Helt sluut

Åhh vad trött jag är den här veckan. Efter den här veckan är jag helt slut.. Just nu är jag såååå seg att jag knappt orkar gå eller röra på mig. Kommer liksom somna snart. klockan är 7 och det är snart middag. Vad händer sen?.. jaa.. Sova direkt kanske, eller data? Jag vet inte riktigt men chilla kommer jag i alla fall göra.

Ha det bra :)



Friday friday


 Äntligen fredag! :D Idag är det bara att ta det lugnt hemma. Gamms kompisar kommer vara här och kolla på film idag,  jag vet inte om det kommer vara lung och ro hemma då, men ni få ha en bra fredag <3
                                                          
                                        

 



igår & idag


jag igår


jag idag

kanske bloggar mer sen. tjarå!



PLUGGAAAAA!!!!!

Yoooo!!
Ska snart dra och plugga hårt! fyfan va jobbigt! iaf, efter skolan åkte Jag&Yuna&Vilmer&Joel&Hakan moppe idag. Först lämnade vi av Yuna för hon skulle hem och plugga. tråkmåns! Men vi andra åkte vidare till Johannelundstippen. Värsta utsikten! Och vädret var fiint! sen käkade vi på en grill precis nedanför tippen. Sen fick jag skjuts hem av Joel. Snällt av honom! och nu MÅSTE jag börja plugga. Det känns som att jag inte kan nånting :( Juste!! Fick faktiskt fullt poäng på matteprovet! Yeeeah! Precis det jag hade förväntat mig! men det är bara del1 ska göra del2 på måndag men det kommer säkert gå jättebra! hihihi hoppas det går lika bra på SOprovet imorn bara! Ha det bäst hörni! SES♥

Tumblr_ls6oi0l1ku1qm89ito1_500_large



Trött jag är..


 Heej :) onsdagen är över och torsdag är det imorgon. Snart fredag igen. Jag har typ 3-4 läxor till imorgon. Har edan gjort dom och snart ska jag sätta mig framför TV och sen blir det Idol. Blir nog inga mer inlägg från mig idag, mår inte riktigt 100. Är trött och lite nere sådär. Men jag hoppas att ni mår bra! Tar hand om er



har ingen lust!

tjaaaaaaaa!
Har kollat på thaiserie sedan jag kom hem. Orkar inte mer. Ska nu sätta mig framför tvn och spela wordfeud. höhöhö istället borde jag plugga för jag har SOprov på fredag. men jag orkar verkligen inteeeee!!!!! Sjuuukt tråkigt!! och det dåliga är... jag måste ändå plugga nån gång! Fan! aja ikväll blir det mer idol. hihihi nått kul iaf! kommer nog inte skriva mer för idag. Sååå vi ses imorn hörni! bajsbajs!♥


9an klassfotot. tagen från Vilmers facebook. Hoppas min katalog som jag har beställt kommer snart!



Jag vill så gärna ha ett sånt liv!!!!!

Tumblr_ls8ks7qumj1qcdjp0o1_500_large



Godnatt


Veronica Maggio - Satan i gatan

Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort! Nattinatti! puss



New nails!

enkla men ganska fina ändå tycker jag. orkar inte slösa så mycket tid på mina naglar just nu. haha





PRO!

JUSTE!!! Glömde berätta för er att jag har fått veta mitt Fysikprovs resultat. ett MVG! GAAAAAAAAAAAAAAH JAG BLEV SUPERDUPER GLAAAD!!!! hihihihihihihi den första MVG jag har fått på NO. guuuud! Måste verkligen få mer MVG! :D och på torsdag ska jag få veta mitt matteprovsresultat. Är säkert att jag kommer få MVG där också men hoppas på fullpoäng. moahahahahaha. japp, det var det jag ville säga! snart idoooooool!

X_ee4b6a5c_large
Hahahahahahahaha sant med stort S!



hej! Jag känner mig som en tjockis!

hahaha har precis ätit middag. fyfaan vad mätt jag är! känner min som en gravidkvinna! haha måste verkligen börja träna. nu ska jag fortsätta måla mina naglar en stund och sen blir det idol! yeaaah!! sees!


cupcakes som vi bakade hos Hivron!! hahahaha bara bröd&socker!



Kanelbullar kan vara skitgoda ibland!

HEJ!
Är hemma nu. Varit i centrum en sväng med Yuna efter skolan. Hon skulle köpa en sak och jag hade tänkt att köpa en glass. Men jag ändrade mig och köpte två kanel bullar som jag mumsar på just nu. muuuuuuums! har lite tråkigt så ska kolla på thaiserie nu. hihihi och ikväll blir det idol! kuuel! aja cya!


jag idag



Dream on!


Mamma har fått rosorna från en kompis som säljer blommor.

Jag har alltid drömt om att en vacker dag kommer jag få en sån ros av dig...
men som sagt, det är bara en dröm.



So beautiful!

Det är den här låten jag snackade om i förra inlägget. Otrolig vacker!
Yiruma - River Flows In You



Måndagar, alltid lika jobbiga!

Haaallllooooojjj!!
Ska göra min läxa nu och kanske kolla på idol lite senare. Juste nu lyssnar jag på en jättevacker melodi! Fyfan! Känner som att jag kommer gråta snart! Den är vacker och för mig är den sorglig också! hööööööööh trött på livet! aja vi ses hörni!


jag idag



Heartbroken

It may seem as the hardest thing to do, but you have to forget the guy who forgot about you.

Jag försöker glömma dig... men det går inte



Måndagen är öveeer Yeey

Helllu<3 Då är måndagen äntligen över dåraa! Har precis käkat och ska nu kolla på thaiserie. Efter det hoppar jag nog in i duschen och sen sooova tidigt så att jag inte somnar mitt på lektionen imorgon. Speciellt imorgon har jag matte första lektionen! Var nära på att göra idag. Jag gäspade jättemånga gånger haha snacka om att man är lat asså ^^ 

PUUUSS!♥



jag vill inte gå till skolan!

Heeej!
Har inte haft tid för att blogga idag. Sorry. Vart i centrum med Yuna idag och kollade på kläder. Jag hittade inget men Yuna köpte två tröjor. Konstigt, alltid när Yuna vill köpa nått så hittar hon inte men ist så hittar jag massor med kläder som jag vill ha. hahaha men det här gången så var Yuna ganska nöjd. brabra sen var vi hemma hos mig en stund. Hanna var här oxå. Vi åt choklad och garvade FETT. haha som vanligt dåra. Sen var jag och Yuna och kollade på när Vilmer spelar match. Senare kom Joel&Hakan. Förluster. Synd! När jag kom hem så åt jag och kollade lite på tv. Nu sitter jag och tänker på vad vi har för bildläxa. Äh, jag orkar inte! Den här helgen har varit sååå grym! Det var länge sen man hade kul tre dagar i rad. jaa men imorn börjar det ingen. skolan. ÅHHHHH GODNATT!

Juste! Det var någon som frågade vilka thaiserier jag kollar på. Just nu så kollar jag på två. En som är slut imorn, den heter Tawipop. Och en från 2010 som heter Rabam Duangdao. :)


Lite mer bilder från i fredags. Den underbara dagen!


ÅHH fyfaaan va fuuuuul jag är! HAHAHAHAHAHAHAHAHA



HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Bilder från Hannapannas iphone!



Gud vad helgen går fort

Chill söndag idag. Har typ bara varit hemma och degat. Städat mitt rum, och resten av dagen bestod av thaiserie. Just nu har jag 2 thaiserier på gång. Men nu måste jag göra thailändska läxa! Den måste in imorgon. Seeees :)
Ha en sköön söndagskväll innan det blir måndag igen..

Homework Wastes Trees



Tröttisen ska sova nuuu

Yooooo!
Har sett klart ett avsnitt av min thaiserie. Skulle faktiskt kunna fortsätta kolla men mamma kommer säkert att väcka mig tidigt imorn så det är bättre att jag sover nu ist. Annars kommer jag se ut som en zombie imorn. hahaha Jag är faktiskt ganska trött, eller jag har varit trött hela dan idag. så det ska bli sååå skönt att sova! Godnatt, sov gott!



Videon! Grönan 23/9-2011 AWESOME



Visst sjunger jag fint? hahahahahahahaha och skriker som en GALNING!

 



BAKA!!!

Hejsan bloggen!
Tänkte blogga innan jag gick idag men internet var så seg som en snigel så jag hann inte. Jag hade lite brottom också. Jaa iallafall, idag var Jag&Yuna hos hivrom och bakade cupcakes!!!!!! vi hade sjukt roligt! Åt middag där också! Gottiiii!! Sen kollade vi på en thailänsk skräckfilm som heter Alone. FYFAAAN  vad läskigt den var!! FÖR läskig! Vi kollade bara i en kvart ungefär sen var vi tvugna att stänga av för annars kommer vi inte kunna sova inatt. Men vi ska se den någon annan gång hos mig med de andra. Såå vi bestämde oss att kolla på en annan film ist. Det blev Animal Kingdom. Somnade mitten av filmen och vaknade vid slutet ungefär. hahahha jag var jättetrött! Men filmen var ändå helt okej. Japp, det var det som hände idag. Nu ska jag kolla på thaiserie och äta en donut med oboy. Mums! CYA!


just nu

Bilderna från idag kommer sen. Orkar inte ladda upp nu höhöhö



Bilder från den underbara kvällen med Veronica Maggio!


Vi skulle se ut som grönsaker men tydligen så är det bara jag som kan se ut so en grönsak HAHA


HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHA de skrattade åt mig i den bilden i flera minuter på tåget, kolla bara! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA VA FUUUUUUUUUL


efterbliven?


Calle, Vilmers kusin.


Avslutar med två romantiska bilder. ÅHHHHHHHHHHHHHHHH en grym kväll som jag aldrig kommer glömma!

Juste! videon kommer snart!





Sova sova

Nu ska jag göra mig i ordning, borsta tänderna och så... Sen soooooovaaaa ^^
Sovgott♥


 



Lördag :)


Härligt väder det är ute idag :) Nu sitter jag och äter frukost och ska kolla på thaiserie. Senare idag vet jag inte vad jag ska göra. Har ingenting planerat.
Har en underbar lördagsmorgon♥



VAD HAR HÄNT?!?!

Hello!
Har hittat en ny thaiserie att kolla på. Har skiiit ont i benen just nu. Plus att bloggen är konstigt... jag vet inte varför. o.o ska försöka fixa! och bilderna från idag kommer upp imorn då. Nu känner jag mig att jag kommer kunna somna när som helst! så GODNATT!


Dagens solnedgång! Vacker!



D

Du har krossat mitt hjärta, BÖG!



UNDERBARA FREDAGEN!

HEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!
Hemma nu från Grönan! eller jag kom hem för en halvtimme sen ungefär. hehe Men kvällen var grym! Har int i fötterna och benen. Ska kolla på idol nu, jag berättar mer om dagen! och bilderna kommer oxå! seeeeees!♥



Fredag i stan



Äntligen fredag! Hoppas att alla ni har haft en skön fredag. Det har jag i alla fall. Har haft en otroligt kul fredag med Yasmin och hennes pappa i stan idag. Vi åt Pizza hut och gått runt och kollat på kläder och så. Vi hade också tänkt att gå på bio i Vällingby vid 8 tiden men fick inte så istället satt vi och fikade på donken för det var typ de enda som var öppet. Kom hem vid 9 tiden och sitter och kollar på thaiserie nuu. En fantastiskt dag med Yasmin helt enkel <3
             Take care 




 



Idag, torsdag. Imorn, FREDAG!!!!

Yoyoyoyooo!!
Ska berätta lite om dagen! Vart i stan med skolan. Besökte en synagoga (en samlingslokal för judar). Sen hade vi matteprov! moahahaha jag kommer typ få alla rätt! höhöhö nej jag gillar inte att skryta! menmen iaf, efter skolan var Jag&Yuna&Vilmer&Joel&Hakan och åkte moppar. Eller Vilmer&Joel&Hakan åkte, jag&Yuna fick skjuts. hihihi Jag vill också ha en moppe!!!!! Det var kuuul& liiitelite läskigt! Vi åkte till Kanaan, trodde det skulle vara varmt i vattnet men det var iskallt! Haha! Sen var vi och kollade på Vilmers träning. Sen fick jag skjuts hem av Hakan. Sen var det chill här hemma. JA! Imorn är det äntligen fredag!!! KUUUUL! men nu får ni se lite bilder från idag sen blir det Godnatt!

Först lite bilder från synagogan


killarna var tvugna att ha något på huvudet där inne HAHAHAHA


men jag&Emelie vill ju också ha det!


Namnlistor på folk som har dött i koncentrationsläger. Sjukt många!

Nu kommer lite bilder från när vi åkte moppe..


ettsextvå grabbarna


HAHAHAHA jag hade lite tråkigt där när vi åkte^^





HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHA


HAHAHAHAHAHHA Vilmer. guud vad han har vuxit! Kolla bara! Han såg ut som en liten snorunge i 7an. Han är fortfarande en snorunge menmen. HAHAHAHAHAHA

Ska hoppa in i dushen nu hörni! Skriver sen när jag är klar, CYA :)



D♥

It sucks when you know that you need to let go
but you can't,
because you're still waiting for the impossible to happen.




Låångdag


Tjooo! Långdag de har varit. Jag orkarde inte med sista lektionen. Det var då spanska. Ville bara sluta på men nu är jag hemma och det är skönt tanken på att det är FREDAG imorgon♥ Nu ska jag bara ta de lugnt, lyssna på musik, chatta med kompisar och så. Ha de så bra :)



Torsdag=en lång dag!

hejhejhejhejhej!!!
ska nog sova nu! Lägger mig i min sköna säng, lyssnar på musik och tänker på saker! Hade ju prov imorse. Det gick gaanska bra. Jag tror det blir ett starkt VG. Fan! aja, jag gjorde mitt bästa. Imorn är det torsdag, vi ska studiebesöka en synagoga (för er som inte vet vad det är så kanske jag förklarar vad det är imorn, orkar inte nu) Sen när vi kommer tillbaks ska vi ha matteprov! kuuul! hahahaha jag känner mig galen för att jag tycker att det är kul att ha matteprov! höhöhö. meen jag tror jag behöver lite lycka ändå. Önska mig lycka till. Godnatt Puss!


Tagen förra veckan. Hivron & Yuna & våran BFF ;)



D♥





Diska

Sjuuululululuuu!!
Diska nuuu!! kanske skriver ett till inlägg när jag är klar! SES!



Musik&läxor

Shululu! Dagen rullar på och jag är skittrött! Orkarde knappt gå hem från skolan idag + att jag har 3 läxor jag inte har gjort.. Spanskan - glosor. Matte- göra i boken men det är inte så svårt och tråkigast av allt är Geografi läxan om ''floder'' Kan ni fatta?! Men jaja så är det med skollivet. Nu måste jag börja med läxor om jag ska hinna med allt. SEEES♥

 



D♥


Önskar att jag kunde krama dig och höra dina hjärtslag...



Statistiken sjunker!

Hellloooo!!
Jag är kissnödig men slänger in ett inlägg innan jag går och plugga tills mitt huvud sprängs idag! hehehe siktar på MVG på det här provet. Men tror faktiskt att det blir ett starkt VG. hahaha man får väl bara hoppas och göra sitt bästa! Önska mig lycka till! ^^ Juste, statistiken har sjunkit lite. Jag tror att det är för att man börjar komma igång med allt prov och sånt i skolan. Jag förstår exakt hur det är för skolan tar för mycket plats för mig också! Så jag kommer att kunna uppdatera mest på helgerna men jag försöker skriva ett inlägg varje dag iaf. :) yes, godnatt på er! Puss!


bild från förra veckan. tror jag.



Laaaat ^^

Sorry för att inte ha bloggat idag. Hade inte lust då. Och nu ska jag lägga mig. Förresten jag skrev förut att jag skulle jobba med Europa i skolan och man skulle få välja varsitt land. Idag fick jag veta att jag först ska jobba med Turkiet men sendan bytte jag till Tyskland. Mycket jobb, mycket historier i de men kul är det ändå :D 

Godnatt. Ses imorgon ♥
 
 



D♥



Heartbroken. Hoppar in i duschen nu! Ses imorn hörni!



Juice & Idol

Hejhej! :)

Då har vi sett klart thaiserien för idag och väntar på forsättningen imorgon. Mamma har gjort hemmagjort juice från apelsin så ska dricka det nu och samtidigt kollar på Idol. Sen blir det nog läggdags för idag. Imorgon har man som vanligt en skoldag framför sig.

Ha de bra <3 
 
 // Neui :*



Idol&dusch&plugg

heeej!!
Kollar på idol just nu! Har kollat på thaiserien. Längtar till morgondagens avsnitt! hihi! Ska hoppa in i duschen direkt efter idol och sen börja plugga! Vi flyttade fram vårt prov till onsdag så vi har ytterligare en dag till för att plugga! Oj! Idol börjar nu igen. SES!


Jag idag



Regnig dag

 Det har varit en regnig dag idag. Men kul och härligt dag var det ändå! :D Fast jag brukar typ aldrig tycka om måndagar. Vi sprang ut i regnet, gick i vattenöl, skvätte vatten på varandra! Hahah det var länge sen. Man känner sig liten igen. Idag på SO fick vi välja 3 tre Europerska länder man hels skulle vilja jobba med, Som första har jag valt Portugal. Turkiet som andra och Georgien som tredje val. Bara tog nått. Ingen anledning. Jag lägtar verkligen till att få jobba och välja ut ett land från hela världen. Jag försökte ta ett land som jag trodde att ingen annan skulle välja men tydligen hörde jag att det var många som tog Portugal som andra eller tredje val. Dom enda som tog Portugal som första var jag och Elin, så vi måste lotta om de. Hoppas det inte blir jag. Jag vill nu jobba med Turkiet. Det ska bli kul :D 


Leggings, linne och mjukiströja ^^

Nu ska jag laga mat. Vi ses <3
 



Wordfeud

HAHAHAHAHA glömde säga att jag har nördat Wordfeud hela dan idag också! Och jag spelar fortfarande hihihi! Adda mig : Mustaschkvinnan. Då kommer ni få se hur PRO jag är!! moahahahaha det blir sista inlägg för idag. Godnatt på er!


Mustaschkvinnan



Tvättdagen

Tjenare bloggen!
Har precis kollat klart på idol! Gaah spännande! Har tvättat på morgonen idag sen på dagen var man i Vällingby och åt lunch och fikade lite. Köpte en tröja också. Ni får se den nån gång. Annars har jag bara vara hemma och degat framför tvn typ. mmm Tänkte plugga hårt idag men har inte ens öppnat boken. hahaha imorn blir det PLUGG hela kvällen! Prov på tisdag ju! Damn! aja Tjarå!


arkivbild från tvättstugan



D♥




Sushi ^^

Mätt jag är nu! Har ätit sushi och fikat på Wheels coffe. Där träffade jag Yasmin, vi snacka lite och så. Juste! Har också köpt en tjocktröja från Cubus :) Visa sen.






D♥




Bio!

Tjaaaa!!!
Hemma nu efetr en biokväll med Hanna&Joel&Vilmer&Omar. Vi tänkte först se Apornas planet men det fanns inte så bra platser så vi köpte biljetter till Jägarna 2 istället. Men den var ändå superbra! Nu ska jag fortsätta tjocka mig med lite chips och choklad! CYA!



New in

Ny skjorta från H&M. Vill egentligen har den rosa men de finns bara i stolek 40 så det blev den blåa istället :)



Just nu :)



 


04:25

Jag idag & Godnatt!



Ny favorit!

JYJ - In heaven



D♥

 



Mitt liv SUGER så jävla hårt!

Hej!
Komhem för typ en timme sen. Nästan 00.00 hahaha menmen iaf, Jag&Joel&Alex gick till Yunas gård och chillade där en stund. aa, några timmar. haha jaaa skolan var som vanlig. mitt liv blir tråkigare och tråkigare för varje dag som går! Ingenting händer ju! skolan i 5 dagar sen helg men helgen tar slut så himla snabbt! Juste! Joel&Hanna är ju tillsammans nu! Fan va söta de är! Grattisgrattis! Jag är så himla avundsjuk ska ni få veta! Gaaah! Tur så har jag mina kära vänner på min sida! Tack för att ni finns!

Friendship isn't about who came first or who you known longest. Is about who came and never left.



kl är 1 nuu :o

Hejehej!

Vill bara säga att videon jag sa att jag skulle göra är inte klar än. Kanske till imorgon kväll eller nåt för hinner säkert inte fixa det på dagen. Menmen ni kommer ändå kanske få se den. Nu tror jag jag ska sova! Är otroligt trött!
Sov så gott allihopa ♥



Fredagkväll

Ska kanske senare ikväll spela in ett video, kan lägga upp på bloggen sen. Om vaad? Jaa det får ni se sen ^^

Nu ska jag bara ta det lugnt för de är ju FREDAG<3
 Ni få ha en bra fredagkväll ni också!
Tumblr_lpxal2f2zg1r1y4vco1_500_large
Hahahah xD



Fridag friday!

Jiiiippii!  Frdag idaaag! Älskar fredagar! Liksom när man vet att det ite är skolan imorgon. YeeY! :D  Det jag gör nu är att kolla facebook, bloggar och lyssnar på musik. Men snart börjar jag kolla på thaiserien som jag inte har sett klart från förra helgen ;) Chill chill! ♥

Har de bra ni med<3




En låt som passar mitt liv så bra just nu...

Veronica Maggio - Mitt hjärta blöder

Någonting som jag ser fram emot nästa vecka. Veronica Maggio live i Grönan. Fredag 23/9! Kulkul!

Godnatt förresten!


 



Tomorrow is friday!

hejhejhej!!
Ska lägga mig i sängen snart och bra råplugga engelska och SO. gaaah! tråkiiigt!! men måste! Tur att det är fredag imorn. gud vad skönt det ska bli med helg! hihihihi ser inte fram emot nästa vecka! eller jo! bara lite! aja hejdå hörni!

Jag idag! Jeans&linne&kavaj

Ny profilbild!



2009/2010/1011



D♥

:'(



ajajaj tre läxor till imorn!

Yoooo!!
Sitter och äter Ballerina kladdkaka kakor just nu. Så himla goda! Man kan inte sluta äta de! Ska sätta mig vid laptopen och skriver läxa som vi har i svenska nu. Sen ska man plugga lite till två andra läxor. Gud! Skolan tar för mycket tid asså! aja ha det bra!

so cuuute!



D♥

Jag börjar bli lite osäker! Vad tänker du på egentligen?



NYA NAGLAR!

Vänstra handen! Det gick hur bra som helst att måla blommorna själv...


Högra handen! Det gick inte lika bra så det blev klistermärke ist. hihi...


Vad tycks?



Today

Hejsaaaaaan!!
Sitter och lyssnar på en ny favorit låt! Det var en kort skoldag idag. Vi har fått nya bästisar idag också. Några killar i sjuan. Så gulliga, trevliga & roliga allihopa! I slutet av dagen sprang vi ju i 30 minuter. Ett varv är ca 800meter. Jag sprang 4 varv. Eller jag gick mest. hahaha latis! Efter vi hade sprungit så chillade jag, Yuna och Hivron i skolan en stund för Yunas hemspråk började en timme efter skolan. Vi var trötta som fan. Sen gick jag hem och väntade på att kinesen skulle svara på telefonen eller komma hem. När hon kom hem så gick vi och åt i Vällingby. När vi kom hem så duschade jag och sen målade naglar. hihi ni ska få se i nästa inlägg. Tjarrå!


hjälp, jag har fått mustasch!


forever alone... HAHAHAHAHAH

Bilderna är från igår.



Dagens middag


Gyros med pommes frites + extra sås! Mums!



Sängen nuu!

Är sjukt trött!! Ska sooova nuuu. Natti nattii♥

Ses vi imorgon igen daa :)



Trött..

Hejhej!

Åhh va trött jag är! Har haft friidrottsdag idag. Staffett gick inte bra. Vår klass förlorade. T.T
Men jaja, så är det. Alla gjorde sitt bästa i alla fall. Just nu kollar jag på thaiserie men snart blir de läxa. Spanska och matte. Dom är så lätta så jag kan göra dom på kvällen^^


 



Mätt...

Helllooo!!!
Har ätit middag uppe i centrum. Grekisk mat blev det! Gott var det iaf. Ska hoppa in i dushen nu. Berättar mer om dagen i nästa inlägg.
Ha de bra hörni!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA döööör för den här bilden!! Bilden från igår





D♥

hmmmm...Var det verkligen du? Godnatt på dig ändå!



Sorry

Hej!
Har inte haft så mycket tid över att blogga idag! Först skolan till kl fyra, handlade mat, lagade mat, thaiserie och nu läxan! Vet inte om jag kommer hinna klart med läxan men försöker göra mitt bästa! Imorn blir det skoljoggan. Haha kommer dö efter ett varv! Det är bara att kämpa på, sånt är livet. Aja, som sagt så har jag inte så mycket tid och klockan är ganska mycket! Måste börja nu! Herrå!


Jag och min andra svenska lärare! Hon hjälper mig mycket!



Läggdags.

Det ska bli så skönt och sova eftersom jag har en ganska jobbig dag framför mig imorgon Sooov såå gott allihopa! ♥

 



Imorgon dagen.

Hellu!

Har typ precis kollat klart på thaiserie. Ska snart gå och göra mig i ordning för att sooova! Sköönt<3 Imorgon är det friidrottsdag. Vi är där hela dagen oavsätt vilket väder det är O.o Hoppas verkligen inte att det regnar. Vi kommer springa staffett mot paraellklassen, alltså 6A. Vi har förlorat 2 år i rad men i år gäller det att vinna. Hatar verkligen att förlora mot deras klass! Jag ska inte vara med på staffettet i år, men hejar såklart 100% på dom som ska springa! ;) GOO 6B! 
Matsäck till imorgon är Subwaymacka med kyckligbröst. <3






 



Bu för måndagar!

Tjaba!
Måndagen är snart över! Yes! Jag var sjukt trött idag! Kan ni tänka er att jag slutade kl 17 idag??!! Jaaa, det gjorde jag! Det verkar vara lite svårare för mig att få MVG på hemspråk iår, menmen jag ska klara det! Moahaha! Imorn slutar jag 16.05 huuuh tycker synd om mig själv! Idag så var det taskigt väder oxå. Inte kul! Snart blir det vinter. Åhhh orkar verkligen inte! Längtar verkligen tills jag blir klar med allt pluggandet! Siste inlägget för idag. Hörs imorn!


Ner med tummen! Natti!



<3 S grodan <3

Speciellt inlägg till en speciell person
Gooodnatt min lilla prinsgrodan S

// Neui<3



Gooooodnatt!

AHHH! Har skiiiiiiit ont i ryggen, och om 2 dagar alltså på onsdag ska vi ha friidrottsdag..
Aja jag är jättetrött och ska nog sova nu, soooovgott




D♥




Låångdag

Yees då är måndagen över! Skönt! ;) Nu blir de käk och sen är det Thaiserie som är på tur Yeeeah<3

Ha de bra ♥


 



back to school tomorrow!

NÄMEN heeeeeeeej!
Glömde bort att det är skolan imorn! En sån här härlig helg! Gjorde inte så mycket med vi hade kul ändå! Förresten, mitt hemspråk börjar imorn. Damn! Jag slutar 16.05 + en timme hemspråk så jag slutar kl fem imorn. FML! Vill ändå gå till skolan. hihihihi såå nu säger jag godnatt. Sov gott& dröm sött!



Gullig ^^



Soooov så gott alla söta läsare<3





Måndag = -.-'

Neeeeeej! Inte måndag imorgon igen! Jag ser inte fram emot imorgon. Jag har en lång och tråkigt dag framför mig och efter alla tråkiga lektioner imorgon har jag hemspråk för fösta gången i denna terminen -.- inte alls kuul! Jaaja men sånt är livet!

Snart ska jag göra mig i ordning, sen blir de sääääängen direkt ;)

 



D♥



Hoppas att du känner så när jag smsar dig!



Gud! Älskar verkligen att kolla på statistiken denna helg!

Hello!
Buuu det regnar och blixtar där ute. Kommer sova gott ikväll! Älska att sova när det regna hahaha. Hemma idag, kollade på film med några kompisar och chillade i soffan framför tv:n. Svenska Hollywood fruar är kul att kolla på när man har tråkigt. Shit, det spöregnar! Menmen Tänker lägga upp bilder på mitt hår! Haha jag har ju klippt mig med man märker inte så mycket. hihi Ses!



Vad tycks?



Klippt och färgat.

 Rubriken talar..

Uppe: Före jag klippte mig.
Nere: Efter jag har klippt och färgat.
Färgade svart och håret har blivit mycket kotare. Rätt så skönt att ha kort hår ändå. :) 



KAWAII

5147838200_247cbd9eda_z_large
sweet dreams



Härlig dag!

Yoyoyooo!!
Sitter och äter choklad! Mums! Film hos Hanna var det idag! Eller först var jag& mamma& kinesen i Vällingby och fikade och gissa vad jag gjorde sen? Jag klippte mig!!! Fast bara topparna hahahaha! När han klippte mig så fick jag inte sitta på en stol som alla andra kunder. Jag fick stå upp!! HAHAHA Därför att mitt hår var så himla långt! Sen köpte vi pizzor men jag åt inte. Träffade Yuna&Hanna&Joel&Max, vi köpte lite läsk o chips och drog hem till Hannapanna. Kollade på två filmer, Fast&Furious5 Den var grym! och Juno, den var okej :) Kom hem typ nästan 00.00 hihihi Nu måste jag nog äta något. Kebabpizza är en väldigt bra idé! Hörs!

PS. Älskar att kolla på statistiken idag! Fortsätt så!


Jag just nu.



D♥



Hmmm undrar vad du gör just nu...♥



Sanning om mig själv, helt ärligt :)

TRE FRÅGOR OM FÖRHÅLLANDEN.

Är du singel?  Jaaa skönt!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Jao faktiskt ;)
Är du kär just nu?  Osäker men tror de.

 TIO FRÅGOR OM DIG SJÄLV.
När fyller du år? 18 april
Några piercingar? Nopp 
Vilken årstid är bäst? Sommar ofc<3
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Sova hur länge jag vill.
Vad tycker du mest om hos dig själv? Att jag inte är så blyg och tyst.
Vad är du bra på? Jag är bra på att vara BÄST! ^^
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Nej, tillsammans med någon är roligare

TIO FRÅGOR OM DINA VÄNNER.
Vem vet mest om dig? Yasmin och Paisan
Vem är den roligaste av dina vänner? De måste jag nog säga Paisan.
Vem är snyggast av dina vänner? O.o
Vem är mest partyprisse? Sara M eller Hagar tror jag.
Vem är den du helst har filmkväll med? Dom roliga med bra humor och älskar skräck haha:P
Vem av dina vänner är mest ''evil"? Av mina vänner måste jag säga Yasmin ;) ahahha.

TIO FRÅGOR OM DIN FAMILJ.
Vem står dig närmast? Mamma eller Gamm. Det känns mer som Gamm
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? I real är det mamma men hjärtat pappa <3
Vem är farligast i din familj? OMG! kan inte vara någon annan, ofc de är Gamm hah!
Vem ser roligast ut i din familj? Nära och kära här i Sverige är det ingen alla har så torra humor. Men i Thailand så är det min morbror 
Vem är coolast? Guud vilken fråga! Jag såklart vem annars?
Har ni något husdjur? Neej
Mest gemensamt med?  Syrran
Underhållningen? När min riktiga pappa levde så var det nog han.
Sover du oftast med? Gamm
Roligaste kvällen med familjen? När jag var liten. Innan min pappa lämnade världen.

TIO FRÅGOR OM IDAG.
Vad har du gjort? Slappat och spelat data.
Vad ska du göra nu? Kolla på TV
Har du gjort något dåligt idag? Nej..?
Vad har du ätit idag? Pizza
Har du duschat idag? Neej men ska innan jag ska sova.
Är du trött nu? Ja ganska.
Vad händer i morgon? Klippa mig och färga håret.
Går du i skolan? Jajjamen.
Har du varit i skolan idag? Nej.

ANNAT.
Hur mår du just nu? Helt okej.
Har du piercat dig? I öronen.
Är du hungrig nu? Nja..
Vad är klockan nu just nu? 22.39
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook, blogg.se och youtube.

TELEFON/MOBIL.
Vem ringde dig senast? Mamma.
Vem ringde du senast? Mamma
Vem sms:a till dig senast? Micke
Vem sms:a du till senast? Det var nog Micke

FAMILJ.
Hur länge sen var det du träffa din morsa? typ 5 min sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Oj.. hmm 9 år sedan eller nåt.

ÖVRIGT.
Gillar du punk? Nej. 
Har du sminkat dig idag? ja

MUSIK.
Lyssnar du på musik just nu? Yees.
Vad gillar du för musik? Pop R&B.

KLÄDER.
Har du fler än 4 linnen? aa
Har du fler än 3 jeans? japp
Har du fler än 5 tröjor? aa många fler.

SMINK OCH HÅR.
Använder du mascara? Neej
Använder du wax? Noo
Använder du ögonskugga? Nää, typ aldrig.
Använder du kajal? Ibland.
Använder du hårspray? Ibland sådär
Använder du volymspray? Nej
Använder du mousse? Nepp.
Använder du deodorant? Jaaa
Använder du skinspray? Nej.
Använder du parfym? nää
Använder du läppglans/läppstift? näää men läppbalsam/läppsyl jaa.
Använder du brunkräm? Nej.. är redan brun
Använder du rouge? noo noo
Uppsatt hår eller hängande? Helst hängande, men uppsatt går lika bra.
Plattar/lockar du håret varje dag? näää brukar vara naturligt men plattar ibland
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? Haha nej aldrig, har aldrig gjort de

KÄRLEK.
Har du kysst någon idag? Nej.
Har du ett förhållande? Nepp.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Öhmm långförklaring.. ta det på nåt annat inlägg..
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Singel :)
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej..
Vem sov du senast bredvid? En kille? Alex eller Christoffer men en tjej, Yasmin.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? Nej.
Var va dina föräldrar när de blev tillsammans? Typ högstadiet i skolan haha ^.^
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Neeej?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Skulle aldrig ens tatuera mig, så nej



Chill lördag

Tjooo

Chill lördag alltså. Jag har börjat tittat på en thaiserie men orkar inte fosätta nu, ta en pause så länge. Nu tänker jag göra mamma lite sällskap. Hon sitter i soffan och jag kan gissa på att hon kolla på tennis.. och jag vet att jag har rätt :P Jag tycker tennis e såå tråkigt ibland men mamma älskar de så vad ska jag säga liksom.. Jag sitter för det mesta och babbla och äter chips haha tjockis uknow? ^.^

Ha en braa lördags kväll allihopa♥

Jag just nuu..



Länkbyte!

Här kan ni läsa en blogg om en underbar, söt tjeej som heter Alicia och är 12 år. Hon skriver om massor roliga saker <3 LÄÄÄS! :)

 
http://alicantes.blogg.se/ 
http://alicantes.blogg.se/
http://alicantes.blogg.se/



Jepp, godnatt




Bilder från spex!

Spexet var superkul! Finns inget mer att säga än Kulkul!


THE GRUDGE!!!


The grudge&Hamtaro!!!


HAHAHAHAHAH nördar!


Zlatan Ibrahimovic


EN MUMIE!!


Två smurfar! Synd att bilden blev suddigt!


The ganster and Zlatan!


Töntarna leker kralliga!HAHAHA


Sötis!


en till sötis!


Mamman & dottern!


The ganster & blingbling teeth!


scary vs cool! HAHAHA


kocken & katten!


Morgonmänniska & Elsa & Mumien!


Karin leker sträng! hahaha hon gjorde det bra kan jag säga!


Efter fotograferingen


9B, 9BÄST, INGEN PROTEST!
Färgen blev skit konstigt på den bilden! Lägger upp den riktiga bilden sen när jag har fått hem skolkatalogen! Det ska bli kul att se!







Pigg eller inte?


Tjooo<3

Nu sitter jag och tjockar mig med godis, chips och de godaste ''Monster'' ;) Vid 8 tiden gick jag ner till centrum med Gsmm och köpte godis, då bad jag henne att köpa monster åt mig också haaha. Pigg var jag men inte nu längre. Nu mår jag illa av allt jag ätit men har fortfanrande inte drukit upp monster, orkar inte..

Ha de braa♥






OMGOMGOMG!!!!

VILL SKRIKA SÅ HÖGT JAG KAN JUST NU! men tyvärr så kan jag inte för grannarna kommer plinga på dörren och blabla ut klagomål! så jag skriker här i bloggen ist!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMGGGG!!!

JAG KOMMER SOVA SÅÅÅÅÅÅÅÅ GOTT IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D


fakesmile men jaja! Jag är superuperglad just nu, som ni kanske har märkt!
HAHAHAHAHAHAHHAHA tur att jag har bloggen! Här kan jag skrika utan att använda min röst! hihi







Länkbyte

Söta Emelies blogg! Checka jaaaoo!!!!<3



http://emelieolsssons.blogg.se/
http://emelieolsssons.blogg.se/
http://emelieolsssons.blogg.se/



D♥




mums vad gott!

Kolla vad jag har köpt... gottigotti! nån som vill ha?



Choklaaaad!!! Fan vad länge sen!

Hello!
Har ätit middag nu. Gott gott! Maten kunde vara lite godare om jag inte hade ont i min tand! Skit jobbigt! Får väl ta och ringa tandläkaren om det fortfarande gör ont! Nu ska jag gå ner till coop en sväng och köpa lite goda saker till ikväll. hihi CHOKLAD! Ska titta på idol idag! Alla avsnitt som jag har missat. Kulkul! Juste! Ni får se bilder från idag när jag kommer hem då! Ciao!


Jag&Omar @ skolan i onsdags! det ser ut som att jag har en STOOOR dubbelhaka HAAHAHAHAHAHAHAHAHAH



Tandvärk

hejsvejs!
Bara så ni vet så gör min tand skiiiiiiiiiit ont! Vet ej varför!Har svårt att äta oxå för det gör ont!!! Spexfoto idag ju! Håller på att lada upp bilder! Lägger upp de här snart! ses!


HAHAHAHAHAHAHAHAHHA någon leker cool!



D♥



Godnatt♥



Perfekt!!


yeeeah! muggen passar mig väldigt bra!



Idag & lite bilder från grönan!

HEEEEEJ!!
Måste gå plpugga snart! Pluggade inget alls igår. hahahhaa orkade inte. Men idag MÅSTE jag plugga! Har pluggat lite men måste plugga mer, man vill ju ha mvg hallå? Iaf, det var kul i Grönan idag. Åkte Fritt fall, flygande mattan, vilda musen, twister & insane! Har åkt allt förut förutom twister, den var kul. Sen var man i skolan, Vällingbyskolansdag. Från början var det ganska tråkigt för det regnade. Sen blev det roligare när HAN kom ;) hihihii Kom hem med mjöl i håret! Inget mer att berätta så här kommer lite bilder...


Hanna&Hivron på tuben


Vi skulle hålla i en mugg med vatten.... hahahaha kolla vattnet från min mugg! Tur att jag inte blev blöt! Men Hivron blev hahaha


HAHAHAHAHAHAHA Hivrons mugg efter vi hade åkte fritt fall med den!


Jag&Hivron @ twister

Blev inga bilder från vilda musen&insane för att de öppnade inte bildbutikerna :/



Fan vad läskigt!

Borstade tänderna nyss. Kollade in i spegeln och tänkte på det här.... fyfaaan!

Paranormal Activity 3 trailern



Vbyskolansdag

Åhhh va stressad jag är. Kom hem från skolan, från att jag har sålt kakor, fika bröd , saft kaffe osv, som jag berättade igår. Har hunnit ätit middag men inte gjort läxorna än :O Sista tiden delade jag och Yasmin ut gratis bullar som var kvar. Haha de var kul! 

Men vi syns brooor, måste göra läxaor -.- <3 
 









Tog några bilder när vi precis skulle börja sälja.



Fysik på Gröna lund!

Tjabba tjena hallå!
Diskat klart! Måste nog plugga lite, prov på fredag!!! Prov & läxförhör & spexfoto på fredag! hihi iaf, imorn blir det Gröna lund med skolan. Labbar fysik på Grönan. Hoppas det blir kul! Och hoppas verkligen på bättre väder än idag! Buu för regnet! Har inget mer att säga så hejdå! Puss!


Hahaha grönan 2010 med familjen. Blötar hundar på bilden!


tänk er det där med sirap, namnam! Good night♥



D♥




Te :)

Har nyss fixat te. Ska nu gå och kolla lite på TV, göra mamma lite sällskap för Thomas är inte hemma så hon sitter ensam i vardagsrummet och kollar på TV. Lite tråkigt kan man tycka men hon ÄLSKAR verkligen tennis, hon kan sitta hur många timmar som hels och kolla på de, de går tennis på TV nu och då känner hon sig säkert inte lika mycket ensam. Som jag, när det gäller thaiserie dååraa! Om man gillar de så kan man ju göra de hur länge som hels ;) 

Det här blir nog sista inlägget för idag. Så GODNATT söötisar<3

 
Ticolino te. Är de bara jag som tycker att de ser annorlunda från tepåsar haha. Men ändå är det väldigt smart gjort. Gud vad människor hittar på nya och modernare grejer nu för tiden ;)



R.I.P Stefan Liv!

Tre kronors målvakt är död. Jag erkänner att jag inte gillade honom så mycket men ändå! Shit, så hemsk! Tycker verkligen synd om hans familj& hans vänner! Inte alls kul att förlora någon som man älskar! Tragisk händelse!
 http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/internationellt/khl/article13589266.ab





YEEY!

Juste! Jag glömde berätta hur de gick när vi tog skolfotot idag. Gruppbilden med klassen var bra. Jag var den enda som fick se bilden för jag fick gå fram och säga alla namn medans han taggade alla på fotot. Vi fixade inte att le vanligt så alla fick säga '' Apelsin'' haha :P Jag tycker att alla blev bra och jag blev gaanska nöjd med gruppbild men ensambild var inte så bra..

 
 //Neui :)



Baka baka:)

Helluuu<3

Jag,Yasmin och Pasian är så stolta över oss själva idag.Vi bakade sockerkaka hos mig. Den blev fin och god ;) Tycker vi iallafall. Men synd att vi inte kunde äta upp allt själva! Vi gör de inför Vällingbyskolansdag imorgon. Vår klass ska sälja fika. Kakor, kaffe och saft. På Vällingbyskolansdag imorgon börjar vid 4 ungefär och vi har olika tider där vi ska sälja. Jag ska sälja med Yasmin (yeey) Hagar och Flora. Kenji och Albin var också med idag men dom bara spelade.. Spelnördar nivet :P  haha

Men nu måste jag göra läxor SES<3




Hehe där försvann en bit ^^



Godnatt♥

Tumblr_loqa52tlwi1qatr8do1_500_large



D♥




Föräldrarmöte&chill with friends!

YOOOOOOO!!!
Kom hem nyss! Mamma&Thomas var på föräldrarmöte i skolan. Jag&Yuna&Hanna chillade där. Sen kom Vilmer och lite senare kom Joel. korridoren är läskig när den är tom.Hahahahaha Iaf, vi chillade där tills föräldrarmötet var klar. Hahaha gjorde inte så mycket med det blev ändå mycket skratt! Nu blir det thaiserie med mamma. hihi ha det bäst! Puss!


Vill ha majs!!



The trainer

Här är ett video från ''The trainer'' thailändsk musiktävling som jag skrev på ett tidigre inlägg, men de var bara på en kille som heter ''Min'' Vinnare 2010. Men på de här video är de alla deltagare med och sjunger. Men Min är ändå söötast och sjunger bäst av killarna :D


 



:D

Tjoooo!

Nu blir de thaiserie :) jippi! Men jag kollar ensam idag för hela familjen är på föräldrarmöte i skolan nu, och jag orkar inte vänta på Gamm och mamma. Det kommer blir sent så ska kolla före dom idag.

Gamm hälsar er alla. Ni få ha de så bra <3




Kawaii<3

OMG! Söööt musikvideo! Killen är 12 år, heter Min och har tävlat i ett musik program som heter '' The Trainer '' En musiktävling för barn ^^ Han är så cool och bra engelska har han också (för att vara thai) hihi<3


 



Skolfoto

OHH nooo! Imorgon ska vi ta skolfotot. Hatar när man inte blir dålig på skolfoto men ändå inte kan göra nåt åt d + att man få inte se bilden dom väljer heller D: BLÄÄÄH

  

//NEUI<333



D♥



säger godnatt här&nu! puss!



YEEEEY!

Yeees nu blir de THAISERIE! Har väntat på att mamma skulle komma hem och nu är hon hemma så ska börja kolla nuu! Sen blir de att sooova.
PUSS<3



Pink!



Klackarna i första bilden var sjukt snygga ju! VILL HA!!!!



Plugg plugg mera plugg BUU!

Heeeellllooooo!!!!!
Har ätit middag! Mättis! Jag tror jag ska göra min läxor nu. Fyfan vad jobbigt! Läxor läxor plugg plugg! På fredag har vi ett prov gaaah! Men iallafall, idag var det en vanlig skoldag förutom att vi hade skolfoto! Det gick okej för mig. MM, okej. På fredag blir det spex! YEEEAH!!! Funderar fortfarande på vad jag ska klä ut mig till. Slutet av skoldagen hände något som gjorde mig superlycklig! AHAHHA! Men ha det bra! Cya!


förra veckan i skolan



Kyckling pasta!

Hola :)

Har lagat mat idag! Det blev kycklingpasta, den är klar nu. Efter maten, vid 7 ska jag följer med mamma till skolan för de är föräldrarmöte idag. Och förresten! Min thaiserie kommer idaag, så senare på kvällen blir de nog de jag ska göra ihihi <3 

Nu ska jag käka, ha de bra så länge :D

  



Lååång dag.




Heeej<3

Är äntligen hemma och måndag är över! Wohoo! Jaa morgonen började med att jag var trött, som jag alltid är på morgonen. Idag var jag stressad för att hinna hämta västen i skåpet innan jag skulle stå som skolpolis 20 min. Var så trött och utråkad så att jag höll på att somna på lektionerna.. Hade också extra matte på sista lektionen. På måndagar slutar jag kl 3 och efter det har jag ''HEMSPRÅK'' åhhhhhh neeej!
Tycker synd om mig själv alltså!!

// Neui





dagens sista blogginlägg

Yo blöggen!
Duktiga jag har gjort blåbär+björnbärpaj idag! MVG paj kan jag lugnt säga! hihihi alltså den var riktig god jao! Nu ska jag lägga mig under mitt varma&sköna&mjuka täcke och plugga lite! Tjarå!



Wooow?

Lyssna häääääär! Är det verkligen min älskling? Det låter inte alls som Justin! Jag måste erkänna att jag saknar den gamla Justin men jaja så är de, alla förändras ;)


Älskar dig ändå <3

                    
 



D♥




Ojdå!

Shuuulululu!!
Kom hem från centrum för en stund sen. Köpte ett par jeans och handlade med mamma. Middag är snart klaar! Vet ni vad jag kom på nu? Att jag har en läxa till imorn. Gaah! Hahaha såå måste nog plugga lite innan jag går och lägger mig. Åhhh det luktar mat & min mage kurrar! Ha det bäst!


haha så sant!



HAHAHAHAHAHHAHAA

84f34761jw1dkt3d0xe4dj_large



Tvättat

HEJ!
Vaknade tio idag för vi var tvungna att tvätta. Jag gick och la mig tidigt igår för att jag hade inget att göra. Skrev bara ett inlägg igår för jag gjorde inte så mycket än så. Alltså, jag hade en latis dag igår. hahaha Meen idag ska jag&mamma&kinesen dra till Vällingby. Ni kommer väl ihåg att jag köpte två par jeans här om dan. Mamma snodde ett par av mig så hon ska köpa ett par nya till mig! Yeaah! Måndag imorn hörni! Skolfoto blir det då! Japp, ska hoppa in i duschen och ta en sköön dusch nu. Ses!


När var det här? :O



Mobilblogg

Hej! Sitter och leker med Thomas iphone framför tvn. Har degat framför tvn heeela dan idag. Åhhh jag vill ha en egen iphone! Jaja, ska dricka te och äta kakor med mamma nu. Hörs! <3 //Gamm


Sweet dreams




Till Marina

Tack så mycket för din kommentar och jag har en bad news! Jag glömde spanska pappret i mitt skååååp!!!!! GAAAAH såå jag kommer inte kunna jobba med det i helgen. Jag lovar att jag ska göra det på måndag direkt efter skolan sen skickar jag det till dig...okii?? :D<3

PS. kommentera om du har läst detta inlägg.



D♥





Today was a fairytale!

TJOOOOOOOOO!
Jag bloggade inte på hela dagen idag, förlåt för det. MEN, idag var det BÄSTA dagen på lääänge kan jag säga här på en gång! Hihihihihi Jag var överlycklig idag på dagen. OMGGGGGG När jag tänker på det vill jag bara skrika så högt jag kan!!!!!! Efter skolan var jag, Hivron, Yuna och Hanna här hos mig och kolla på film och lekte cp. eller nej! Vi var cp:ar for real! HAHAHAAHHAA har massor med galna bilder, galnaste EVER!Men tyvärr så tänker inte jag lägga upp de bilderna här på bloggen. De dödar, vi fyra dog av garv. HAHAHAHHA Jag garvade så himla mycket tills jag började gråta flera flera gånger! Sen på kvällen så snackade jag, Hivron och Hanna på skype. Mycket skratt där också! Guuuud! Önska att varje dag kunde vara en sån här dag! Tack till er som gjorde min dag, speciellt DU!♥

hmmmmm vänta! jag ska försöka hitta den normalaste bilden från idag. Fan va svårt det kommer bli!


De normalaste! Det här får räcka!



One Direction - What Makes You Beautiful


OHHHHHHHHHHH SÅ SÖTA DE HÄR POJKARNA ÄR! Jag halvsmälter när Harry  började sjunga 0:27 <3





:)

Jaa.. matchen Sverige-Ungern slutade med att Sverige förlorade 2-1 till Ungern!Fan också! Men jaja så är de. Nu ska ja bara chilla, har ingen thaiserie i kväll. Bara 1 serie som går på mån-tis. Så jag måste vänta till måndag, och jag kan säga att jag inte lägtar till måndag för då är de skolan IGEN! Men jag är ändå väldigt trött så ska nog lägga mig strax.

Ha de bra <3

Jag idag :)



''Det är okej att känna''



Ushh! Det är synd om dom som har cancer! Men är de verkligen synd om dom som vet att man kan få av att röka, sola solarium m.m men ändå gör de?







Sverige- Ungern

Tjooo alla söta människor!

Sitter och chattar med kompisar just nu men ska snart sitta framför TV och kolla på fotboll! Sverige- Ungern. 1-1 står de just nu. Menmen man får heja vidare och hoppas på att Sweden VINNER! <3

Heja Sverige<3



// Neui  



Godnatt...

...på riktigt! Fan vad klockan är mycket! Måste läsa svenska läxan. Kan säga till er nu att jag kommer somna efter jag har läst i 10 sekunder!



Puss

Jag ska drömma sööött! godnatt&sovgott!


Jag passade inte alls med röda läppar. Sååå läppstiftet hamnade på en post-it lapp!



D♥







Torsdag

Yoo!
Tror jag måste plugga lite nu. Yeees! Äntligen fredag imorn! Vi ska typ ha cooper test på idrotten imorn. Jag dör när jag tänker på det! Fan vad jobbigt! Hade håltimme på idrott imorse. Varför kan inte de säga det lite tidigare så jag får sova hemma i min sköna säng istället för att sova på en bänk i korridoren? Skolan börjar bli tråkigare och tråkigare för vaaarje dag som går. Ucsh! Vi ses hörni!


idrotten imorse. Yuna petade i min näsa och Hivron var påväg att pressa sönder mitt öga!
inte kuuuuuel!


Jag & Sussi på matten. höhö





New in



Trött..

Nu måste jag göra min läxor.. På SO försöker jag läsa så att de sitter i huvudet men de gör de fortfanrande inte.. JOBBIGT!! Är för trött för de! Har varit de hela dagen i skolan med. Vill bara äta och sen lägga mig!
Tror inte att de blir fler inlägger idag.. Så har de så bra SES!


// Neui <3



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!