig! Imron ska vi fira lovet och fira Hakan! Han fyllde år igår! Ska på bio också kul! Bra start på lovet iaf! hihih kommer kanske inte skriva på hela dan tills jag kommer hem då. Hivron sk inte vara med för hon åker till Götet imorn. trååååååååk! men vi ses!
jag idag


GODNATT

Har pluggat gaaanska länge. Har fixat lite filmer till mamma nu. ska nu göra mig iordning för sängen men kanske ska plugga lite innan jag sover också. ÅH en lång dag imorn! och snart är det lov! Lovet kommer bli lite galet tror jag.. har planerat några saker med tjejerna. längtar! men ska nog dra nu innan det blir för sent. hörs!
jag idaaag. BATMAN♥


Gamm, den BÄSTA dottern i världen!

haaallllooooj!
Har precis ätit klart. Jag har stått i ca en timme och lagat middag åt alla. Shit vad duktig jag är! och stackars min lilla mamma som fortfarande är sjuk :( Men tur så har hon mig som tar hand om henne som om hon bor på en fem-stjänig hotell. hahahahaha
Ska plugga lite nu tror jag. Har prov på fredag. fyfaan! Skriver igen snart!


SWEET DREAMS

Blue-eyes-chace-crawford-gossip-girl-nate-archibald-omg-sexy-favim.com-61660_large


Semlor i mitt ♥



Veckan går fort för det är vinter

hejhejheeeej!
Håller på att ladda ner några filmer men det går så sjukt seeeeeeeeeeeeg! får damp breeee. Top Model är ju hur kul som helst! aaaah vill se gossip gilr!! Saknar min Nathaniel så mycket!
Snart är det helg hörni och då är det loooov! ÅHHH Vad jag har längtat! Fast många ska åka bort såååå har ingen aning hur lovet kommer bli.
Slutade en timme tidigare idag. Slutade egentilgen fyra men vi orkade inte gå hem så vi stannade i skolan till klockan fem. hahahha galna!
efter skolan gick jag upp och handlade lite. SEMLOR!!!!!!!!!!!!! ♥
ska dra puuuuuuuuss
jag idag


NEW... NOW TOP MODEL



mina vänner håller mig vid liv

tjaaaaaaaa
Hur är det med er? Några sjuka? Hoppas inte! Det blir bättre och bättre med mig! Liiiite förkyldning kvar men jag lever!
Skolan idag dåra. Skiiit kul att vara tillbaks och träffa vännerna på rasterna men sjuuuukt tråkig på lektionerna men det visste jag väl redan. Har massor med prov och sånt på g nu men jag klarar det! Mensvärk gör allting värre också. Tack för det! hahhaa
Har chillat med min stackars sjuka mamma hela tiden sedan jag kom hem idag. Tycker verkligen synd om henne! :( Har målat om mina naglar också.. Har inte gjort det på några veckor. Det ska ni få se! men hejdåå då !♥
jag idag


Jag är TILLBAKA!

halllooooj!!!!!!
Jag vet att jag har varit borta härifrån gaaanska länge va. menmen nu är jag nästan frisk och helgen är slut så nu är jag tillbaka! Försökte vila och umgås med familjen så mycket som möjligt. Pluggat liiite också. Har två prov imorn, kanske tre. såå livet är fortfarande tufft. hahaha längtar till sommarlov som 17! hahaha men nu ska man plugga lite till för min lärare förväntar nog ett MVG från mig sen ska jag sova i min nybäddade säng. gottgott SES
första gången jag tar ett kort på mig själv på ca 1 vecka.
ni skulle sett när jag var sjuk... nääää usch! såg ut som en gullök. jag driver inte...


S O V A

yooooooooooooo
åh vad kalla fötter jag har. och jag är fortfarande sjuk..? JA! Har inte fått frisk luft på hmmm.. 2-3 dagar? hahhaa måste nog gå ut lite imorn! aa måste snyta mig euuuw godnatt!
JAG SAKNAR HIVRON
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valentine's day

Glad alla hjärtans dag i efterskott från mig mina läsare! ♥
och stort grattis i efterskott till två av mina närmaste kompisar! Äntligen va?!?! yeaaah GRATTIS BRÖDER!


F feber

yoooooooooooooooooo!
en sjukling här!!! har inte orkat göra någonting aaaaalllllllssss!!! sovit, vilat, degat framför tv:n, stoppat i mig halstabletter och alvedon... yeah life is hard! But life goes on! vart hemma i onsdags, missade två prov. idag har hela skolan studiedag såå.. har inte bloggat alls pga feber och allt det här. orkarde inte helt enkelt! Har lyckats smitta nästan hela min familj! Bara Neui kvar... men hon kommer nog klara sig. hoppas det iaf. japp tänker stanna hemma imorn också. så nu måste jag bli frisk!! AHHHHH hatar att vara sjuuuk!!!!!!
1042589-11-1320180140040_large


Neui här!

Heej på er! Glad alla hjärtans dag!♥
Gamm är sjuk. Har ont över allt, trött osv. Sååå hon bad mig att hälsa till er. Nu sitter hon framför Teven och kollar på Top modell Sverige. Jag hoppas att hon blir frisk snart, för hon kanske smittar mig, då blir det inte kul!
Det var inget mer än så. Ni få iaf ha det så bra! Kramis! ♥ 




hataaar

hej!
är ännu mer sjuk! sjukare än igår! gick runt hela dagen med halsbränna och huvudvärk. var hes också. tur att vi hade håltimme sista lektionen och jag fick skippa hemspåket annars kunde jag ha dött. hahahha hoppas jag mår bättre imorn! har druckit ett glas med varmchoklad och två muggar te! och drogat halstabletter. ska gå lägga mig nu men först alvedon och ännu mera halstabletter! ses imorn!!♥
1 min sedan


tröött & sjuk

yooooooooooooooooooooo
mår ej så bra just nu! vill bara sova och vila mitt huvud och min hals. eller äta en burk av natriumvätekarbonat (bakpulver. aa det märks att jag har MVG i kemi). det ska tydligen fungera mot halsbränna har min kemilärare lärt mig! har inte testat det än men ni som har gjort det kan gärna kommentera om det fungerade bra eller ej. men nej! jag kan inte sova nu därför jag måste läsa den där jävla tråkiga boken!! åhhh vill bara bort från skolan och allt plugg NUUUUUU! FUCK MY LIFE
Tumblr_lo24sez1su1qazstso1_500_large


Godnatt

snö snö snö. kallt kallt kallt. åhh vad jag vill ha sommar! ska sova nu. åhhh vad skönt! längtar till fukosten imorn men resten av dagen. Jag kommer säkert städa, göra läxor och plugga. tråååkkkiiiigggggt!!! har sammanlagt sett 4 avsnitt av Gossip Girl idag, vill egentligen fortsätta kolla men då kommer jag nog inte upp ur sängen förän klockan tre på eftermiddagen. haha men godnatt !


Charlie Brown ♥

Coldplay - Charlie Brown


jag har saknar dig bloggen men bara lite

halllooooj!!
gud vad det var länge sen jag skrev. förlåååt! Skolan, nationella prov, alla läxor, öppet hus ..aaaa allt! jobbig vecka säger jag bara! Men nu tror jag att jag är tillbaka. :) och jag har en ny drog... GOSSIP GIRL!!!!! ÅHhhh kan inte sluta kolla hahahha det är ju hur kul som helst. men man blir beroende! ska snart käka .. cya!!
Tumblr_lvx7btr2931r6djh0o1_500_largeTumblr_lmfdncm3rk1qd5lwso1_500_largeTumblr_ljws01yvp71qgcd22o1_500_large
och jag har blivit KÄR i den här snyggingen! asså KÄR!! och jag har bestämt mig vad min framtida son ska heta! Nämligen... Nathaniel!!!!!!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!


www.nbutter.blogg.se

Heeeej! Det var ett tag sen! Jag har ju slutat blogga här men nu har jag en ny blogg som jag just startat idag. Kika in här. PUSS! ♥
http://nbutter.blogg.se/
http://nbutter.blogg.se/
http://nbutter.blogg.se/
HA DET BRA!
♥Neui♥


NP is tha shit

hej på er!!

Har nyss kollat klart på Top Model Sverige. Vill också!! HAHAHAHAHAHA kommer aldrig komma in där.
En tisdag var det idag. Nationell prov på morgonen. Det gick väl sådär... fan! Det var ju bara 80 min! Fick typ panik i slutet. hahaha det var inte alls kul! Så vet man vill på torsdag att man inte ska ta det chill i början annars blir det FAIL! Vi hade musik sista lektionen. Skit rolig! Vi fick uppträda våra blueslåtar och spela gittar & keyboard! Grymt kul! Tur att jag är inte så mycket blyg längre. skit skönt!

Ska sova nu! sov gott!♥


Conor Maynard & J Rice - Angel


Conor Maynard - E.T.

311072_282812541741563_183450538344431_982259_845149625_n_large





NP

tjoooooooo
blixtsnabbt inlägg nurå! Ska snart lägga mig i sängen och läsa världens tråkigaste bok. om jag ens orkar hahahahhaa sedan sovaaa LÄNGE! Imorn är jag absolut inte taggad eller nervöst inför Nationella provet i svenska. Jag är bara orolig. hahahahahaha Hoppas på ett VG! gaaah!! HÅLL TUMMARNA!!!!!!!! godnaaaaattt!!!!!!♥
HAHAHAHAHAHAHHAAH här har ni en jättejättefin bild på mig när jag åt frukost på bussen påväg till Romme!
puss


aaaahahahhaa sant



Rommebilder

TYVÄRR mina älskade, jag orkar inte ladda upp nästan tvåhundra bilder här. Jag har ett liv liksom hehehehe
Men ni får gärna gå in på min facebook Gamm Ayu Burom och kika på alla fina bilder där istället om ni vill! ciao!
puss


tja

har inte gjort något speciellt idag. Bara tvättat och chillat med Hiv & Tanz. Kanske därför jag inte bloggade. För jag har inte gjort nått speciellt. HAHAHAHA vilket tråkigt inlägg det blev! ska iaf göra klart en läxa nu. och kanske komma på texten till min låt som ska vara klar på fredag. Rommebilder? jag vettefan när de kommer upp. de kommer upp när jag orkar. Håll utmina bröder! seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!
Tumblr_lw3xsmrtnb1r6qr2vo1_500_largeTumblr_lq8a2cfrfj1r1bf6xo1_500_largeTumblr_lwskkk1cuz1qirrhao1_500_large
så sjuuukligt kallt ute! 20 minus?! VINTER, driver du med mig nu?


14e bilden - En bild som påminner dig om gamla tider.



Dagen efter

yoooooooooo!!!!
Vi ska åka iväg om ca en timme! Födelsedagskalas! Det är Thomas guddotter som fyller år idag! Grattis Lisa!♥
Jag sov kl 1 igår. Tidigt för jag var sjuukt trött! Och jag vaknade vid klockan två på dagen. Det tog ca 10 minuter för mig att komma upp ur sängen. Jag har ca 1000000 blåmärken på kroppen. HAHAHA inte kul!! Undrar varför?!? HAHAA vem vet inte det?! Jag ramlade ungefär 545648 gånger och gjorde typ 32516 kullerbyttor!! OCH JAG ÖVERLEVDE!!! WOHOOO!!! hahahahhaha men ska nog fixa iordning mig nu. Bilderna kommer troligvis upp ikväll! SES!♥
än så länge får ni en bild på mig från gårdagens bussresa. hahaha !


13e bilden - Du och någon klasskompis.

Jag & Dilvan! HAHAAHAAHHAHAHA♥


12e bilden - En bild på din vardag.

sitter i korren och snackar skit och leker med mobiler och tar fula bilder!


:(



ROMME ROMME ROOOMMMMMEE!!!

tjaaaaaaaaaaaaaa
OMGGGG jag hade skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkul idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hihihihihii vill vila nu så jag bloggar när jag orkar!!!! PUSS


gud vad jag har längtat!!!

yooooo!
Håller på packar lite grejer till imorn. fullt med godis , chips och läsk i väskan. hahahaha tjoooooooock! är sjukt taggad! ska bli skiiiit kul både på bussen och i backarna!! MEN skiiit synd att det är bajenkväll imorn!! jaja Forza bajen!! Jag vet att ni kommer vinna! jaaaa... ska hoppa in i duschen nu tror jag sedan sova!! Bussen går 7.00 imorn så det är nog bra att komma i tid! Ha det bäst!
jag idag


kulkuuul

halloooj!!
Ska snart gå lägga mig. Laddade ner några låtar till mobilen och några bilder från mobilen till datan. det var en väldigt trevlig kväll i skolan. Det var kul att vara guide! Jag har blivit av med blygheten (säger man så? haha jajajaa) När jag var yngre var jag skiiit blyg! men nu.. noppsnopp! haha godnatt på er!


11e bilden - En person du kan berätta allt för.

Min lillasyster. Kanske inte allt men hon vet nog mest om mig!


10e bilden - En bild på en väldigt bra kompis.

Älskar denna bild på min vän Tandi Ghandi (Tanzila Gonzilla) (Yuna bajsbruna)♥


Guide

tjatjaa!
Hur är det med er?? Ska snart dra iväg till skolan. Ska vara guide i skolan för blivande sjuor. hahaha ska bli kul!Åh vad skönt, det är snart fredag och snart helg också! yaaay!! Har fått ett brev hem... jag är GULDMEDLEM på SFbio hihihiihi måste nog gå på bio snart igen! Det var länge sen. Har fått skit många biobiljetter i julklapp och kommer snart få idag också. hehe Ska käka nu så vi ses när jag kommer hem kanske. cya!
jag idag


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!